Serafim написа:Според мен ще играем за хикс отвсякъде.
Дано не си прав, защото обикновено, който излиза за хикс си тръгва със загуба. Според мен, Хубчев ще излезе по-скоро с мисъл да ги излъже. Което не изключва победа. Дано е така.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Serafim написа:Според мен ще играем за хикс отвсякъде.
metodito написа:Serafim написа:Според мен ще играем за хикс отвсякъде.
Дано не си прав, защото обикновено, който излиза за хикс си тръгва със загуба. Според мен, Хубчев ще излезе по-скоро с мисъл да ги излъже. Което не изключва победа. Дано е така.
atanasovt049 написа:k_oleto написа:трупат се коефициенти.
Аз също ви пожелавам успех.
мисля да го играя мача: 0:0
Дай да видим, че имам друго инфо. Трупа се минимален, който няма реално отражение. Това за кръговете преди плейофа.
metodito написа:Serafim написа:Според мен ще играем за хикс отвсякъде.
Serafim написа:metodito написа:Serafim написа:Според мен ще играем за хикс отвсякъде.
Не съм много сигурен,че искам нещо такова. Хубчев трябва да е баси капацитета да тръгва с идеята да се лъже. Не че не става де, особено в отделни мачове и най-вече турнирните, ама това изисква много дисциплина, мотивирани и подготвени играчи в дългосрочен план. Той и Роси се готвеше за дълга игра на шах, ама нито имаше с какво да играе, нито имаше кой да го чака. А и няма гаранция, че за две години примерно щеше да покаже нещо по-различно от това и да продължи да ни обяснява, че се учим да ходим още.
Иска ми се при Хубчев да играем мъжки, отборно и с дисциплина, а не сметкаджийски и да се надлъгваме.
alexdb написа:metodito написа:Serafim написа:Според мен ще играем за хикс отвсякъде.
Ще видим. За добро или лошо сме без централен нападател, което би трябвало да значи да играят по земя и без изсипани топки в нак. поле - т.е имаме шанс да ги хванем на някоя контра и да вкараме. Че като им гледам ръста на тия центриранията ще са доста безсмислени упражнения.
metodito написа:И ние си обсъждаме футбол, пък те ако поискат утре може да прекратят мача, и УЕФА тоя път да ни отреже главата .
Потребители, разглеждащи този форум: CSKArforever, Google [Bot] и 11 госта