Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Geonik » 24 юли 2019 14:31

metodito написа:Тъпспор пише, че ще е нещо, като връзка на доктора на националния...

Връзка, мръзка, ама да не стане като с триумвирата на оранжево-етрополската организация, че да напълним лазарета с недоизлекувани. Пу-пу, пепел ми на устата ( клавиатурата ).
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 24 юли 2019 14:32

metodito написа:Само допреди година, петима българи титуляри звучеше утопично, а най-забавно звучеше рефрена: "Е, кой българин? Кой става? КОЙ? Никой". Е, вижда се, че може. Вярвам, че след година може да стигнем и до седем българи титуляри спокойно. Тоя пич Здравко, честно не бях го чувал - баси скоростта има това хлапе. Стаси беше отписван, като неставащ, на Юруков му било рано и тъ нъ. Особено с динамичните смени на позиции в мачовете, Стаси показа, че е изключително ценен. Не знам какво ще стане с АЕК, но ако пробием поне до плейофа, Стаси го виждам в България още максимум сезон. Ще е хубаво обаче да поработи малко повече във фитнеса. Та, да, мисля, че има място и за още бг-та. И сега е супер, но както казва мечо Пух...

Не бива обаче да забравяме едно много важно нещо. Не става със сляпо налагане на юноши. Контролата срещу германските турци го доказа. Израстване от младоци се получава, само когато играят в отбор с опитни и доказани играчи, от които има какво да научат. Това разбира се при положение, че тренират здраво и са сериозни момчета де.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 24 юли 2019 14:32

Geonik написа:
metodito написа:Тъпспор пише, че ще е нещо, като връзка на доктора на националния...

Връзка, мръзка, ама да не стане като с триумвирата на оранжево-етрополската организация, че да напълним лазарета с недоизлекувани. Пу-пу, пепел ми на устата ( клавиатурата ).

Те дори нямат доктор :D Съвсем сериозно това.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 24 юли 2019 14:37

sinfen14 написа:
Geonik написа:

Как без доФтор ? Не се интересувам от тях, ама без доктор? Ако някой се контузи на терена, фелдшера от линейката ли ще влиза ?
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юли 2019 14:38

sinfen14 написа:
metodito написа:Само допреди година, петима българи титуляри звучеше утопично, а най-забавно звучеше рефрена: "Е, кой българин? Кой става? КОЙ? Никой". Е, вижда се, че може. Вярвам, че след година може да стигнем и до седем българи титуляри спокойно. Тоя пич Здравко, честно не бях го чувал - баси скоростта има това хлапе. Стаси беше отписван, като неставащ, на Юруков му било рано и тъ нъ. Особено с динамичните смени на позиции в мачовете, Стаси показа, че е изключително ценен. Не знам какво ще стане с АЕК, но ако пробием поне до плейофа, Стаси го виждам в България още максимум сезон. Ще е хубаво обаче да поработи малко повече във фитнеса. Та, да, мисля, че има място и за още бг-та. И сега е супер, но както казва мечо Пух...

Не бива обаче да забравяме едно много важно нещо. Не става със сляпо налагане на юноши. Контролата срещу германските турци го доказа. Израстване от младоци се получава, само когато играят в отбор с опитни и доказани играчи, от които има какво да научат. Това разбира се при положение, че тренират здраво и са сериозни момчета де.

И от това зависи, и от треньора и по какъв начин биват "налагани". Защото на Стаси му се гласува голяма степен на доверие и то не в последните пет минути на мачовете, както се процедираше с много юноши. В началото се виждаше, че му е трудно в мъжкия футбол. Доверието към него обаче продължи при няколко треньора и това започна да се отплаща. А представи си, че можеше в момента да е във Враца да речем, да го бяха отписали още в първите няколко мача, в които влизаше.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 24 юли 2019 16:28

Geonik написа:
sinfen14 написа:
Geonik написа:

Как без доФтор ? Не се интересувам от тях, ама без доктор? Ако някой се контузи на терена, фелдшера от линейката ли ще влиза ?

Те рейс нямат вие за доФтор ревете

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 юли 2019 16:48

specter написа:
metodito написа:С Каргас, Насиру, Мазурек и Алар, изглежда "бг "Левски" се отлага. :roll:

Живко Миланов, Горанов, Юруков, Станислав Иванов, Райнов, Костов - все основни футболисти в момента за Левски... Според мен това е абсолютен максимум за "бг Левски" към момента. И не е малко.

Да не забравяме, че готови за игра към този момент са Михайлов, Найденов, Здравко Димитров, Дидо, че дори и Илийката. Всеки един от тях може да влезе като резерва при нужда.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 24 юли 2019 17:05

wilge написа:
specter написа:
metodito написа:С Каргас, Насиру, Мазурек и Алар, изглежда "бг "Левски" се отлага. :roll:

Живко Миланов, Горанов, Юруков, Станислав Иванов, Райнов, Костов - все основни футболисти в момента за Левски... Според мен това е абсолютен максимум за "бг Левски" към момента. И не е малко.

Да не забравяме, че готови за игра към този момент са Михайлов, Найденов, Здравко Димитров, Дидо, че дори и Илийката. Всеки един от тях може да влезе като резерва при нужда.

Опа, пропуснах да ги включа и тях... :oops: На практика имаме завидно количество българи и важното е, че към момента тези, които играят се справят добре в общи линии.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 юли 2019 17:20

wilge написа:Да не забравяме, че готови за игра към този момент са Михайлов, Найденов, Здравко Димитров, Дидо, че дори и Илийката. Всеки един от тях може да влезе като резерва при нужда.

С новите попълнения виждам Илийката пътник. А като се оправи Холмар може и Дидо да замине. Освен ако не върнат Реиш в хафовата линия. Което е добър вариант, но дали Хубчев го харесва.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 24 юли 2019 17:21

Лиопсва ни само Краев и отбора заспива за години напред.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”