Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
Преди няколко дни мрънкахте,че селекцията закъснява и няма нови футболисти. Взехме нови футболисти, сега па не ставали за Левски. И аз искам да вземем футболисти с по добра визитка, но е по важно да си изплащаме дълговете от колкото да се набутаме със "звезди" както червените представят техните попълнения. Изчакайте поне контролите,че да видите момчетата как играят, аз съм оптимист за сега, щом Хубчев лично е одобрил трансферите.
bilyaletdinov написа:Аржентинчето е добро попълнение. Според мен ще се впише бързо. На нас ни трябва плеймейкър, който да прави разликата. Мисля, че ще сформират добър тандем с Мариани и ще могат да играят заедно на терена.
Много ми се иска да ги видя заедно в атакуваща схема с един дефанзивен халф (Тиам, Райнов или Юруков). Ще бъдем много по-разнообразни напред. Имайки предвид тактиките на Хубчев силно се съмнявам че има такъв вариант, но ще се изненадам много приятно ако стане. Все пак той досега никога не бил треньор на отбор, който има качества да доминира над съперника си, така че може да попромени малко стила си с оглед изискванията на Левски

Няма стигане на Лудогорец
- Мавис Чибота - 1.1 милиона евро
- Дан Битон - 1.250 милиона евро
- Джордан Икоко - 1 милион евро
- Жоржиньо - 700-800 хиляди евро
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Няма стигане на Лудогорец- Мавис Чибота - 1.1 милиона евро
- Дан Битон - 1.250 милиона евро
- Джордан Икоко - 1 милион евро
- Жоржиньо - 700-800 хиляди евро
Това принципно нищо не значи. Повече бих се притеснил, ако вземат един за 4 млн Евро. По-вероятно е татко Фради да си тежката дума.
Иначе ние трябва да си гледаме нашите възможности
Журналистите как обичат да размятат едни цифри.....Но аз ги разбирам де.След като има кой да се лови на въдичката... 

scevola7 написа:.... Все пак разкарахте казахстанския Меси и сега го замествате с аржентинския от гръцкото първенство.
За мен това беше огромна грешка, но и никой от нас не знае защо точно го освободиха. Лошо впечатление ми прави и обявеното от ПК привличане само на български играчи, а дотук дойдоха само чужденци.
TreiD написа: аз съм оптимист за сега, щом Хубчев лично е одобрил трансферите.
Много лесно на Хубчев му давате кредит на доверие, това е нещо, което трябва да си го заслужиш и на този етап щом той е одобрил нещо си това не означава автоматично, те то е добро (или лошо). Аз очаквам след Божинов и Сайдахмедов да изгони Костов,
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
Павел Колев абсолютно никога не е казвал,че ще привличаме само български играчи.Как живеете,бе,хора?Как се справяте в ежедневието с това непрестанно мрънкане.Аз разбирам,че грешки се правят.Както съм сигурен,че и вие правите такива в ежедневието си.Но ние наистина сме ужасни мрънкалници......Какви български играчи?Тия които падат от Косово ли да вземем...Аз ако бях на мястото на modor,не тема за мрънкане,а половината щях да съм ви баннал отдавна.По-добре 5 човека да пишат тук,но да може да се води някаква нормална дискусия....
Нека останат тук само хората със сини очила 

България има природни богатства,
Сайдахмедов се оказа доста чуплив, не коментирам качествата му. Може да е добър, а може да не е нищо особено - нямаше как да разберем. Вижте му изиграните минути от 01.01.2018 г. Точно 540 минути. В руския отбор повечето време също е бил контузен. При нас бе под наем. Няма смисъл да го държим до края на годината само за да му плащаме заплатата. А междувременно нашите юноши да не играят.fullmoon написа:scevola7 написа:.... Все пак разкарахте казахстанския Меси и сега го замествате с аржентинския от гръцкото първенство.
За мен това беше огромна грешка, но и никой от нас не знае защо точно го освободиха. Лошо впечатление ми прави и обявеното от ПК привличане само на български играчи, а дотук дойдоха само чужденци.TreiD написа: аз съм оптимист за сега, щом Хубчев лично е одобрил трансферите.
Много лесно на Хубчев му давате кредит на доверие, това е нещо, което трябва да си го заслужиш и на този етап щом той е одобрил нещо си това не означава автоматично, те то е добро (или лошо). Аз очаквам след Божинов и Сайдахмедов да изгони Костов,
Пробвахме да привлечем български играчи. Кр. Димитров се оказа непродаваем с тия 500 к евро. Здравко Димитров същата работа - неговата цена се оказа 400 к евро. Оказа се, че и българските играчи може да ги вземеш само със свободен трансфер.sinfen14 написа:Павел Колев абсолютно никога не е казвал,че ще привличаме само български играчи.Как живеете,бе,хора?Как се справяте в ежедневието с това непрестанно мрънкане.Аз разбирам,че грешки се правят.Както съм сигурен,че и вие правите такива в ежедневието си.Но ние наистина сме ужасни мрънкалници......Какви български играчи?Тия които падат от Косово ли да вземем...Аз ако бях на мястото на modor,не тема за мрънкане,а половината щях да съм ви баннал отдавна.По-добре 5 човека да пишат тук,но да може да се води някаква нормална дискусия....