kiril.a.d написа:Mitata написа:kiril.a.d написа:Иска ми се да ви пожелая лека нощ, но знам че няма ада е лека за разбиращите от футбол и от номерата на разни ФИФИ, УЕФИ, БФСета...и тям подобни...
Но си сипвам питие и се махам! - отвратен и от Европа...
Наздраве...
Наздраве!
И аз съм отвратен, но трябва да признаем, че "минаване между капките" в мачове с отбори като Осиек и Зоря не говори за класа, каквато ни се иска ЦСКА да притежава, най-много до плейофите да стигнем. За силен ЦСКА се иска много повече.
Мите, класата на отбора расте с всеки мач, дори за мое учудване?...Не знам, може Дедо да е бил прав за някои вътрешни проблеми...и да ги е изчистил...
Да, не сме все още за битка с Еспаньол - предположимо, но заслужавахме тази битка!!!
Пък кой знае - до тогава можеше още да пораснем...А Зорята, направо ще бъде пометена от Еспаньол!!! - това намеквам, с решението на УЕФА да елиминира ЦСКА и тази година, срещу отбор от Европа...Щото нас, още не ни смятат в Европа, а в стария Соц лагер!!!
Лека и наздраве!
Не смятам, че класата на ЦСКА расте с всеки изминал мач. Има известо подобрение, най-вече в мотивацията, може би заради мачовете в ЛЕ. В чисто футболен аспект сме далечот желаното. В защита що-годе добре, в средата на терена - също. Но атаката ни я няма никаква. Без крила, с любимеца на Люпко Петрович Соу сме за наникъде.
Проблем също така е владеенето на токата, прекалено лесно губим контрола върху нея, има много брак в подаванията. Не може наши футболисти да раздават толкова неточни пасове. Ужас! При Стамен Белчев поне умеехме да задържаме топката, подавахме си, разигравахме, макар невинаги успешно. Сега с далечни пасове се мъчим да изведем Евандро или блокирания от 2-3 защитници Соу. Много зле.