Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот buhata_prime » 05 сеп 2019 17:52

Dannis написа:Бодурката май ще идва при нас. :) Пореден удар по вас.
Изображение

Сакън!!!!
Изображение

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 05 сеп 2019 17:56

LMAO Ще пратите на Лудогорец още един троянски кон след големия играч Манолев :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 05 сеп 2019 18:41

delqnski47 написа:не знам що изобщо има спорове тук.
Факт е,че има некви дет не ходят,но тва не е толкова важно

Дидооо спорове има понеже от 4г. 99% от вашите домакинства изглеждат така: Това ли е обединена червена общност ?
Изображение
Изображение
Изображение
Да вярно е че през тези 4г. имате 3-4 мача с повече публика, на които съм бил и аз ( Копенхаген Лц), но повярвай ми много голям процент отиват заради по-големия заряд, по-качествения футбол уж... и може да си убеден, че ако ЦСКА 1948 направят една силна селекция играят качествен футбол и те за дербитата ще имат хора... Тоест след една година ще видиш няма какво да те убеждавам.. (само да не стане да кажете ние сме 1000 човека и те са 1000 човека ама ние сме 10пъти повече от тях :lol: ).
И да 2011г. на финала бяхме 10к. а пък 2016 37к. и на Стоичков 43к. .... но аз като споменавам В група имам предвид, че ако бяхме запазили инерцията от тази приповдигнатост за домакинските мачове понастоящем под 5000 човека нямаше да има ! ФАКТ.
Пак се връщам на домакинските ви снимки, защо сте по 500 човека нали твърдите, че сте обединена червена общност ?
''има некви дет не ходят'' Това изречение не си го написал вярно, вярното е ''има некви дет ходят'', но за мен това е важно.... това е разликата
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 сеп 2019 18:47

Това са си ваши спорове и проблеми и не е редно да се меся. Но като страничен наблюдател и на мен ми прави впечатление, че онзи заряд, който имаше у вашата публика се поизгуби и стопи във времето и нещата влязоха в стария ритъм, че и по-зле стана... сега дали причините са разделението, слаба продукция, липса на трофей или нещо друго-не се наемам да гадая.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 сеп 2019 19:10

Martinez1948 написа: но повярвай ми много голям процент отиват заради по-големия заряд, по-качествения футбол уж

Не е ''уж'' ами точно тук е отговорът.Така е било,е, и ЩЕ бъде и не само при ЦСКА ами и при абсолютно всички.
Слабата посещаемост е именно защото ЦСКА ''живурка'' зад Лудогорец вече не знам си коя година. Това си го запиши като отговор на твоите снимки,които си дал.При други обстоятелства посещаемостта щеше да е значителна...както стана в мачовете с Копенхаген и Лц.А това е било винаги така.Мога даже да ти изкарам такива снимки когато имахме играчи като Зику и Мораес.Тоя спор,който водиш,го правиш единствено за да убедиш себе си в грешни твърдения.

https://www.sportal.bg/news.php?news=657779
Ето ти линк.Можеш да видиш и годината.Тук посещаемостта е висока НЕ защото в ТР еди какво си,А ЗАЩОТО отборът показваше потенциал да се развива и имаше добра игра.Както винаги е било....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 05 сеп 2019 20:21

delqnski47 написа:
Martinez1948 написа: но повярвай ми много голям процент отиват заради по-големия заряд, по-качествения футбол уж

Не е ''уж'' ами точно тук е отговорът.Така е било,е, и ЩЕ бъде и не само при ЦСКА ами и при абсолютно всички.
Слабата посещаемост е именно защото ЦСКА ''живурка'' зад Лудогорец вече не знам си коя година. Това си го запиши като отговор на твоите снимки,които си дал.При други обстоятелства посещаемостта щеше да е значителна...както стана в мачовете с Копенхаген и Лц.А това е било винаги така.Мога даже да ти изкарам такива снимки когато имахме играчи като Зику и Мораес.Тоя спор,който водиш,го правиш единствено за да убедиш себе си в грешни твърдения.

Ето ти линк.Можеш да видиш и годината.Тук посещаемостта е висока НЕ защото в ТР еди какво си,А ЗАЩОТО отборът показваше потенциал да се развива и имаше добра игра.Както винаги е било....
Тези статистики са меродавни само ако се махнат мачове с ''Левски'' понеже половината агитка не е ваша ... тогава съм съгласен особено първият мач 1:1 беше пред 30к зрители.....
На всеки е ясно, че ''Бай Ганьо футболния фен'' ходи като е модерно или интересно, а той е 90% от масата футболни хора у нас. Само, че случаят с вас не от тези, в който твърдиш, че просто живуркате зад Лц. и за това нямало хора.
Много е емблематичен случаят с мачовете ви с Адмира и особено с Копенхаген, при който имаше 25,000, а три дена по-късно имахте мач със Славия .... 1200 човека на стадиона....
Изображение
Нали се сещаш, че не сте играли по-слаб футбол от преди 3 дена не сте живуркали повече от колкото преди 3 дена, същите футболисти и треньор, но бройката е многократно по-малко и обяснението тук не е че ентусиазмът е спаднал както ти се опитваш да го изкараш.
А пък след като ''придобихте емблемата'' нещата станаха още по-трагични от към посещаемост.... сега разбирам ГГ, защо каза "8 милиона в канала'' ( дано поне анулира търгът да си вземе парите човека :) )
Заключение: Чети като дявол Евангелието, чети..... аз лично ти прощавам :lol: :lol:

П.С сега наистина се замислих догодина колко ще е смешно като вие и 1948 сте по 1000 човека на мач... обаче всички тука ще пишете ''Обединена червена общност е зад Гриша Ганчев'' :lol:
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 сеп 2019 21:00

Martinez1948 написа:
delqnski47 написа:не знам що изобщо има спорове тук.
Факт е,че има некви дет не ходят,но тва не е толкова важно

Дидооо спорове има понеже от 4г. 99% от вашите домакинства изглеждат така: Това ли е обединена червена общност ?
Изображение
Изображение
Изображение
Да вярно е че през тези 4г. имате 3-4 мача с повече публика, на които съм бил и аз ( Копенхаген Лц), но повярвай ми много голям процент отиват заради по-големия заряд, по-качествения футбол уж... и може да си убеден, че ако ЦСКА 1948 направят една силна селекция играят качествен футбол и те за дербитата ще имат хора... Тоест след една година ще видиш няма какво да те убеждавам.. (само да не стане да кажете ние сме 1000 човека и те са 1000 човека ама ние сме 10пъти повече от тях :lol: ).
И да 2011г. на финала бяхме 10к. а пък 2016 37к. и на Стоичков 43к. .... но аз като споменавам В група имам предвид, че ако бяхме запазили инерцията от тази приповдигнатост за домакинските мачове понастоящем под 5000 човека нямаше да има ! ФАКТ.
Пак се връщам на домакинските ви снимки, защо сте по 500 човека нали твърдите, че сте обединена червена общност ?
''има некви дет не ходят'' Това изречение не си го написал вярно, вярното е ''има некви дет ходят'', но за мен това е важно.... това е разликата

Не само от 4 г., отдавна на домакинските ни мачове публиката е 1000-2000, падала е и под 1000. На дербита и други завързани мачове е била 5-10-15-20-25-35 хиляди.
Дали мачовете на другия отбор с името ЦСКА ще бъдат наблюдавани от много зрители ще разберем, ако спечелят промоция. Историята сочи, че публиката им засега е 20-30-100-150 човека, независимо от групата, в която са - Б, В или в Окръжна. Прави впечатление, че въпреки убедителното първо място в Б група посещаемостта при тях не се увеличава.
Сериозен отбор в Ефбет-лигата могат да направят, ако Ефбет/ Божков им отпусне многократно повече средства. Но не върви Ефбет/Божков да финансира два отбора, състезаващи се в Ефбет лигата, и то с големи суми.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 сеп 2019 21:20

sin4ec написа:Това са си ваши спорове и проблеми и не е редно да се меся. Но като страничен наблюдател и на мен ми прави впечатление, че онзи заряд, който имаше у вашата публика се поизгуби и стопи във времето и нещата влязоха в стария ритъм, че и по-зле стана... сега дали причините са разделението, слаба продукция, липса на трофей или нещо друго-не се наемам да гадая.

Да не би да твърдиш, че вашите са се увеличили или дори ... запазили същата бройка и заряд, както преди :roll:
А, когато се споменава думичката "разделение" ми е много интересно , защо уж разделените не са също по 500 - 1000 човека всеки мач , а от 50-100 паднаха на 20-на ... баси и разделението ... страшна работа :mrgreen: от едната страна имаме на моменти до 30 000 , а от другата макс 100 .... направо се стряскам, как много яко са се .... разделили ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 сеп 2019 22:52

Поздравления за Тонислав!
Хет-трик за национална гарнитура в официален мач не се вкарва от всеки... ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 сеп 2019 22:57

Martinez1948 написа:
delqnski47 написа:

Тези статистики са меродавни само ако се махнат мачове с ''Левски'' понеже половината агитка не е ваша ... тогава съм съгласен особено първият мач 1:1 беше пред 30к зрители.....
На всеки е ясно, че ''Бай Ганьо футболния фен'' ходи като е модерно или интересно, а той е 90% от масата футболни хора у нас. Само, че случаят с вас не от тези, в който твърдиш, че просто живуркате зад Лц. и за това нямало хора.
Много е емблематичен случаят с мачовете ви с Адмира и особено с Копенхаген, при който имаше 25,000, а три дена по-късно имахте мач със Славия .... 1200 човека на стадиона....
Изображение
Нали се сещаш, че не сте играли по-слаб футбол от преди 3 дена не сте живуркали повече от колкото преди 3 дена, същите футболисти и треньор, но бройката е многократно по-малко и обяснението тук не е че ентусиазмът е спаднал както ти се опитваш да го изкараш.
А пък след като ''придобихте емблемата'' нещата станаха още по-трагични от към посещаемост.... сега разбирам ГГ, защо каза "8 милиона в канала'' ( дано поне анулира търгът да си вземе парите човека :) )
Заключение: Чети като дявол Евангелието, чети..... аз лично ти прощавам :lol:

П.С сега наистина се замислих догодина колко ще е смешно като вие и 1948 сте по 1000 човека на мач... обаче всички тука ще пишете ''Обединена червена общност е зад Гриша Ганчев'' :lol:

Напротив.Продължаваш да се опитваш да убедиш е себе си в нещо,което изобщо не е вярно ;) В мача ни с Копенхаген ЦСКА показа "нещо" до първия гол за нас.След тва всичко бе все едно тва е друг отбор и тва беше разочарованието...тактиката на НЕМ да върне отбора назад,а той имаше потенциал за нещо повече.Та искаш да ме убедиш(или да СЕ убедиш) че ако бяхме били Копенхаген,то на мача със Славия щяхме да сме 1500??!Марто,Марто.... :lol:
И в устрема си да убедиш себе си ти си противоречиш.В мачовете с Копенхаген,през 2017-ста мачовете ,както и последното домакинство с Лц там пак уж беше Литекс.Нали така?Или искаш да ми кажеш,че тея хора на стадиона са съвсем различни спрямо тея преди 2016 и манталитетът "им е различен" и ходят само на "яките мачове" :lol:
И тук стигаме до третото нещо...ние на Армията в редови случен банален мач никога не сме били много АКО НЕ ИГРАЕМ ЗА НЕЩО И ИМА НЯКВА НАДЕЖДА.Подуенци са абсолютно същите.Разликата при тях е че те кат направят две победи и пълнят стадиона,защото са зажаднели за трофей,който вече го няма 11-ста година.А и те в Софето се водят уж повече.
Та пак,Марто,опираме до "Формата на един отбор е главна функция на посещаемостта на стадиона в неговото уравнение".Мога да ти го запиша и математически :arrow:
f(форма на отбора)+0.000000001х(Търговски регистър+други фактори)= посещаемост
:mrgreen: Тва е универсална формула,която важи за ВСИЧКИ по ЦЕЛИЯ СВЯТ,а не само за Бай Ганьо футболния фен.Мога и тук да ти се аргументирам защо,ма ще стане мн дълго доказателството на формулата.Макар че тя е емпирична,така че...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”