Лига Европа/ Зоря-ЦСКА / 15.08.2019 г./ 20:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

''Червен Зор'' ли ще е или ''Червена Заря''?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Mitata
Контакти:

Re: Лига Европа/ Зоря-ЦСКА / 15.08.2019 г./ 20:00 ч.

Мнениеот Mitata » 15 авг 2019 23:58

kiril.a.d написа:
Mitata написа:
kiril.a.d написа:Иска ми се да ви пожелая лека нощ, но знам че няма ада е лека за разбиращите от футбол и от номерата на разни ФИФИ, УЕФИ, БФСета...и тям подобни...
Но си сипвам питие и се махам! - отвратен и от Европа...
Наздраве...

Наздраве!
И аз съм отвратен, но трябва да признаем, че "минаване между капките" в мачове с отбори като Осиек и Зоря не говори за класа, каквато ни се иска ЦСКА да притежава, най-много до плейофите да стигнем. За силен ЦСКА се иска много повече.

Мите, класата на отбора расте с всеки мач, дори за мое учудване?...Не знам, може Дедо да е бил прав за някои вътрешни проблеми...и да ги е изчистил...
Да, не сме все още за битка с Еспаньол - предположимо, но заслужавахме тази битка!!!
Пък кой знае - до тогава можеше още да пораснем...А Зорята, направо ще бъде пометена от Еспаньол!!! - това намеквам, с решението на УЕФА да елиминира ЦСКА и тази година, срещу отбор от Европа...Щото нас, още не ни смятат в Европа, а в стария Соц лагер!!!
Лека и наздраве!

Не смятам, че класата на ЦСКА расте с всеки изминал мач. Има известо подобрение, най-вече в мотивацията, може би заради мачовете в ЛЕ. В чисто футболен аспект сме далечот желаното. В защита що-годе добре, в средата на терена - също. Но атаката ни я няма никаква. Без крила, с любимеца на Люпко Петрович Соу сме за наникъде.
Проблем също така е владеенето на токата, прекалено лесно губим контрола върху нея, има много брак в подаванията. Не може наши футболисти да раздават толкова неточни пасове. Ужас! При Стамен Белчев поне умеехме да задържаме топката, подавахме си, разигравахме, макар невинаги успешно. Сега с далечни пасове се мъчим да изведем Евандро или блокирания от 2-3 защитници Соу. Много зле.
Последна промяна от Mitata на 15 авг 2019 23:59, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 авг 2019 23:59

Аз съм доволен от цялостното представяне на отбора тази година в Евротурнирите. Много доволен даже.

Като за начало кръг едно - добра победа срещу Черногорците. Има отбори, които дори срещу такъв калибър не могат да се изправят.

Кръг две - чудесно изиграни маочве срещу доста силен съперник - Осиек.

Кръг три - по средата на мачовете с хърватите мненията бяха - "Може да отстраните Осиек, но Зоря са много силни", "Зоря ще ви смажат", "Зоря са по-силни от Осиек". И самите ние тук пишехме - "срещу тея ще е трудно", "едва ли ще успеем", "да се надвяваме да не паднем с много".
Какво се получи в крайна сметка - сега съжаляваме, че не си повярвахме и не отстранихме отбор, срещу който играхме по-силно. Не, Зоря не са аматьори. Нито са станали по-слаби в периода между мачовете ни с Осиек и сега. Ние ИЗРАСТНАХМЕ. За две седмици, но ИЗРАСТНАХМЕ. И продължаваме да ставаме по-добри. Просто късно се усетихме. Трудното начало на сезона ни заблуди, че трябва да излезем в ролята на аутсайдера в този двубой и да подходим по такъв начин спрямо него. А не трябваше. Трябваше да го изиграем от позицията и със самочувствието на силния. Вече знаем, че сме такива, но малко късно.
В крайна сметка ще напуснем турнира с чувството на задоволство от една страна и яд от друга, че можеше и повече.
Едни други хора пък го напуснаха този турнир с чувството на срам. Е това е the big difference ;) . Последното пък е предназначено конкретно и само за 2-3 сини трола в темата, които не знам с какви очи коментират евромачовете на който и да е отбор в БГ, тъй като нямам за цел да се заяждам с останалите нормални фенове на конкретния отбор.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 16 авг 2019 00:03

Стига ревали бе. С Дедо толкова. Игра в София за 1:0 това ви прецака. Тия са пълни дърводелци

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 16 авг 2019 00:08

Mitata написа:
kiril.a.d написа:
Mitata написа:
kiril.a.d написа:Иска ми се да ви пожелая лека нощ, но знам че няма ада е лека за разбиращите от футбол и от номерата на разни ФИФИ, УЕФИ, БФСета...и тям подобни...
Наздраве...

Наздраве!
И аз съм отвратен, но трябва да признаем, че "минаване между капките" в мачове с отбори като Осиек и Зоря не говори за класа, каквато ни се иска ЦСКА да притежава, най-много до плейофите да стигнем. За силен ЦСКА се иска много повече.

Мите, класата на отбора расте с всеки мач, дори за мое учудване?...Не знам, може Дедо да е бил прав за някои вътрешни проблеми...и да ги е изчистил...
Да, не сме все още за битка с Еспаньол - предположимо, но заслужавахме тази битка!!!
Пък кой знае - до тогава можеше още да пораснем...А Зорята, направо ще бъде пометена от Еспаньол!!! - това намеквам, с решението на УЕФА да елиминира ЦСКА и тази година, срещу отбор от Европа...Щото нас, още не ни смятат в Европа, а в стария Соц лагер!!!
Лека и наздраве!

Не смятам, че класата на ЦСКА расте с всеки изминал мач. Има известо подобрение, най-вече в мотивацията, може би заради мачовете в ЛЕ. В чисто футболен аспект сме далечот желаното. В защита що-годе добре, в средата на терена - също. Но атаката ни я няма никаква. Без крила, с любимеца на Люпко Петрович Соу сме за наникъде.
Проблем също така е владеенето на токата, прекалено лесно губим контрола върху нея, има много брак в подаванията. Не може наши футболисти да раздават толкова неточни пасове. Ужас! При Стамен Белчев поне умеехме да задържаме топката, подавахме си, разигравахме, макар невинаги успешно. Сега с далечни пасове се мъчим да изведем Евандро или блокирания от 2-3 защитници Соу. Много зле.

След като играч, който не може да спре една топка без да отскочи на 2-3м. в неизвестна посока от него и да подаде точен пас на 5м. го наричат "завършен халфбек" сметни нивото, на което е паднала всикателността към играчите, които трябва да са в ЦСКА.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 авг 2019 00:10

hydetoshi написа:
veni__85 написа:
way написа:
delqnski47 написа:
peliforewer написа:Сега гледам повторенията и ми е непонятно как Турицов връхлетя срещу украинеца ,а не към топката която беше на 4-5 метра от него,абсолютно глупаво изпълнение като се има предвид че ситуацията е около центъра и имаш жълт картон.

Няма важен мач,в който наш играч да не се е насирал!!

Това важи за всички български футболисти. Наш Живко същата работа направи...

Положението на нашия Живко въобще не беше за картон, съдията се изгаври нас. Съдиите се изгавриха тази година и с ЦСКА- София и срещу Локо( Пд ) срещу франсетата.
Съдиите се изгавриха и миналата година срещу Копенхаген.
Дедо со го каза " Нас не ни искат в Европа. "

Всичко е политика. Защо бутат украинците? Естествено,че за да бъркат в г.за на руснаците.

Ъхъъъ, тва ли било.
Тия "украинци" от Луганск, никой ама никой не ги бръсне за слива, и ако има един начин от Украинският футболен съюз, ще ги изхвълрят от участие в ЕКТ.
Дори съм склонен да повярвам, че този украинец( на мястото на Перуката) в
УЕФА, би направил всичко по силите си(ако има тази власт) да ги заколи, и да натрие носовете на тия отцепници.
Да дразнели руснаците. :lol:
Дедо ви е за ебане, че излезе като някой плъх с тия сто защитника в мач, който трябва да биеш. Хубчев номер 2.
И за кво ниво изобщо говорим, като в уж двата гранда имат за треньори, некви комикси практикуващи супер страхлив футбол.
А, че бяхте по-класният отбор, в това спор няма.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 16 авг 2019 00:48

Наздраве...

Че то и Африканската чума от там се пусна - на тях сме им нужни за кенеФ само...Гаврят се и ни гледат сеира :!:
... а тая ЗОря, са си посредствен отбор / тип Славия / - жалко .
висша математика:314 :idea:

botevplovdiveoe
Контакти:

Мнениеот botevplovdiveoe » 16 авг 2019 02:46

Биеш ли тия смешници 3/4 - 1 в София и отиваш в Украйна общо взето на разходка.Като не можеш да спечелиш срещу този слабак пред 20 000 фена в София нямаш право да се оправдаваш със съдията ,въпреки че дузпата си беше 100%.

пп.Това черното момче не знам защо се води някаква звезда,но нападатели като Исмаил Иса,Ожболт,че дори и Божигол са къде по-адекватни от това недоразумение.
КАУЗА КОЛЕЖА!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2019 06:49

botevplovdiveoe написа:Биеш ли тия смешници 3/4 - 1 в София и отиваш в Украйна общо взето на разходка.Като не можеш да спечелиш срещу този слабак пред 20 000 фена в София нямаш право да се оправдаваш със съдията ,въпреки че дузпата си беше 100%.

пп.Това черното момче не знам защо се води някаква звезда,но нападатели като Исмаил Иса,Ожболт,че дори и Божигол са къде по-адекватни от това недоразумение.

В София и в Украйна реферите бяха кьорави. На В. Левски съдията не видя, че преди да удари ръката на Албентоса топката се отби в неговото тяло, във втория подмина 1000% -ова дузпа в полза на ЦСКА. Едно от тези две положения да бе отсъдено правилно, нямаше да се стигне до отстраняването на червените. Нещо повече, в суматохата след недадената дузпа нашите се разконцентрираха и секунди по-късно си заработиха червен картон.
Друг е въпросът, че ЦСКА играе зле, че избраната от Петрович тактика в Украйна не отговаряше на целта на на отбора - преодоляване на Зоря. Не може цял мач да се играе защитно изчаквайки противникът сам да се бие. Друга грешка, поне за мен, е че Люпко постоянно разчита на непохватния Соу, чиято единствена роля е да ангажира защитници. Можеше на негово място да постави друг, някой който поне знае как да спира топката, да я обработва правилно.

Жалко за ЦСКА, пропуснахме прекрасния шанс да напълним В. Левски за едно гарантирано шоу.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 авг 2019 08:12

veni__85 написа:По новите правила, не всяка игра с ръка е дузпа. Само , ако топката е насочена към вратата , при всички други ситуации си остава по преценка на съдията.
В случая правилното решение трябваше да е дузпа за ЦСКА - София и жълт картон за футболиста на Зоря.

Ударът беше в очертанията на вратата и по всички правила е кристална дузпа, но дузпа е това, което свири съдията, а в този мач се видя сексуалната му ориентация.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 авг 2019 08:14

k20dan4o написа:
HardWork написа:Колят ни в ЕКТ всяка година! Перуката да се самоубие с неговата позиция в УЕФА!

Понеже спомена Перуката...един цитат от Февруари 2019
"Вместо Борислав Михайлов в Изпълкома на УЕФА влезе президентът на Украинската футболна федерация Андрий Павелко, който получи минимум изискваните 27 гласа от делегатите на 55-те страни-членки. Павелко получи подкрепа благодарение на лобирането на легендария украински лекоатлет Сергей Бубка, който е и член на МОК, пишат световните агенции. Бубка бе част от украинската делегация на конгреса на УЕФА и даде солидна подкрепа за своя сънародник Павелко, който в родината си е подозиран за участие във финансови машинации.

Украйна връща мястото си в Изпълкома на УЕФА след бившия президент на Динамо Киев Григорий Суркис, който бе в управата в продължение на 15 години."

Сега нареди ли ти се пъзела.

След като си позволихме да съдим УЕФА, няма да видим групи в ЕКТ. Сега нареди ли си мозайката?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”