Не ща да го плюя Хубчев. Рано му е

И на отбора му е рано да играе смислено. На един треньор, какъвто и да е му трябват поне шест месеца и то ако отбора не е много пипан и играчите са свикнали един с друг. В нашия случай ще трябва повече време дори.
За момента в защита сме доста прилични, а в нападение сме странно ефективни (да не повярваш).
Средната ни линия е ключа към всяка наша победа или загуба дотук. По-принцип халфовете най-бавно свикват да играят един с друг. Колкото по-дълго запазим и развиваме играчите си в средната линия толкова по-стабилен ще изглежда отбора.
Приятно съм изненадан от Нашименто, предвид идиотското отношение на клуба спрямо него. Момчето се справи идеално докато беше на терена. До момента на смяната на Нашименто и влизането на Юруков, онези нямаха
нито едно положение пред нашата врата. Ясно, че трябваше да има смяна, но аз ако бях на мястото на Хубчев бих пуснал Холмар и бих бутнал Рейш в халфовата линия с Тиам и Райнов. Другия вариант беше смяната да е пак с Юруков, но Юруков да влезе напред на мястото на самия Нашименто, а не да бута Райнов напред, щот Райнов със сигурност не става за разиграващ халф. Така защитния вал щеше да си остане и щяхме да си спестим доста главоболия.
Както и да е, след мача е лесно да се коментира... Това ни е нивото. Като цяло, след 8 кръга, мисля че имаме прилични играчи на фона на конкуренцията. Сега остава да ги направим отбор и може и да видим някаква игра напролет.