Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ЕМИЛ » 12 авг 2019 20:20

Изображение
Каква е приликата между чипса и сутиена ?Като отвориш и половината празно

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 авг 2019 22:37

Thsmith написа:Ех, как и в БГ не е свободен режима с оръжията. Да висим като човека извади една пушка от тезгяха и колко ще са смели да крадат.

Е, ko? Като разрешат оръжията и ще спрат подобни малоумщини, така ли :?: :lol: Нали се сещаш, че тогава е по-вероятно не само човекът зад тезгяха да има пушка, но и пуберите, които крадат капутите да имат оръжия, с които да се натръшкат вкупом всички за стока, която струва около 50 лева :lol:

ЕМИЛ написа:[rimg]https://scontent.fsof5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/67756523_3460205274005757_4851841915101904896_o.jpg?_nc_cat=108&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_oc=AQnAjqikk8kefVQvjqUPvuRUkSBZExf-6Uiw3fsjaflg4Q5Cg7wC7difIS9lQUL6EEg&_nc_ht=scontent.fsof5-1.fna&oh=0e8779e19c92b893aa5c7687a7624cfb&oe=5DCA8D8E[/rimg]
Каква е приликата между чипса и сутиена ?Като отвориш и половината празно

Бат Емо - Великан :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 авг 2019 22:40

Groucho написа:
Thsmith написа:Ех, как и в БГ не е свободен режима с оръжията. Да висим като човека извади една пушка от тезгяха и колко ще са смели да крадат.

Е, ko? Като разрешат оръжията и ще спрат подобни малоумщини, така ли :?: :lol: Нали се сещаш, че тогава е по-вероятно не само човекът зад тезгяха да има пушка, но и пуберите, които крадат капутите да имат оръжия, с които да се натръшкат вкупом всички за стока, която струва около 50 лева :lol:

Не е така. Тези, които използват оръжия за бандитизъм, в никакъв случай не търсят разрешително и не си ги купуват така.
Бандитите оръжия си намират, за обикновените хора е трудно.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 авг 2019 22:48

Thsmith написа:Не е така. Тези, които използват оръжия за бандитизъм, в никакъв случай не търсят разрешително и не си ги купуват така. Бандитите оръжия си намират, за обикновените хора е трудно.

Напротив, така е. Бандитите си намират оръжия, само че за пишлемето, което е на 15 години и от няколко месеца е в някаква агитка не е толкова лесно да си намери. Ако разрешат оръжията да се продават свободно, бащата на пишлемето може спокойно да си купи два-три пистолета, които да държи в долапа с гроздовата и пишлемето да реши, че може да вземе единия за няколко часа, че да се направи на мъж пред аверите си. И като пафне един джойнт с две бири около мача, смятай че нищо няма да го спре да изпразни пистолета в продавача с пушката. Има си полиция, има си съд за тая работа. Отделен въпрос е, че не си изпълняват задълженията, но решението не е в свободната продажба на оръжия. Още по-малко, за да се спират някакви джебчийски набези за 50 лева.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 авг 2019 22:52

За което трябва да носи отговорност бащата. По същия начин може да му вземе и колата и да влезе с нея в магазина за да е готин. Това не е оправдания да не може някой да се защити законно със собствено оръжие!

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 авг 2019 23:05

Thsmith написа:За което трябва да носи отговорност бащата. По същия начин може да му вземе и колата и да влезе с нея в магазина за да е готин. Това не е оправдания да не може някой да се защити законно със собствено оръжие!

Примерът с колата не мисля, че е много точен, ама карай. Въпросът е дали е оправдано да гръмнеш някой за 50 лева. За мен това не е самозащита, а по-скоро признак на психични отклонения, независимо дали става дума за продавача или крадеца. Аз не искам България да става по-дива територия, отколкото е в момента. В САЩ са разрешени оръжията и какво? Да не би да се чувстват по-спокойни? Три пъти по-висок им е процентът на убийства на 100 000 човека в сравнение с България и търсят бронирани раници, за да пратят децата си на училище, че да имат някакъв шанс, ако някой куку влезе с автомата в школото. Не, мерси.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 авг 2019 23:09

Това оставаше, да почнем да се стреляме свободно. То и сега няма никакъв ред, тогава ще е просто идеално.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 авг 2019 23:25

Groucho написа:
Thsmith написа:За което трябва да носи отговорност бащата. По същия начин може да му вземе и колата и да влезе с нея в магазина за да е готин. Това не е оправдания да не може някой да се защити законно със собствено оръжие!

Примерът с колата не мисля, че е много точен, ама карай. Въпросът е дали е оправдано да гръмнеш някой за 50 лева. За мен това не е самозащита, а по-скоро признак на психични отклонения, независимо дали става дума за продавача или крадеца. Аз не искам България да става по-дива територия, отколкото е в момента. В САЩ са разрешени оръжията и какво? Да не би да се чувстват по-спокойни? Три пъти по-висок им е процентът на убийства на 100 000 човека в сравнение с България и търсят бронирани раници, за да пратят децата си на училище, че да имат някакъв шанс, ако някой куку влезе с автомата в школото. Не, мерси.

Естествено, че е оправдано да защитиш дори песачинка от имуществото си чрез употреба на смъртоносна сила! И цялата отговорност за това ще е на бандита!

Това там не е в резултат на оръжията, а на огромна престъпност, която идва отвъд границата. В България картели на такова ниво и улични банди почти няма и то не е защото законните оръжия са табу. Няма и черни :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 авг 2019 23:58

Thsmith написа:Това там не е в резултат на оръжията, а на огромна престъпност, която идва отвъд границата.

Недей, ще се разплача :lol: :lol: :lol: :lol:
В самата основа на САЩ стоят тълпи от европейски бандюги-емигранти. Това им е историята - престъпност, която идва отвъд границата. Преди са били англичани, италианци, ирландци.... Сега са латиноамериканци и мехиканци.

Как да е, смятай, че като се пуснат свободно оръжията, куцо и сакато, с коефициент на интелигентност между кашкавала и сиренето, ще може невъобразимо по-лесно да се сдобие с патлак, да влезе в магазина ти и да те гръмне за пакетче дъвки. Дано да си бърз в тегленето на револвера от кобура.

Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 авг 2019 00:59

Groucho написа:Как да е, смятай, че като се пуснат свободно оръжията, куцо и сакато, с коефициент на интелигентност между кашкавала и сиренето, ще може невъобразимо по-лесно да се сдобие с патлак, да влезе в магазина ти и да те гръмне за пакетче дъвки. Дано да си бърз в тегленето на револвера от кобура.

Изображение

Мисля, че генерално коефициентът ни на интелигентност на нацията е много по-голям, сравнен с този на американците, в смисъла на как да се действа в дадена ситуация и няма да има чак такива изпълнения.

Ноо.., все пак ще се намерят няколко гангстери-пишлигарчета тип "аз съм от Люлин бате", тотално с промити мозъци от американската култура и филми, които ще постъпват по този начин.

И все пак цялото това нещо със свободната продажба на оръжия би могло да се направи да е полезно, ако има желание, като например да ти е позволено да носиш оръжие, само ако си в рамките на частната си собственост и дома, а извън това да е много строго наказуемо по бързата процедура. По този начин реалната употреба би била сведена до това да се защитиш наистина само ако някой ти влезе вкъщи.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”