Стенли удря 40-така днес!
Да е жив и здрав!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

delqnski47 написа:Много ме кефи Гела обаче.Не се интересувал от конкуренцията кви свободни агенти взимала,ама същевременно пазарува с бивши нейни играчи..
Ozzimozzi написа:Много странно разбиране за журналистика. Купуваш си билетче, сядаш в някое ъгълче на стадиона, праскаш една папарашка снимка, после преписва и си поукрасяваш нещо от колегите и .. вече си спортен журналист, че даже може да се похвалиш в някой форум, че си от медийният бранш!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Red Warrior написа:Най ще им го заврем, ако сами си продаваме ТВ правата. Тогава как ще изпищят - не ми се мисли.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Red Warrior написа:Най ще им го заврем, ако сами си продаваме ТВ правата. Тогава как ще изпищят - не ми се мисли.
И как точно, ще си продавате сами правата?
Правата са собственост на БФС.
Също така реално всеки клуб има някакви права единствено над домакинските мачове.
Но да не се отклонявам от съществото на въпроса, ще ми е интересно какво мислиш по същия.
Air_Smuggler_FU написа:Голем праз !
Нема да взимат интервюта вътре в стадиона, ще ги взимат на 1 метър отвън, както години наред правеше Сашо Диков и пак беше най-адекватен... И нема да ги пускат на пресконференциите, та да не можем да се смеем на червените титани на мисълта.
Ами ако гориезброените медии направят картелно споразумение и тотално спрат да пишат за ЦСКА, не само за футбола, за всички спортове в ЦСКА, все едно че изобщо ги няма в БГ спорта, тогава какво ?? Достатъчно големи са, за да могат да си го позволят...
Накратко : Д ми на Х /ДМХ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта