Копа Америка 2019 (Бразилия)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Real
Контакти:

Re: Копа Америка 2019 (Бразилия)

Мнениеот Real » 08 юли 2019 23:29

kingofpop написа:
Къде изобщо тръгна да намесваш Кемпес и Диего, кво общо имат те със спора ако ми обясниш ше те призная :mrgreen:

Това, че са извели Аржентина до титла, там където Меси ги е извел до... финал. Достатъчно общо ли е? Обясняваш ми какъв великан е Меси, щото извел до три финала отбор, който без него е спечелил една торба купи. И как не е нищо особено това, че Роналдо е печелил Европейското с Португалия... Щото преди него португалците имат поне 8 световни титли... Абе откровени глупости, надявам се го разбираш и просто си тролиш. Щото другото би било притеснително.
Иначе винаги съм казвал, че измежду Меско и Криско, аржентинецът е по-добър играч. Обаче поклонниците му... абе нЕма толкова сдухани човечета другаде.

Колегата с мъдрия съвет от по-долу... "Стойков" е име, с което самият г-н Стоичков се наричаше в интервюта. Същите интервюта, в които обясняваше, как България не му била дала нищо. Как той бил каталунец. И други такива работи. Въобще не ме вълнува колко "международно признат" е, въпреки че не престава да ме удивлява "международната" му култура, намерила проявление в забележителните му речи на "немски", "английски" и "руски". Докато имаме международно признати физици, писатели, лекари, изобретатели - няма как да ме вълнува популярността на един футболист. И каталунИц. Да е жив и здрав му пожелавам, все пак, да не си помислите, че имам нещо против човека. ;)

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 08 юли 2019 23:35

ivan56 написа:
kingofpop написа:
1914.1902 написа:''Виж обаче феновете на Барса няма да кажат колко е добър Роналдо и какво е донесъл за клубовете си'' - това написа Пацето днес

....... и малко по-късно то се потвърди . ;)

и с какво по-точно Роналдо е допринесъл повече от Меси за отборите си :?

Меси изведе Аржентина до финал на световно и 2 финала на Копа Америка. Вярно, загуби ги и трите, но лично за мен една европейска купа не е по-престижна от финал на световно + 2 финала на Копа Америка :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:
За теб е ясно.
Ти си с лимитирВан орган в главата. 8-)
Извинен си.

Кинг се е номер 1! Като Меси загуби 3 финала- безценно, Клоп като загуби 3 финала- некадърник! Мижи да та лажа!
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 юли 2019 00:12

Real написа:
kingofpop написа:
Къде изобщо тръгна да намесваш Кемпес и Диего, кво общо имат те със спора ако ми обясниш ше те призная :mrgreen:

Това, че са извели Аржентина до титла, там където Меси ги е извел до... финал. Достатъчно общо ли е? Обясняваш ми какъв великан е Меси, щото извел до три финала отбор, който без него е спечелил една торба купи. И как не е нищо особено това, че Роналдо е печелил Европейското с Португалия... Щото преди него португалците имат поне 8 световни титли... Абе откровени глупости, надявам се го разбираш и просто си тролиш. Щото другото би било притеснително.
Иначе винаги съм казвал, че измежду Меско и Криско, аржентинецът е по-добър играч. Обаче поклонниците му... абе нЕма толкова сдухани човечета другаде.

Колегата с мъдрия съвет от по-долу... "Стойков" е име, с което самият г-н Стоичков се наричаше в интервюта. Същите интервюта, в които обясняваше, как България не му била дала нищо. Как той бил каталунец. И други такива работи. Въобще не ме вълнува колко "международно признат" е, въпреки че не престава да ме удивлява "международната" му култура, намерила проявление в забележителните му речи на "немски", "английски" и "руски". Докато имаме международно признати физици, писатели, лекари, изобретатели - няма как да ме вълнува популярността на един футболист. И каталунИц. Да е жив и здрав му пожелавам, все пак, да не си помислите, че имам нещо против човека. ;)

Ти изобщо имаш ли идея какви играчи са имали Аржентина по времето на Марадона и Кемпес. Може ли да ги сравниш с олигофрените, с които Меси играе сега. Как да стане световен с халфове и такива защитнижи до себе си. Тогава за Аржентина са играли велики играчи, няма смисъл да ги изброявам. Според мен само полуидиот би направил такова сравнение, което няма нищо общо със спора, който водим. Не знам що си губя времето да споря с клетник, дето е фен на Ливърпул и се е написал Real :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юли 2019 00:38

Аржентина разполагаше е с едни от най силните си отбори от 2006 на световните.

Аяла, Камбиасо, Масчерано, Креспо, Рикелме, Тевез, Аймар, Кили Гонзалес, Хавиер Занети, Валтер Самуел, Верон, Агуеро, Айнджъл и тн и тн. Това само на първо време без да ги преглеждам,
Искаш да кажеш, че тези играчи са некадърни и неизвестни ли? Ми от ако погледнеш 2/3 ти от отбора на Португалия на еврото ги знаеха само роднините им : ))))
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 юли 2019 00:47

Thsmith написа:Аржентина разполагаше е с едни от най силните си отбори от 2006 на световните.

Аяла, Камбиасо, Масчерано, Креспо, Рикелме, Тевез, Аймар, Кили Гонзалес, Хавиер Занети, Валтер Самуел, Верон, Агуеро, Айнджъл и тн и тн. Това само на първо време без да ги преглеждам,
Искаш да кажеш, че тези играчи са некадърни и неизвестни ли? Ми от ако погледнеш 2/3 ти от отбора на Португалия на еврото ги знаеха само роднините им : ))))

Сега що се правиш и ти на ударен като Меси тогава беше на 19 години, пишеш така все едно се е очаквало от него да изведе отбора до финал :mrgreen: много добре знаеш, че 2010 2014 и 2018, когато наистина се очакваше това от него, той играеше с пълни дебили. Няма кво да се лъжем. Португалия поне имат защита няма място за сравнение.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 юли 2019 00:54

А ако вземат да накажат Меси за 2 години както се говори и догодина Аржентина стане шампион на Копа Америка дали пак ще са толкова некадърни играчите им? :roll:

Стига с тези оправдания с какви играчи е играл, защото бих се съгласил само ако отпадаха в групите или веднага след тях. За сметка на това те са един от фаворитите и стигат до финалната фаза или на финал. Това, че на финала се осират като карпатски вълци и дори Меси e виновен за загубата на последният какво трябва да значи?

Кой беше виновен за загубата на финала през 2016?

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 09 юли 2019 01:02

kingofpop написа:...много добре знаеш, че 2010 2014 и 2018, когато наистина се очакваше това от него, той играеше с пълни дебили. Няма кво да се лъжем. Португалия поне имат защита няма място за сравнение.

Мдааа... по-зле е, отколкото мислех. Викаш "няма място за сравнение" между звездите на Каляри, Сотон, Бешикташ и Брага (не им запомних имената) и международно признати дебили, като Кун, Тевес, Анхелито, Дибала, Гонзо и оня Отаменди, дето Пепо го оцени на 50 милиона, ама ти винаги си го знаел къфф дебил е? Верно няма к'во да се лъжем...

П.П. Я ме светни кои "велики играчи" играеха с Марадона през 86-та? Аз стигам до Валдано... Пасарела евентуално... Буручага (???)... Кои, бе, кои са тия великани, дето няма смисъл да ги изброяваш? Олартикоечеа ли? (...само звучното име помня от него, ма може и да е бил велик, знам ли?)
Последна промяна от Real на 09 юли 2019 01:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 09 юли 2019 01:04

paceto написа:А ако вземат да накажат Меси за 2 години както се говори и догодина Аржентина стане шампион на Копа Америка дали пак ще са толкова некадърни играчите им? :roll:

Нали се сещаш че това няма как да стане. Нали го бяха наказали за 5 мача в квалификациите и Аржентина отбеляза 0 гола в тези мачове. Иначе би било страхотно да му е спечелят както направиха на роналдо, ама Меси няма такива съотборници като португалския, който незаслужено обра лаврите.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юли 2019 01:05

kingofpop написа:
Thsmith написа:Аржентина разполагаше е с едни от най силните си отбори от 2006 на световните.

Сега що се правиш и ти на ударен като Меси тогава беше на 19 години, пишеш така все едно се е очаквало от него да изведе отбора до финал :mrgreen: много добре знаеш, че 2010 2014 и 2018, когато наистина се очакваше това от него, той играеше с пълни дебили. Няма кво да се лъжем. Португалия поне имат защита няма място за сравнение.

Бруно Алвеш, Жозе Фонте ли са им защитниците? Или на един Пепе се крепи всичко? Бековете даже нз кой им е ляв бек, десния сигурно е онзи Седрик от Саутхемптън. Звучи невероятно. Ще кажеш, че меската играе с Везалов и Иво Иванов, а не с хора за по 50 млн парчето :lol:
После да не сме се лъжели :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 юли 2019 01:10

paceto написа:А ако вземат да накажат Меси за 2 години както се говори и догодина Аржентина стане шампион на Копа Америка дали пак ще са толкова некадърни играчите им? :roll:

Стига с тези оправдания с какви играчи е играл, защото бих се съгласил само ако отпадаха в групите или веднага след тях. За сметка на това те са един от фаворитите и стигат до финалната фаза или на финал. Това, че на финала се осират като карпатски вълци и дори Меси e виновен за загубата на последният какво трябва да значи?

Кой беше виновен за загубата на финала през 2016?

Това няма как да стане и ти го знаеш. Нека си го кажем :mrgreen:

Върни се в “Футбол - Свят”