Очакванията ви за новото футболно първенство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Очакванията ви за новото футболно първенство

Мнениеот Red_Neck » 26 юни 2019 16:08

ivo55 написа:
Станислав Танев-Камилата, основателят на днешния клуб Берое Ст.Загора:

-По-рано споменахте за мутрите, вие имахте ли работа с такива хора?
-Не, категорично. По това време и СИК, и ВИС ни помагаха. Можех да разчитам и на едните, и на другите. Най-лошото обаче е, че се разделиха. Ако бяха останали една голяма фирма, можеше да помагат не само на спорта, можеха да движат по-мащабно нещата.

-Защо напуснахте Тетевен и се преместихте в Стара Загора?
-Аз съм родом от Стара Загора. Като видяхме, че можем да правим футбол, решихме да се преместим. След като през 98-а “Олимпик” изпадна в “Б” група, още следващия сезон се върна отново в “А” група. Точно по това време “Берое” беше затънал до “А” окръжна, риташе по селата. Имаше нов създаден отбор “Берое 2000”, който обаче просъществува една-две години. И създадоха още един “Берое”, който се сля с нашия “Олимпик”. Така новият отбор “Олимпик-Берое” заигра директно в елита, благодарение на мен и лиценза на “Олимпик” (Тетевен). Питайте хората дали сега щеше да има футбол в Стара Загора, ако не бях аз. Сигурно още щяха да играят по селските групи. Успяхме да се спасим от изпадане през сезон 1999/2000, след като спечелихме бараж за оставане. Победихме “Спартак” (Плевен) с 1:0 на стадиона на “Славия”.

Изображение
Изображение
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 27 юни 2019 05:37

Ако съдим по трансферите , няма да е изненада ако някой между Берое , Ботев - Пд и Черно море се окаже извън първата 6 - ца за сметка на Арда . Явно там се наливат сериозни финансови средства . Челната тройка е ясна : 1. Лудогорец 2 . Левски 3 . ФК " Франкенщайн " 2016 .

sandi74

Мнениеот sandi74 » 27 юни 2019 20:03

Арда наистина правят не лоша селекция поне от към имена.Дали тези не лоши футболисти ще се стиковат,обиграят и превърнат в качествен отбор предстои да видим.Успех им желая а и парите на ДПС в никакъв случай не са малко и не са за подценяване :!: :idea: Първенството определено ще е интересно,дай боже да има повече добри отбори играещи футбол и повечето неща да се решават на терена :idea: :!:

Върни се в “Берое”