Каква е приликата между чипса и сутиена ?Като отвориш и половината празно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Ех, как и в БГ не е свободен режима с оръжията. Да висим като човека извади една пушка от тезгяха и колко ще са смели да крадат.
ЕМИЛ написа:[rimg]https://scontent.fsof5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/67756523_3460205274005757_4851841915101904896_o.jpg?_nc_cat=108&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_oc=AQnAjqikk8kefVQvjqUPvuRUkSBZExf-6Uiw3fsjaflg4Q5Cg7wC7difIS9lQUL6EEg&_nc_ht=scontent.fsof5-1.fna&oh=0e8779e19c92b893aa5c7687a7624cfb&oe=5DCA8D8E[/rimg]
Каква е приликата между чипса и сутиена ?Като отвориш и половината празно
Groucho написа:Thsmith написа:Ех, как и в БГ не е свободен режима с оръжията. Да висим като човека извади една пушка от тезгяха и колко ще са смели да крадат.
Е, ko? Като разрешат оръжията и ще спрат подобни малоумщини, така ли![]()
Нали се сещаш, че тогава е по-вероятно не само човекът зад тезгяха да има пушка, но и пуберите, които крадат капутите да имат оръжия, с които да се натръшкат вкупом всички за стока, която струва около 50 лева
![]()
Thsmith написа:Не е така. Тези, които използват оръжия за бандитизъм, в никакъв случай не търсят разрешително и не си ги купуват така. Бандитите оръжия си намират, за обикновените хора е трудно.
Thsmith написа:За което трябва да носи отговорност бащата. По същия начин може да му вземе и колата и да влезе с нея в магазина за да е готин. Това не е оправдания да не може някой да се защити законно със собствено оръжие!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Groucho написа:Thsmith написа:За което трябва да носи отговорност бащата. По същия начин може да му вземе и колата и да влезе с нея в магазина за да е готин. Това не е оправдания да не може някой да се защити законно със собствено оръжие!
Примерът с колата не мисля, че е много точен, ама карай. Въпросът е дали е оправдано да гръмнеш някой за 50 лева. За мен това не е самозащита, а по-скоро признак на психични отклонения, независимо дали става дума за продавача или крадеца. Аз не искам България да става по-дива територия, отколкото е в момента. В САЩ са разрешени оръжията и какво? Да не би да се чувстват по-спокойни? Три пъти по-висок им е процентът на убийства на 100 000 човека в сравнение с България и търсят бронирани раници, за да пратят децата си на училище, че да имат някакъв шанс, ако някой куку влезе с автомата в школото. Не, мерси.
Thsmith написа:Това там не е в резултат на оръжията, а на огромна престъпност, която идва отвъд границата.
Groucho написа:Как да е, смятай, че като се пуснат свободно оръжията, куцо и сакато, с коефициент на интелигентност между кашкавала и сиренето, ще може невъобразимо по-лесно да се сдобие с патлак, да влезе в магазина ти и да те гръмне за пакетче дъвки. Дано да си бърз в тегленето на револвера от кобура.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта