efbet Лига: ЦСКА-София(София) - Левски (София) / 01.09.2019, 17:45

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
111
28%
Х
61
15%
2
230
57%

Общо гласове: 402

ChuckNorris
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА-София(София) - Левски (София) / 01.09.2019, 17:45

Мнениеот ChuckNorris » 02 сеп 2019 21:55

leedsuafc написа:
а методито да не пипа Каргас,Юруков е проблема,абсолютно не става за Левски,доказано

Той пък Райнов много става. И двамата са на ниво Б група, както беше написал някой. Не помня да сме имали толкова слаби играчи в средата като тези двамата. А като са и двамата на терена, олеле майко!

На линия
Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 02 сеп 2019 21:58

ChuckNorris написа:
specter написа:
drvasko98 написа:Обобщено
Селекцията ни е слаба, скамейката е къса, треньорът още по-слаб, но ако сме играели офанзивно през 90-те минути мачът сме го печелили с 4-5 гола. Боже, ако имахме поне прилична селекция и треньор колко ли щяхме за ги бием?

Аз от изброените приемам за вярно само "скамейката е къса". Нито селекцията е слаба, нито треньорът е слаб. С малко надграждане зимата и по възможност да не продадем същевременно някой основен футболист, пролетта тоя отбор ще изглежда много по-силен.

Селекцията ни е скандално слаба. Имаме само два бека, единият от тях на 35. Само един качествен дефанзивен халф - Тиам. Каргас ставаше за резерва на Яблонски и до там. По крилата имаме един Паулиньо и това е. Тоя Нисиру е загадка, но засега изглежда доста съмнителен играч. ЗД има само една скорост и нищо друго. Алар сякаш насила е докаран да играе тук. Уж всички внимателно следени и наблюдавани от Хубчев и ПК.
И най-вероятно зимата ще има разграждане, а не надграждане. Такава е тенденцията.
Пък Хубчев е посредствен треньор и го доказа не веднъж. Уж е наш бивш играч, а си мисли, че това е Берое. Едно пораженческо и средняшко мислене има, което грам не отива на Левски. Да изпуснеш такъв мач е престъпление. Хубчев е абсолютен престъпник.
Това, че пролетта ще изглеждаме много по-силни го слушам вече 10-а година.

При други обстоятелства вероятно и аз бих винил много сериозно Хубчев. От видяното обаче и интервюто му след мача няма как да го набедя за главен виновник. Просто състоянието ни е такова - Нашименто играе контузен, Тиам играе контузен, Мазурек не играе защото е контузен. От наличния потенциал се видя, че извън Нашименто и Мазурек ние нямаме един човек който да задържи топката, да даде елементарен пас на 10 м., да позабави играта, а ако щеш и да полежи и посимулира или провокира противника. Просто няма. Не знам риска с пускането на Нашименто и Тиам дали си струваше пък и да бяхме били. Това те първа ще се разбере. Хубчев си го каза - аз не съм давал указания отбора да се прибере толкова дълбоко в половината си и да играе по този начин. Но с този материал толкова.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 02 сеп 2019 22:25

Още не мога да повярвам какво се случи. Монетата има две страни, клише е, ама е така - и двете тези имат резон. Левски се дръпна необяснимо назад при удобен резултат и смазан психически съперник.. и Хубчев има вина, но и грубите индивидуални грешки не по-малко. Честно казано гледайте внимателно поведението на Янис при първия гол на тиретата.. е, аз ли съм ненормален, много ли съм във филма, ама е меко казано скандален подхода му към топката. Да си призная направо се надявам да сме се дръпнали заради Хубев, да сме се прибрали от некадърност или дори страх, ама дано не сме играли в някакъв цирк... е това не мода да приема и не ми дава мира от снощи.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2019 22:47

leedsuafc написа:а методито да не пипа Каргас,Юруков е проблема,абсолютно не става за Левски,доказано

Обещавам да не го правя. : )

На линия
Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 02 сеп 2019 22:48

Sinite ot Sofia написа:.. и Хубчев има вина, но и грубите индивидуални грешки не по-малко. Честно казано гледайте внимателно поведението на Янис при първия гол на тиретата.. е, аз ли съм ненормален, много ли съм във филма, ама е меко казано скандален подхода му към топката. Да си призная направо се надявам да сме се дръпнали заради Хубев, да сме се прибрали от некадърност или дори страх, ама дано не сме играли в някакъв цирк... е това не мода да приема и не ми дава мира от снощи.

Гледах го много внимателно. Това отиграване от човек, който допреди него е обрал всички топки и е смазал противниковите нападатели е не само скандално, а си е и доста съмнително. Такова беше и поведението на повечето ни играчи от последния ни мач с тирето, когато паднахме нула на два. Тогава също остана усещането за някакъв цирк.
Като изключим тактиката, ако не бяха двете ужасяващи грешки в защита, тирето не можеше да ни вкара гол, ако ще и мача да беше продължил три часа.
Да не забравяме, че и след срещата с Бойко Борисов двамата авери ГГ и ВБ отидоха в офисите на Божков, където около два часа си пиха питието и кой знае какво са обсъждали.
Винаги има повод за съмнение в циркове, когато човек като Божков ти е собственик и когато измисленото първенство, в което участваш се казва Efbet лига.
Нека все пак приемем, че некадърността и треньора ни са причина, защото другото е повече от страшно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2019 22:57

drvasko98 написа:
Аз ще ти го обясня. Играчите ни като цяло са с малък опит в големи битки, а отборът като сработка по линии допълнително - също и ти го осъзнаваш (подсъзнателно). Това е обяснението защо ни се разпада буквално организацията в определени мачове и периоди и ни ушиват 2-3 гола за отрицателно време. Аз бях сигурен, че ако пуснем гол преди 80тата минута, ще пуснем и друг/и. И тук причината не е в тактиката на Хубчев (примерно треньор тип Тройчо може и да успее в такава ситуация с т.н. максимално надъхване). В този ред на мисли поведението през целия мач беше да ни вкарат максимално късно и е оправдано. Същото ще е срещу Лудогорец и този сезон ще е така. Надявам се (и очаквам) напролет да има известно подобрение в това отношение

Ми, не знам, човек. Да, комплексни са нещата, но за мен Хубчев не е на нивото на "Левски". Селекцията не е лоша и според мен това ще се види след Хубчев. Имам доста неизвестни относно участието на Хубчев в преговорите с изтичащите договори. И дали, както твърди е гледал въобще идващите.
В този ред на мисли поведението през целия мач беше да ни вкарат максимално късно и е оправдано.

Това не го разбрах.

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 03 сеп 2019 00:24

Значи кво го налазихте гръка сега, бил съмнителен не знам какво ,едва ли не ГГ го е хванал ...вероятно му е говорил на гръцки? Човека я чисти може би два пъти от гол линията срещу Локото ,предния мач пак,вчера ги мачка тия 80 мин,не могат да го бутнат. И накрая направил една грешка! Ми аз съм съгласен на три мача да прави по една фрапантна,но напред да вкараме 9 гола. В случая момчето няма вина за крайния изход.За мен е по добър примерно от Рейш

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 сеп 2019 00:40

Sinite ot Sofia написа:Още не мога да повярвам какво се случи. Монетата има две страни, клише е, ама е така - и двете тези имат резон. Левски се дръпна необяснимо назад при удобен резултат и смазан психически съперник.. и Хубчев има вина, но и грубите индивидуални грешки не по-малко. Честно казано гледайте внимателно поведението на Янис при първия гол на тиретата.. е, аз ли съм ненормален, много ли съм във филма, ама е меко казано скандален подхода му към топката. Да си призная направо се надявам да сме се дръпнали заради Хубев, да сме се прибрали от некадърност или дори страх, ама дано не сме играли в някакъв цирк... е това не мода да приема и не ми дава мира от снощи.

Аз доколкото разбрах е станало някакво неразбирателство между Каргас и Миятович при грешката за първия гол... :roll: Някъде пък четох, че слънцето го било заслепило и заради това така не уцелил топката... :?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 03 сеп 2019 02:20

Не ща да го плюя Хубчев. Рано му е :)
И на отбора му е рано да играе смислено. На един треньор, какъвто и да е му трябват поне шест месеца и то ако отбора не е много пипан и играчите са свикнали един с друг. В нашия случай ще трябва повече време дори.

За момента в защита сме доста прилични, а в нападение сме странно ефективни (да не повярваш).
Средната ни линия е ключа към всяка наша победа или загуба дотук. По-принцип халфовете най-бавно свикват да играят един с друг. Колкото по-дълго запазим и развиваме играчите си в средната линия толкова по-стабилен ще изглежда отбора.
Приятно съм изненадан от Нашименто, предвид идиотското отношение на клуба спрямо него. Момчето се справи идеално докато беше на терена. До момента на смяната на Нашименто и влизането на Юруков, онези нямаха нито едно положение пред нашата врата. Ясно, че трябваше да има смяна, но аз ако бях на мястото на Хубчев бих пуснал Холмар и бих бутнал Рейш в халфовата линия с Тиам и Райнов. Другия вариант беше смяната да е пак с Юруков, но Юруков да влезе напред на мястото на самия Нашименто, а не да бута Райнов напред, щот Райнов със сигурност не става за разиграващ халф. Така защитния вал щеше да си остане и щяхме да си спестим доста главоболия.
Както и да е, след мача е лесно да се коментира... Това ни е нивото. Като цяло, след 8 кръга, мисля че имаме прилични играчи на фона на конкуренцията. Сега остава да ги направим отбор и може и да видим някаква игра напролет.

Върни се в “Левски”