Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот metodito » 30 юли 2019 22:52

ЕМИЛ написа:
metodito написа:
ЕМИЛ написа:
metodito написа:Аз не се сърдя. Гадно ми е, тъжно, тъпо ми е. И не толкова, заради това, че ще повлияе на "Левски" и сезона му, ами, заради това, че тамън свикна с някакъв футбалер, отъждествявам го с клуба, кефя му се, кефя се, че в "Левски" има такъв, и айде по пързалката. Давид, Роман, сега Давиде. Това за мен бяха лицата на "Левски". Въпреки че са чужденци, те станаха левскари, бяха добри и сърцати играчи. И заслужаваха да останат дълго при нас.
Знаеш ли, гледах БАТЕ - Розенборг и... Стасевич беше титуляр. Кога и ние ще видим такова нещо?

А да бе дай да държиме един футболист щото ти си бил свикнал с него :mrgreen:

Я ми кажи колко гола вкара Мариани от фаулове без този вчера и колко гола вкарахме след негови центрирания ?

Той центрираше там в мелето и ако стане рикушет нещо окей…

И това го прави калпав? Или "неставащ"?

Прави го тамън за продан

Нищо подобно.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 юли 2019 23:37

Highlander написа:
noo написа:
Highlander написа:
noo написа:
Highlander написа:
olimpi написа:Успешно се славизира не само отбора, но и феновете. То същност май това е и целта.
Чорбализацията е в пъти по-опасна. И май вече има заразени.

Какво имаш предвид?
Или ти си топ адвокат на псевдожурналиста и псевдомецената и браниш всеки техен ход. Отвори си очите и виж в какво превърнаха Левски. Аз особена промяна не виждам и в сегашното ръководство.
Може би пък на теб ти харесва случващото се. Всеки си има право на мнение.
Имам предвид едни 30 млн дългове. А за да направиш добра селекция ти трябват поне 10 млн евро. Лудогорец тази година само за запълване и обновяване на състава дадоха над 5-6 млн евро. А трябва да плащаш и стабилни заплати. Предлагаш да вложим тази година едни около 20 млн. лева, т.е. м. май догодина да сме към 50-60 млн дългове. И като се осерем в ЕКТ да сложим тирето. Ето това е чорбализацията.

Нямах предвид мащабна селекция. Просто политиката на Лудогорец да си задържа добрите играчи. Представи си сега в отбора да бяха Прохазка, Бурабия, Яблонски, вече Мариани и т.н. Щеше ли да може да ни спре някой в България?!?
Извинявай, ако съм те обидил с нещо. Афектиран съм от последните събития, изпил съм няколко питиета и пиша малко крайно.
Тук всички мислим доброто на Левски в крайна сметка.
Аз съм песимист за този сезон - пореден
Дано имаме късмет занапред.

Прохазка, Бурабия и Яблонски бяха едновременно в отбора.
Ето някои резултати с това великолепно трио
Пирин - Левски 1-0 плюс Аниете, Костадинов, Йоргачевич, Минев, Краев
Левски - Локомотив Горна 1-1. Тук сме без Бурабия (наказан)
Дунав - Левски 2-2
Берое - Левски 1-0
Черно море - Левски 1-0 Яблонски - изгонен
Лудогорец - Левски 0-0 Бурабия - изгонен
Левски - Дунав 1-1 Бурабия - наказан, Яблонски - също
Левски - Тирето 0-3 Прохазка - изгонен
Локо Пд - Левски 2 - 1 без Прохазка - наказан
Левски - Лудогорец 1-3 Прохазка контузен
Тирето - Левски 3-0 тук играят и тримата великани
Левски - Черно море 2-2

И накрая черешката. Плейоф финал на Герена
Левски - Верея 1-1 с тримата великани.
Тези резултати не са за 3 години, а за един... полусезон, в който балансът на Левски в А група е 5 победи (пет), 6 равни (шест) и 7 загуби (седем). И ми излиза някой да ми обяснява как, ако тези тримата играели, нямало кой да ни спре.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2019 23:41

В омагьосан кръг сме.
Русев хвърли една бала с кинти ( разбира се НЕ негови ) за пробив в Европа, ама вратарчето и Бушчето осраха работата.
И сегашната селекция хич не е лоша, ама Жиката не го слуша главата, а реферчето от Португалия удари едно рамо на комшиите си... Прокълнати сме и т'ва е. :lol:
Ясно е, че парите са в Европа, ама само с един МарЯн не става.
Пък да хвърлим 20-на млн. за играчи като него... Къде е гаранцията че нЕкой смешко-чернодрешко, с дебютираща свирка в Европа нема да се хване на тръшнал се съперник, симулиращ инфаркт ?? :roll:
А често разликата между два равностойни отбора е ч.к. дузпа или засада / свирена или НЕсвираена /
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 30 юли 2019 23:43

drvasko98 написа:
Highlander написа:
noo написа:
Highlander написа:
noo написа:
Highlander написа:
Чорбализацията е в пъти по-опасна. И май вече има заразени.

Какво имаш предвид?
Или ти си топ адвокат на псевдожурналиста и псевдомецената и браниш всеки техен ход. Отвори си очите и виж в какво превърнаха Левски. Аз особена промяна не виждам и в сегашното ръководство.
Може би пък на теб ти харесва случващото се. Всеки си има право на мнение.
Имам предвид едни 30 млн дългове. А за да направиш добра селекция ти трябват поне 10 млн евро. Лудогорец тази година само за запълване и обновяване на състава дадоха над 5-6 млн евро. А трябва да плащаш и стабилни заплати. Предлагаш да вложим тази година едни около 20 млн. лева, т.е. м. май догодина да сме към 50-60 млн дългове. И като се осерем в ЕКТ да сложим тирето. Ето това е чорбализацията.

Нямах предвид мащабна селекция. Просто политиката на Лудогорец да си задържа добрите играчи. Представи си сега в отбора да бяха Прохазка, Бурабия, Яблонски, вече Мариани и т.н. Щеше ли да може да ни спре някой в България?!?
Извинявай, ако съм те обидил с нещо. Афектиран съм от последните събития, изпил съм няколко питиета и пиша малко крайно.
Тук всички мислим доброто на Левски в крайна сметка.
Аз съм песимист за този сезон - пореден
Дано имаме късмет занапред.

Прохазка, Бурабия и Яблонски бяха едновременно в отбора.
Ето някои резултати с това великолепно трио
Пирин - Левски 1-0 плюс Аниете, Костадинов, Йоргачевич, Минев, Краев
Левски - Локомотив Горна 1-1. Тук сме без Бурабия (наказан)
Дунав - Левски 2-2
Берое - Левски 1-0
Черно море - Левски 1-0 Яблонски - изгонен
Лудогорец - Левски 0-0 Бурабия - изгонен
Левски - Дунав 1-1 Бурабия - наказан, Яблонски - също
Левски - Тирето 0-3 Прохазка - изгонен
Локо Пд - Левски 2 - 1 без Прохазка - наказан
Левски - Лудогорец 1-3 Прохазка контузен
Тирето - Левски 3-0 тук играят и тримата великани
Левски - Черно море 2-2

И накрая черешката. Плейоф финал на Герена
Левски - Верея 1-1 с тримата великани.
Тези резултати не са за 3 години, а за един... полусезон, в който балансът на Левски в А група е 5 победи (пет), 6 равни (шест) и 7 загуби (седем). И ми излиза някой да ми обяснява как, ако тези тримата играели, нямало кой да ни спре.

Човек ти с един пост уби поне трима откровенни хейтъри и лъжци наведнъж :o
Направо си го копирам и ще им го пускам по веднъж седмично :)

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол домовете не могат да си намерят без да питат роднините си къде живеят но иначе не можеш да им затвориш устите и са големи футболни професори.
Този който е играл поне 5 минути футбол или е ръководил или е на ръководен пост и има поне два грама акъл може да коментира или да даде някаква идея но не и да се вживява като , че ли Левски работи за него и всички са му задължени.
НИЕ СМЕ ФЕНОВЕ И НИЩО ДРУГО.НИКОЙ НЕ НИ ПИТА И НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ЗА ТВОЕТО МНЕНИЕ И ЧУВСТВА.ЩОМ СИ ФЕН СИ ЗАДЪЛЖЕН ДА ПОДКРЕПЯШ ОТБОРА АКО НЕ ТИ ОТЪРВА ПРАВ ТИ ПЪТ.Има много спортове за твоите прищявки и некомпетентни мнения.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 31 юли 2019 00:45

[offtopic]
Kris_men2000 написа:Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол домовете не могат да си намерят без да питат роднините си къде живеят но иначе не можеш да им затвориш устите и са големи футболни професори.
Този който е играл поне 5 минути футбол или е ръководил или е на ръководен пост и има поне два грама акъл може да коментира или да даде някаква идея но не и да се вживява като , че ли Левски работи за него и всички са му задължени.
НИЕ СМЕ ФЕНОВЕ И НИЩО ДРУГО.НИКОЙ НЕ НИ ПИТА И НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ЗА ТВОЕТО МНЕНИЕ И ЧУВСТВА.ЩОМ СИ ФЕН СИ ЗАДЪЛЖЕН ДА ПОДКРЕПЯШ ОТБОРА АКО НЕ ТИ ОТЪРВА ПРАВ ТИ ПЪТ.Има много спортове за твоите прищявки и некомпетентни мнения.
Без да коментирам същината на мнението ти, ама само да те питам .. пушиш ли го или го перкаш :lol:[/offtopic]
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 юли 2019 01:00

За пореден път, пичове... Мариани не го гонят. Той иска да отиде и да прави пари.. Сериозни пари. Там със заплатите за една година става милионер в евро. Повече какво да коментираме? На един му е тъжно, друг иска да ги задържаме по 8 години. Комунизмът умра, пичове. Футболистите имат право да не са стока.. Разберете, че ние сме малка гара. В съвременния футбол дори Аякс не може да си позволи да задържа футболистите, които иска. Аякс, който стигна до полуфинал за ШЛ.... Футболистите играят за пари. Един Бейл сменя РМ с Китай. Кинтите командват парада. Ако можехме да даваме по милион годишно на Мариани съм сигурен, че щеше да предпочете да остане
110 години любов!

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 31 юли 2019 01:22

Извън обичайните фенски страсти, породени от първосигнални реакции, сделката е отлична за нас. Първо Мариани ни излиза солено. Заплатата му при нас е/беше доста солидна. Второ - висим на агента му с едни пари....Трето - самият Мариани се отказа от една никак не лоша сума, за да продължи да играе за нас.

100 000 долара месечна заплата е колосална сума. Тук не става на въпрос, дали Левски иска да го задържи или продаде. Не говорим и каква е трансферната сума. Няма футболист, играещ в А група, който да откаже подобна заплата откъдето и да е. Все пак, не забравяйте, че преди всичко избора къде да играе е на самия Мариани. :lol:

Левски няма как да откаже 1.5млн. евро. Взехме го без трансферна сума. Само, че имахме не малки разходи по заплатата му през тази една година при нас. За агента му споменах вече. Левски трябва да започне да изкарва пари. Очевидно е,че от ЛЕ ще пропуснем И тази година. Така,че трансферът му е свеж полъх откъм финанси. Да не говорим, че тук никой не спомена чисто имиджовата страна. Отваря гугъл футболист, когото искаме да привлечем и той вижда следното - Мариани е взет за 0 > играл е добре, следователно е вдигнал нивото при нас > продаваме го за солидна сума, а самия играч си оправя живота с перфектен договор > по- лесно би се навил да дойде при нас.

Аз съм сигурен, че Хубчев ще избере достоен заместник на Мариани. Аз също много го харесвах, но нито ние можем да си позволим да откажем подобна сума, нито имаме дори моралното право на спираме Мариани да подпише многомилионният си договор. Успех му пожелавам!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 31 юли 2019 02:32

Не съм фен на Томислав Русев, но той каза нещо, което много ми хареса. В един футболен клуб най-важното нещо е футболният отбор. И най-кофти ситуацията е когато отбора бъде напуснат от основен играч около когото се гради играта. На феновете на Ман. Юн. не им беше радостно, когато се махнаха Кийн, Бекъм, на Реал не им беше кеф когато се махна Роналдо, нито пък тези на Аякс когато техни основни играчи ги напускат. В България обаче Сульо и Пульо обясняват колко добра новина е продажбата на основен играч. Колко пари щял да прибере клуба/собственика .Колко супер е всичко. Чак са щастливи, че все едно ще вземат част от парите.
Странна работа!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 юли 2019 08:00

Надежда всяка тука оставете, че някога ще станем отбор, щом като ни взимат добрите футболисти под носа, а ние няма с какво да ги задържаме. На Реал им взеха Роналдо, но той колко евр. титтли им донесе и колко пари спечели отбора заради него? И аз нямаше да имам против да станеме шампиони, да направиме пробив в Европа, да натрупаме милиончета от там и след това да го шитнеме по живо, по здраво за няколко милиона, с които да купиме добър заместник.
Така и мачовете щяхме да играеме пред пълни стадиони - ето ти още солидни приходи и щяхме да сме един стабилен отбор с АВТОРИТЕТ!
p.s.Имаше един индийски филм - Беднякът милионер. Заглавието ми напомня за нашите футболни босове. Уж милиардери, а нямат пари да поддържат един отбор на средно европейско ниво. А въпросният филм съм го гледал само в началото, как бъдещия милионер падна в септичната яма на един индийски клозет и се окъпа целия в ла*на.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”