Берое-Витоша-1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

G_I_G
Контакти:

Re: Берое-Витоша-16 септември от 20 часа

Мнениеот G_I_G » 06 сеп 2019 12:00

TristaNNN написа:Прощявай, че се намесвам в раздумката ви, ама кого наричате "ментето с тирето"? :roll:

Чавдар тире Етрополе тире Литекс тире Ловеч тире "ЦСКА тире София" тире ГМО!

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 06 сеп 2019 12:20

TristaNNN написа:
sandi74 написа:.За разгромите от Левски,Лудогорец,Ботев Пд и Локо Пд едва ли е необхдима да говорим.За това че винаги е нагъзен срещу ментето с тирето и срещу тях излиза с наколенки,налакътници и обилно намазан с вазелин и смазка и след половият акт с тях изпитва положителни емоции нещо да кажеш?....

Прощявай, че се намесвам в раздумката ви, ама кого наричате "ментето с тирето"? :roll:

Вероятно става въпрос за Микре - Юнайтед , популярен напоследък и като ФК " Франкенщайн - 2016 " .

sandi74

Мнениеот sandi74 » 07 сеп 2019 16:59

Айде,не остана,малко повече от седмица до момента в който и Бистришките тигри ще ни порят като риби и тъпчат като агнета за пореден път :mrgreen: :lol: Нека бъде гавра.Нека.Ще :mrgreen: :lol:

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 07 сеп 2019 19:45

sandi74 написа:Айде,не остана,малко повече от седмица до момента в който и Бистришките тигри ще ни порят като риби и тъпчат като агнета за пореден път :mrgreen: :lol: Нека бъде гавра.Нека.Ще :mrgreen: :lol:

Не те четох след мача с "Левски" в София. Ще ми припомниш ли какво си писал?
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 07 сеп 2019 20:26

goshopileto написа:
sandi74 написа:Айде,не остана,малко повече от седмица до момента в който и Бистришките тигри ще ни порят като риби и тъпчат като агнета за пореден път :mrgreen: :lol: Нека бъде гавра.Нека.Ще :mrgreen: :lol:

Че този слаб и нищо неможещ Левски който с лекота размазахме на порутеното Геренче в никакъв случай не бива да е критерий дори за посредствен отбор като Берое.ФАКТ.

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 07 сеп 2019 20:36

sandi74 написа:
goshopileto написа:

Че този слаб и нищо неможещ Левски който с лекота размазахме на порутеното Геренче в никакъв случай не бива да е критерий дори за посредствен отбор като Берое.ФАКТ.

Странно, като гледам класирането не виждам да сте пред тях, но сигурно е заради Сашко пътя, ъхъ!

ПП-К`во прави брат ти, който беше с ник Санди74, на кирилица?
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 07 сеп 2019 20:46

goshopileto написа:
sandi74 написа:
goshopileto написа:

Странно, като гледам класирането не виждам да сте пред тях, но сигурно е заради Сашко пътя, ъхъ!

ПП-К`во прави брат ти, който беше с ник Санди74, на кирилица?

Историка и Дървеният Философ с ментални проблеми Ал Бънди Томаш е ясен.Абсолютен бездарник,доказан некадърник,евтин стойкаджия който е срам за треньорската гилдия дори в клета България.ФАКТ.Ей Богу,тоя е толкова нагъл и некадърен че не е истина.Завършено и долнопробно менте.Берое никога ама наистина никога не е имал в своята история по-некадърен,по-бездарен и по-нагъл треньор в цялата си история макар че е кощунство и гавра с футбола това НИЩО дори по неволя да го нарочим за треньор.СРАМ.СРАМ.СРАМ.ФАКТ.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 10 сеп 2019 20:57

За очертаващото се мътно и кърваво супер дерби и Ел Класико с Ел Галактикос от Бистрица ТЕЦ-а трябва да раздава по минимум 200 лева на калпак на ахмаците,будалите и мазохистите които се престрашат да гледат мелодрамата и траги-комедията в понеделник вечер на естадиото под Аязмото :idea: :!: :mrgreen: :lol:

G_I_G
Контакти:

Мнениеот G_I_G » 13 сеп 2019 07:59

Аз ще съм на стадиона, Санди, идвай.
Толкова хора ще ти се зарадват да те видят...
Поне ще е шоу.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 сеп 2019 21:06

G_I_G написа:Аз ще съм на стадиона, Санди, идвай.
Толкова хора ще ти се зарадват да те видят...
Поне ще е шоу.

Дано поне се съберете повече от тримата глупака на Доньо Донев :mrgreen: :lol: Едва ли някой се съмнява че футболистите и длъжностните лица и техните роднини ще бъдат в пъти повече от вас :mrgreen: :lol: Мазохисти,абдали,будали вече не останаха на стадиото под Аязмото :idea: :!: Нещастника Ал Бънди Томаш дори и тях успя с лекота да прогони със своята бездарност и безгранична некадърност.ФАКТ.НЕОСПОРИМ ФАКТ ПРИ ТОВА.

Върни се в “Берое”