ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 11.07 / 19:30

Мнениеот metodito » 10 юли 2019 23:06

Serafim написа:Според мен ще играем за хикс отвсякъде.

Дано не си прав, защото обикновено, който излиза за хикс си тръгва със загуба. Според мен, Хубчев ще излезе по-скоро с мисъл да ги излъже. Което не изключва победа. Дано е така.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 10 юли 2019 23:12

metodito написа:

Дано не си прав, защото обикновено, който излиза за хикс си тръгва със загуба. Според мен, Хубчев ще излезе по-скоро с мисъл да ги излъже. Което не изключва победа. Дано е така.

Ще видим. За добро или лошо сме без централен нападател, което би трябвало да значи да играят по земя и без изсипани топки в нак. поле - т.е имаме шанс да ги хванем на някоя контра и да вкараме. Че като им гледам ръста на тия центриранията ще са доста безсмислени упражнения.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 10 юли 2019 23:14

atanasovt049 написа:
k_oleto написа:трупат се коефициенти.
Аз също ви пожелавам успех.
мисля да го играя мача: 0:0

Дай да видим, че имам друго инфо. Трупа се минимален, който няма реално отражение. Това за кръговете преди плейофа.

При коефициент на клубовете под 3 точка за победа и половин за равен си е трупани ;) . 5 г. да прибираш по 1,5 т. си бая напред в коефициента ;)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 юли 2019 23:26

metodito написа:

Не съм много сигурен,че искам нещо такова. Хубчев трябва да е баси капацитета да тръгва с идеята да се лъже. Не че не става де, особено в отделни мачове и най-вече турнирните, ама това изисква много дисциплина, мотивирани и подготвени играчи в дългосрочен план. Той и Роси се готвеше за дълга игра на шах, ама нито имаше с какво да играе, нито имаше кой да го чака. А и няма гаранция, че за две години примерно щеше да покаже нещо по-различно от това и да продължи да ни обяснява, че се учим да ходим още.
Иска ми се при Хубчев да играем мъжки, отборно и с дисциплина, а не сметкаджийски и да се надлъгваме.

atanasovt049

Мнениеот atanasovt049 » 10 юли 2019 23:31

Нещо е ставало в Братислава, нашите са се трепали с Аякс и Краковия. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юли 2019 23:40

Serafim написа:
metodito написа:

Не съм много сигурен,че искам нещо такова. Хубчев трябва да е баси капацитета да тръгва с идеята да се лъже. Не че не става де, особено в отделни мачове и най-вече турнирните, ама това изисква много дисциплина, мотивирани и подготвени играчи в дългосрочен план. Той и Роси се готвеше за дълга игра на шах, ама нито имаше с какво да играе, нито имаше кой да го чака. А и няма гаранция, че за две години примерно щеше да покаже нещо по-различно от това и да продължи да ни обяснява, че се учим да ходим още.
Иска ми се при Хубчев да играем мъжки, отборно и с дисциплина, а не сметкаджийски и да се надлъгваме.

Ми принципно такъв си му е стила на човека - за Хубчев.[offtopic]Аз като фен на Калчото предпочитам мисления, с мисъл футбола. А и като холандци с настоящия състав не може да играем. А за Роси...там много неща са се били объркали и се обърках. Най-малкото, той научи едни да ходят есента и те му разцепиха състава. ,[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юли 2019 23:49

alexdb написа:
metodito написа:

Ще видим. За добро или лошо сме без централен нападател, което би трябвало да значи да играят по земя и без изсипани топки в нак. поле - т.е имаме шанс да ги хванем на някоя контра и да вкараме. Че като им гледам ръста на тия центриранията ще са доста безсмислени упражнения.

Дано. Това отвсякъде е тест за този отбор. Едно отстраняване няма да говори нещо генерално за тях. Обаче, ако вземат, че отстранят Ружомберок... апетита идва с яденето. И очакванията. А и тея верно са някакви женички и тая Европа влияе и психологически на колектива. И разбирам логиката на някои, които казват: "За какво ни е тая Европа, по-добре да прескочим". Щото нали, ти се готвиш и още не си готов, някакъв мач, някакви туристи правят мача на живота си и те бият, и на теб ти се sговня всичко. В този смисъл ги разбирам. Ама тея са верно, ако е така, баси женичките.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юли 2019 00:03

И ние си обсъждаме футбол, пък те ако поискат утре може да прекратят мача, и УЕФА тоя път да ни отреже главата .

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 11 юли 2019 00:11

metodito написа:И ние си обсъждаме футбол, пък те ако поискат утре може да прекратят мача, и УЕФА тоя път да ни отреже главата .

И то от кръста! Това е пълен идиотизъм, независимо цвета на шалчетата! Дано мача си мине спокойно, че съм го играл 0:0 ;)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Върни се в “Левски”