metodito написа:Само допреди година, петима българи титуляри звучеше утопично, а най-забавно звучеше рефрена: "Е, кой българин? Кой става? КОЙ? Никой". Е, вижда се, че може. Вярвам, че след година може да стигнем и до седем българи титуляри спокойно. Тоя пич Здравко, честно не бях го чувал - баси скоростта има това хлапе. Стаси беше отписван, като неставащ, на Юруков му било рано и тъ нъ. Особено с динамичните смени на позиции в мачовете, Стаси показа, че е изключително ценен. Не знам какво ще стане с АЕК, но ако пробием поне до плейофа, Стаси го виждам в България още максимум сезон. Ще е хубаво обаче да поработи малко повече във фитнеса. Та, да, мисля, че има място и за още бг-та. И сега е супер, но както казва мечо Пух...
Не бива обаче да забравяме едно много важно нещо. Не става със сляпо налагане на юноши. Контролата срещу германските турци го доказа. Израстване от младоци се получава, само когато играят в отбор с опитни и доказани играчи, от които има какво да научат. Това разбира се при положение, че тренират здраво и са сериозни момчета де.