Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 05 юли 2019 09:44

Изображение
Стенли удря 40-така днес! ;)
Да е жив и здрав!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 юли 2019 11:25

Много ме кефи Гела обаче. :lol: Не се интересувал от конкуренцията кви свободни агенти взимала,ама същевременно пазарува с бивши нейни играчи.. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 юли 2019 12:01

delqnski47 написа:Много ме кефи Гела обаче. :lol: Не се интересувал от конкуренцията кви свободни агенти взимала,ама същевременно пазарува с бивши нейни играчи.. :lol:

Мани го тоя комплексар, ... това е кат да чукаш жената на комшията и да разпрвяш пред входа че няма вкус :)

Имам усещането, че ако не се задействат "другите начини", този сезон сме в състояние да ги изпреварим в шампионата.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Re: Gong без акредитация от ЦСКА

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 05 юли 2019 13:22

Голем праз !
Нема да взимат интервюта вътре в стадиона, ще ги взимат на 1 метър отвън, както години наред правеше Сашо Диков и пак беше най-адекватен... И нема да ги пускат на пресконференциите, та да не можем да се смеем на червените титани на мисълта.

Ами ако гориезброените медии направят картелно споразумение и тотално спрат да пишат за ЦСКА, не само за футбола, за всички спортове в ЦСКА, все едно че изобщо ги няма в БГ спорта, тогава какво ?? Достатъчно големи са, за да могат да си го позволят...

Накратко : Д ми на Х /ДМХ ;)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 юли 2019 14:16

Ozzimozzi написа:Много странно разбиране за журналистика. Купуваш си билетче, сядаш в някое ъгълче на стадиона, праскаш една папарашка снимка, после преписва и си поукрасяваш нещо от колегите и .. вече си спортен журналист, че даже може да се похвалиш в някой форум, че си от медийният бранш! :)

Все имах съмнения, че мисленето ти е изкривено, но с този си коментар доказваш същото.
Не знаех, че медииният бранш се свежда до драскачите наречени журналисти, а като доукрасиш с някой "лапсус" и дискусията директно отива с друга посока.
За хора с капаци това е нормално мислене.
Защо пък трябва някой да сяда, в което и да е ъгълче?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 юли 2019 14:19

Red Warrior написа:Най ще им го заврем, ако сами си продаваме ТВ правата. Тогава как ще изпищят - не ми се мисли.

И как точно, ще си продавате сами правата?
Правата са собственост на БФС.
Също така реално всеки клуб има някакви права единствено над домакинските мачове.
Но да не се отклонявам от съществото на въпроса, ще ми е интересно какво мислиш по същия.
Последна промяна от Dust на 05 юли 2019 14:35, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 юли 2019 15:11

Dust написа:
Red Warrior написа:Най ще им го заврем, ако сами си продаваме ТВ правата. Тогава как ще изпищят - не ми се мисли.

И как точно, ще си продавате сами правата?
Правата са собственост на БФС.
Също така реално всеки клуб има някакви права единствено над домакинските мачове.
Но да не се отклонявам от съществото на въпроса, ще ми е интересно какво мислиш по същия.

Това ми е ясно. От ръководството казаха, че ще търсят юридическа възможност сами да си продаваме правата. Като знам, че БФС се контролира от ДПС не ми се вярва, но е хубаво да се направи юридически анализ. Според мен по-възможно е да се изчака да изтече договора догодина (ака не се лъжа) и да не се подновява. Домуса е в абсолютен конфликт на интереси като член на изпълкопа, собственик на фирмата държаща правата и телевизиятя която ги е купила.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 юли 2019 15:30

Големи хора сте, а пишете тотални небивалици.
А това, че от ръководството били казали същото се опитваш да придадеш някаква тежест на мнението ли?
Всеки клуб е член на БФС и е приел условията за членство.
Всеки клуб се състезава в надпревара организирана от БФС или ПФЛ.
Ако искаш да си продаваш сам правата спираш членството към БФС, организираш си сам състезание и си продавай правата.
И отново ще го напиша, големи хора сте, а пишете небивалици.

Ще ти дам и един вероятен пример.
Отбора на Черно море вероятно получава около 250 000лв. годишно от ТВ права. Тези пари ТИМ бълха ги е ухапала и оставят всички домакински мачове във Варна без телевизионно и радио покритие... е на теб, като фен на отбор от София ще ти е кеф ли, че не може да гледаш мача, а ако същият е важен и възлов за титлата?

Относно Домусчиев, Нова телевизия и Футбол Про Медиа при тях е заварено положение, а и реално дори в същото, къде и в кой момент е конфликта на интереси?

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 05 юли 2019 16:28

Някой помни ли по каква причини КЗК отказа да пусне сделката за Нова с чеха Келнер? Ако не ще припомня: "Според антимонополната комисия значителният брой средства за масова информация, с които ще разполага обединената група, ще й даде съществено предимство пред останалите участници, предоставящи медийни услуги". Т.е Келнер може да наложи господстващо положение на пазара, а за Гела това не важи :) Истината е, че мафиотската клика около Тиквата нямаше как да даде медийната група на човек, когото не може да контролира.

Kuku

Мнениеот Kuku » 05 юли 2019 17:27

Air_Smuggler_FU написа:Голем праз !
Нема да взимат интервюта вътре в стадиона, ще ги взимат на 1 метър отвън, както години наред правеше Сашо Диков и пак беше най-адекватен... И нема да ги пускат на пресконференциите, та да не можем да се смеем на червените титани на мисълта.

Ами ако гориезброените медии направят картелно споразумение и тотално спрат да пишат за ЦСКА, не само за футбола, за всички спортове в ЦСКА, все едно че изобщо ги няма в БГ спорта, тогава какво ?? Достатъчно големи са, за да могат да си го позволят...

Накратко : Д ми на Х /ДМХ ;)

Ами да спрат бе ,само дето на тия заглавните им страници като отвориш и половината са с буквиЦСКА.

Върни се в “ЦСКА”