Highlander написа:noo написа:Highlander написа:noo написа:Highlander написа:olimpi написа:Успешно се славизира не само отбора, но и феновете. То същност май това е и целта.
Чорбализацията е в пъти по-опасна. И май вече има заразени.
Какво имаш предвид?
Или ти си топ адвокат на псевдожурналиста и псевдомецената и браниш всеки техен ход. Отвори си очите и виж в какво превърнаха Левски. Аз особена промяна не виждам и в сегашното ръководство.
Може би пък на теб ти харесва случващото се. Всеки си има право на мнение.
Имам предвид едни 30 млн дългове. А за да направиш добра селекция ти трябват поне 10 млн евро. Лудогорец тази година само за запълване и обновяване на състава дадоха над 5-6 млн евро. А трябва да плащаш и стабилни заплати. Предлагаш да вложим тази година едни около 20 млн. лева, т.е. м. май догодина да сме към 50-60 млн дългове. И като се осерем в ЕКТ да сложим тирето. Ето това е чорбализацията.
Нямах предвид мащабна селекция. Просто политиката на Лудогорец да си задържа добрите играчи. Представи си сега в отбора да бяха Прохазка, Бурабия, Яблонски, вече Мариани и т.н. Щеше ли да може да ни спре някой в България?!?
Извинявай, ако съм те обидил с нещо. Афектиран съм от последните събития, изпил съм няколко питиета и пиша малко крайно.
Тук всички мислим доброто на Левски в крайна сметка.
Аз съм песимист за този сезон - пореден
Дано имаме късмет занапред.
Прохазка, Бурабия и Яблонски бяха едновременно в отбора.
Ето някои резултати с това великолепно трио
Пирин - Левски 1-0 плюс Аниете, Костадинов, Йоргачевич, Минев, Краев
Левски - Локомотив Горна 1-1. Тук сме без Бурабия (наказан)
Дунав - Левски 2-2
Берое - Левски 1-0
Черно море - Левски 1-0 Яблонски - изгонен
Лудогорец - Левски 0-0 Бурабия - изгонен
Левски - Дунав 1-1 Бурабия - наказан, Яблонски - също
Левски - Тирето 0-3 Прохазка - изгонен
Локо Пд - Левски 2 - 1 без Прохазка - наказан
Левски - Лудогорец 1-3 Прохазка контузен
Тирето - Левски 3-0 тук играят и тримата великани
Левски - Черно море 2-2
И накрая черешката. Плейоф финал на Герена
Левски - Верея 1-1 с тримата великани.
Тези резултати не са за 3 години, а за един... полусезон, в който балансът на Левски в А група е 5 победи (пет), 6 равни (шест) и 7 загуби (седем). И ми излиза някой да ми обяснява как, ако тези тримата играели, нямало кой да ни спре.