ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2019 13:55

damyanov1963 написа:Ти разбираш ли какво направиха с Левски? Насадиха у младите манталитета на средняци и това сега им се вижда нормално!
10 000 сега било много публика, а по наше време се срамувахме, ако на мач сме били само толкова - справка - мача с абсолютния дебютант в А група - Пирин, през 73-та - 60 000 и още няколко хиляди около стадиона, които останаха без билети, верно че около 25 000 бяха фенове на Пирин от целия благоевградски окръг, ами със "скиорите" от Рейпас - 50 000, със Шльонск - пак толкова...
Времената се менят, вие, тогава, не сте имали кой-знае колко опции за забавление, да не кажа, че ходенето на мач вероятно е било най-големият купон.
Сега младите, а и хората на средна възраст имат други приоритети... Вчера казаха, че от 20 Юли над 470 000 българи са в Гърция на почивка ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 авг 2019 14:05

THE G.A.M.E написа:
damyanov1963 написа:Ти разбираш ли какво направиха с Левски? Насадиха у младите манталитета на средняци и това сега им се вижда нормално!
10 000 сега било много публика, а по наше време се срамувахме, ако на мач сме били само толкова - справка - мача с абсолютния дебютант в А група - Пирин, през 73-та - 60 000 и още няколко хиляди около стадиона, които останаха без билети, верно че около 25 000 бяха фенове на Пирин от целия благоевградски окръг, ами със "скиорите" от Рейпас - 50 000, със Шльонск - пак толкова...
Времената се менят, вие, тогава, не сте имали кой-знае колко опции за забавление, да не кажа, че ходенето на мач вероятно е било най-големият купон.
Сега младите, а и хората на средна възраст имат други приоритети... Вчера казаха, че от 20 Юли над 470 000 българи са в Гърция на почивка ...

Аз го имам и това предвид. Тогава не се ходеше на почивка в чужбина, а на вилата. То ебати почивката - ходиш да копаш и да садиш, ама по тоя повод имаше един лав за УЙкенда, като му се вика сега - Пет работни и два потни :lol:
И все пак разликата е драстична в посещаемостта, а за развлеченията - ами, ако някои предпочитат чалготеките, значи ето го обяснението.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

dibo
Контакти:

Мнениеот dibo » 02 авг 2019 14:12

THE G.A.M.E написа:

Че се менят - менят се. Сегашният първи отбор на Левски има точно толкова професионализъм и умения, колкото в кварталните отборчета от аматьори от едно време. Само че тези отборчета имаха много повече характер и хъс от тези "професионалисти" и "юноши". Както казваш - въпрос на приоритети.
Ръководството - ако има такова - да вземе да ги удари именно по приоритетите и да ги глоби. Току-виж намерили общ език за "приоритетите"....

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 авг 2019 14:24

sinqkrepost1914 написа:
damyanov1963 написа:
CaMo_CuHuTe написа:drvasko98, ако съдя по цифрите в ника ти явно това е набора и за теб може да е нормално, но за някои други, които живеем със синята идея от десетилетия това е срам и позор... Няма какво повече да се коментира :(

Ти разбираш ли какво направиха с Левски? Насадиха у младите манталитета на средняци и това сега им се вижда нормално!

Не знам, аз съм на 20 и не съм виждал Левски да печели нещо. Но знам какъв е бил винаги синият манталитет и за това не мога да приема как някви хора тука пишат, че не е кой знае какво тая загуба ?! Наслояването сред широката маса фенове, че посредствеността и унижението не са кой знае какво вече е пагубна. За мен левскарския идеал е най-голям, за това и писах снощи, че не е загубата проблема, а начина. И по-лошото е, че тая посредственост, която циркулира сред феновете последните 10 години, това спиране посещаване на мачове, всичко се прехвърля върху футболистите.

Ами какво да ти кажа освен - Адмираций! Щом има такива, като тебе, значи Левскар ският дух не само е жив, но и ще пребъде! На вас съдбата отреди да не сте виждали оня Левски, на нас пък, да дочакаме този, но явно трябва да проявим оше малко търпение, за да станем пак МОЩНАТА СИНЯ ЛАВИНА!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 02 авг 2019 14:27

sinqkrepost1914 написа:Не знам, аз съм на 20 и не съм виждал Левски да печели нещо. Но знам какъв е бил винаги синият манталитет и за това не мога да приема как някви хора тука пишат, че не е кой знае какво тая загуба ?! Наслояването сред широката маса фенове, че посредствеността и унижението не са кой знае какво вече е пагубна. За мен левскарския идеал е най-голям, за това и писах снощи, че не е загубата проблема, а начина. И по-лошото е, че тая посредственост, която циркулира сред феновете последните 10 години, това спиране посещаване на мачове, всичко се прехвърля върху футболистите.

Браво за мнението. Аз съм на 33 години и съм виждал Левски шампион и да мачка особено в детските ми години. Преди години при слаби резултати се търсеше сметка дори на футболисти като Гонзо, донесъл толкова много радост. Само припознавачи и мразещи Левски могат да кажат, че в клуба всичко е точно и е тръгнал в правилна посока след 0:7 от Ларнака или пък откровени дебили :roll:
Публиката трябва да изисква, не може Левски да живурка в посредственост и такива позорни резултати да се приемат с едно голяма работа. Трябва да се питат ръководните фактори начело с президента(назначения такъв) Божков и другите убитляци какво мислят да правят, така ли мислят да я караме.. та те едно извинявайте не казаха на синята публика за един от най-големите резили в ЕКТ. :evil: Добре че бяха кипърците от Ларнака, а не например Айнтрахт Франкфурт, Улвърхемптън, Торино, Еспаньол че тогава отивахме на двуцифрен. Не може да се продължава вече 10 години едно и също, сменят се по 10 свободни агенти, да нямаш резервни футболисти на няколко поста и да взимаш някакви от изпадналия в Б група Септември, това е гледано вече десетки пъти в началото на сезона/полусезона. В този отбор отново не се вижда гръбнак на който да надграждаш, не се вижда светлина на която да се надяваш. Всичко читаво каквото има се продава на секундата без да имаш равностоен заместник. Не става така..

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 авг 2019 14:38

gkostadinov написа:
sinqkrepost1914 написа:Не знам, аз съм на 20 и не съм виждал Левски да печели нещо. Но знам какъв е бил винаги синият манталитет и за това не мога да приема как някви хора тука пишат, че не е кой знае какво тая загуба ?! Наслояването сред широката маса фенове, че посредствеността и унижението не са кой знае какво вече е пагубна. За мен левскарския идеал е най-голям, за това и писах снощи, че не е загубата проблема, а начина. И по-лошото е, че тая посредственост, която циркулира сред феновете последните 10 години, това спиране посещаване на мачове, всичко се прехвърля върху футболистите.

Браво за мнението. Аз съм на 33 години и съм виждал Левски шампион и да мачка особено в детските ми години. Преди години при слаби резултати се търсеше сметка дори на футболисти като Гонзо, донесъл толкова много радост. Само припознавачи и мразещи Левски могат да кажат, че в клуба всичко е точно и е тръгнал в правилна посока след 0:7 от Ларнака или пък откровени дебили :roll:
Публиката трябва да изисква, не може Левски да живурка в посредственост и такива позорни резултати да се приемат с едно голяма работа. Трябва да се питат ръководните фактори начело с президента(назначения такъв) Божков и другите убитляци какво мислят да правят, така ли мислят да я караме.. та те едно извинявайте не казаха на синята публика за един от най-големите резили в ЕКТ. :evil: Добре че бяха кипърците от Ларнака, а не например Айнтрахт Франкфурт, Улвърхемптън, Торино, Еспаньол че тогава отивахме на двуцифрен. Не може да се продължава вече 10 години едно и също, сменят се по 10 свободни агенти, да нямаш резервни футболисти на няколко поста и да взимаш някакви от изпадналия в Б група Септември, това е гледано вече десетки пъти в началото на сезона/полусезона. В този отбор отново не се вижда гръбнак на който да надграждаш, не се вижда светлина на която да се надяваш. Всичко читаво каквото има се продава на секундата без да имаш равностоен заместник. Не става така..

За съжаление от Левски е останало само името!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 02 авг 2019 15:20

Като коментирате тия мачове, отчетете, че съперника на Левски беше най-силен в сравнение с другите отбори. Просто се събраха много лоши неща в тия два мача. С оглед на никаквата резервна скамейка, резултата е логичен. Това го казвам, не за да оправдавам някого, а да кажа, че има обективни причини за загубата.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 02 авг 2019 15:49

Аз преди време загатнах че тези футболисти няма да играят по свирката на Хубчев.Никои не разбра как такива грешки са възможни при професионалисти.Самите му жестове и как се държи за главата сякаш играчите са малоумни няма да доведат до нормална комуникация със сигурност.В краина сметка кои ги одобри и доведе поне последните 3ма като изключа Аржентинеца които поне загатва че има хляб във него..Не знаели елементарни неща.... :shock: ..Сините надежди дето толкова скачат някои да се налагат ще доведат отбора точно до това---лоши загуби в Европа.Няма каи да го подготви за истински футбол.Разпиляха ги едни обикновенни играчи.
Последна промяна от Вълчан на 02 авг 2019 15:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 02 авг 2019 15:50

atanasovt048 написа:Като коментирате тия мачове, отчетете, че съперника на Левски беше най-силен в сравнение с другите отбори. Просто се събраха много лоши неща в тия два мача. С оглед на никаквата резервна скамейка, резултата е логичен. Това го казвам, не за да оправдавам някого, а да кажа, че има обективни причини за загубата.

След като отбор от Лихтенщайн ни отстранява нормално е АЕК Ларнака да ни е Барселона.
След като си продаваш най-добрите играчи няма как да успееш. Така отбор не се прави. И после защо няма хора по стадиона... еми няма как да има.

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 02 авг 2019 15:51

LSFC 1914 написа:
atanasovt048 написа:Като коментирате тия мачове, отчетете, че съперника на Левски беше най-силен в сравнение с другите отбори. Просто се събраха много лоши неща в тия два мача. С оглед на никаквата резервна скамейка, резултата е логичен. Това го казвам, не за да оправдавам някого, а да кажа, че има обективни причини за загубата.

След като отбор от Лихтенщайн ни отстранява нормално е АЕК Ларнака да ни е Барселона.
След като си продаваш най-добрите играчи няма как да успееш. Така отбор не се прави. И после защо няма хора по стадиона... еми няма как да има.

Тоя отбор от Лихтенщайн ще играе 3ти кръг другата седмица.

Върни се в “Левски”