Dannis написа:Бодурката май ще идва при нас.Пореден удар по вас.
Сакън!!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Dannis написа:Бодурката май ще идва при нас.Пореден удар по вас.

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
delqnski47 написа:не знам що изобщо има спорове тук.
Факт е,че има некви дет не ходят,но тва не е толкова важно

Martinez1948 написа: но повярвай ми много голям процент отиват заради по-големия заряд, по-качествения футбол уж
Тези статистики са меродавни само ако се махнат мачове с ''Левски'' понеже половината агитка не е ваша ... тогава съм съгласен особено първият мач 1:1 беше пред 30к зрители.....delqnski47 написа:Martinez1948 написа: но повярвай ми много голям процент отиват заради по-големия заряд, по-качествения футбол уж
Не е ''уж'' ами точно тук е отговорът.Така е било,е, и ЩЕ бъде и не само при ЦСКА ами и при абсолютно всички.
Слабата посещаемост е именно защото ЦСКА ''живурка'' зад Лудогорец вече не знам си коя година. Това си го запиши като отговор на твоите снимки,които си дал.При други обстоятелства посещаемостта щеше да е значителна...както стана в мачовете с Копенхаген и Лц.А това е било винаги така.Мога даже да ти изкарам такива снимки когато имахме играчи като Зику и Мораес.Тоя спор,който водиш,го правиш единствено за да убедиш себе си в грешни твърдения.
https://www.sportal.bg/news.php?news=657779
Ето ти линк.Можеш да видиш и годината.Тук посещаемостта е висока НЕ защото в ТР еди какво си,А ЗАЩОТО отборът показваше потенциал да се развива и имаше добра игра.Както винаги е било....

Martinez1948 написа:delqnski47 написа:не знам що изобщо има спорове тук.
Факт е,че има некви дет не ходят,но тва не е толкова важно
Дидооо спорове има понеже от 4г. 99% от вашите домакинства изглеждат така: Това ли е обединена червена общност ?
Да вярно е че през тези 4г. имате 3-4 мача с повече публика, на които съм бил и аз ( Копенхаген Лц), но повярвай ми много голям процент отиват заради по-големия заряд, по-качествения футбол уж... и може да си убеден, че ако ЦСКА 1948 направят една силна селекция играят качествен футбол и те за дербитата ще имат хора... Тоест след една година ще видиш няма какво да те убеждавам.. (само да не стане да кажете ние сме 1000 човека и те са 1000 човека ама ние сме 10пъти повече от тях).
И да 2011г. на финала бяхме 10к. а пък 2016 37к. и на Стоичков 43к. .... но аз като споменавам В група имам предвид, че ако бяхме запазили инерцията от тази приповдигнатост за домакинските мачове понастоящем под 5000 човека нямаше да има ! ФАКТ.
Пак се връщам на домакинските ви снимки, защо сте по 500 човека нали твърдите, че сте обединена червена общност ?
''има некви дет не ходят'' Това изречение не си го написал вярно, вярното е ''има некви дет ходят'', но за мен това е важно.... това е разликата
sin4ec написа:Това са си ваши спорове и проблеми и не е редно да се меся. Но като страничен наблюдател и на мен ми прави впечатление, че онзи заряд, който имаше у вашата публика се поизгуби и стопи във времето и нещата влязоха в стария ритъм, че и по-зле стана... сега дали причините са разделението, слаба продукция, липса на трофей или нещо друго-не се наемам да гадая.

Martinez1948 написа:Тези статистики са меродавни само ако се махнат мачове с ''Левски'' понеже половината агитка не е ваша ... тогава съм съгласен особено първият мач 1:1 беше пред 30к зрители.....delqnski47 написа:Martinez1948 написа: но повярвай ми много голям процент отиват заради по-големия заряд, по-качествения футбол уж
Не е ''уж'' ами точно тук е отговорът.Така е било,е, и ЩЕ бъде и не само при ЦСКА ами и при абсолютно всички.
Слабата посещаемост е именно защото ЦСКА ''живурка'' зад Лудогорец вече не знам си коя година. Това си го запиши като отговор на твоите снимки,които си дал.При други обстоятелства посещаемостта щеше да е значителна...както стана в мачовете с Копенхаген и Лц.А това е било винаги така.Мога даже да ти изкарам такива снимки когато имахме играчи като Зику и Мораес.Тоя спор,който водиш,го правиш единствено за да убедиш себе си в грешни твърдения.
https://www.sportal.bg/news.php?news=657779
Ето ти линк.Можеш да видиш и годината.Тук посещаемостта е висока НЕ защото в ТР еди какво си,А ЗАЩОТО отборът показваше потенциал да се развива и имаше добра игра.Както винаги е било....
На всеки е ясно, че ''Бай Ганьо футболния фен'' ходи като е модерно или интересно, а той е 90% от масата футболни хора у нас. Само, че случаят с вас не от тези, в който твърдиш, че просто живуркате зад Лц. и за това нямало хора.
Много е емблематичен случаят с мачовете ви с Адмира и особено с Копенхаген, при който имаше 25,000, а три дена по-късно имахте мач със Славия .... 1200 човека на стадиона....
Нали се сещаш, че не сте играли по-слаб футбол от преди 3 дена не сте живуркали повече от колкото преди 3 дена, същите футболисти и треньор, но бройката е многократно по-малко и обяснението тук не е че ентусиазмът е спаднал както ти се опитваш да го изкараш.
А пък след като ''придобихте емблемата'' нещата станаха още по-трагични от към посещаемост.... сега разбирам ГГ, защо каза "8 милиона в канала'' ( дано поне анулира търгът да си вземе парите човека)
Заключение: Чети като дявол Евангелието, чети..... аз лично ти прощавам![]()
П.С сега наистина се замислих догодина колко ще е смешно като вие и 1948 сте по 1000 човека на мач... обаче всички тука ще пишете ''Обединена червена общност е зад Гриша Ганчев''
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта