kingofpop написа:
Къде изобщо тръгна да намесваш Кемпес и Диего, кво общо имат те със спора ако ми обясниш ше те призная
Това, че са извели Аржентина до титла, там където Меси ги е извел до... финал. Достатъчно общо ли е? Обясняваш ми какъв великан е Меси, щото извел до три финала отбор, който без него е спечелил една торба купи. И как не е нищо особено това, че Роналдо е печелил Европейското с Португалия... Щото преди него португалците имат поне 8 световни титли... Абе откровени глупости, надявам се го разбираш и просто си тролиш. Щото другото би било притеснително.
Иначе винаги съм казвал, че измежду Меско и Криско, аржентинецът е по-добър играч. Обаче поклонниците му... абе нЕма толкова сдухани човечета другаде.
Колегата с мъдрия съвет от по-долу... "Стойков" е име, с което самият г-н Стоичков се наричаше в интервюта. Същите интервюта, в които обясняваше, как България не му била дала нищо. Как той бил каталунец. И други такива работи. Въобще не ме вълнува колко "международно признат" е, въпреки че не престава да ме удивлява "международната" му култура, намерила проявление в забележителните му речи на "немски", "английски" и "руски". Докато имаме международно признати физици, писатели, лекари, изобретатели - няма как да ме вълнува популярността на един футболист. И каталунИц. Да е жив и здрав му пожелавам, все пак, да не си помислите, че имам нещо против човека.