sinqkrepost1914 написа:Не знам, аз съм на 20 и не съм виждал Левски да печели нещо. Но знам какъв е бил винаги синият манталитет и за това не мога да приема как някви хора тука пишат, че не е кой знае какво тая загуба ?! Наслояването сред широката маса фенове, че посредствеността и унижението не са кой знае какво вече е пагубна. За мен левскарския идеал е най-голям, за това и писах снощи, че не е загубата проблема, а начина. И по-лошото е, че тая посредственост, която циркулира сред феновете последните 10 години, това спиране посещаване на мачове, всичко се прехвърля върху футболистите.
Браво за мнението. Аз съм на 33 години и съм виждал Левски шампион и да мачка особено в детските ми години. Преди години при слаби резултати се търсеше сметка дори на футболисти като Гонзо, донесъл толкова много радост. Само припознавачи и мразещи Левски могат да кажат, че в клуба всичко е точно и е тръгнал в правилна посока след 0:7 от Ларнака или пък откровени дебили
Публиката трябва да изисква, не може Левски да живурка в посредственост и такива позорни резултати да се приемат с едно голяма работа. Трябва да се питат ръководните фактори начело с президента(назначения такъв) Божков и другите убитляци какво мислят да правят, така ли мислят да я караме.. та те едно извинявайте не казаха на синята публика за един от най-големите резили в ЕКТ.

Добре че бяха кипърците от Ларнака, а не например Айнтрахт Франкфурт, Улвърхемптън, Торино, Еспаньол че тогава отивахме на двуцифрен. Не може да се продължава вече 10 години едно и също, сменят се по 10 свободни агенти, да нямаш резервни футболисти на няколко поста и да взимаш някакви от изпадналия в Б група Септември, това е гледано вече десетки пъти в началото на сезона/полусезона. В този отбор отново не се вижда гръбнак на който да надграждаш, не се вижда светлина на която да се надяваш. Всичко читаво каквото има се продава на секундата без да имаш равностоен заместник. Не става така..