Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TreiD
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот TreiD » 21 юни 2019 12:46

Преди няколко дни мрънкахте,че селекцията закъснява и няма нови футболисти. Взехме нови футболисти, сега па не ставали за Левски. И аз искам да вземем футболисти с по добра визитка, но е по важно да си изплащаме дълговете от колкото да се набутаме със "звезди" както червените представят техните попълнения. Изчакайте поне контролите,че да видите момчетата как играят, аз съм оптимист за сега, щом Хубчев лично е одобрил трансферите.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 21 юни 2019 12:48

bilyaletdinov написа:Аржентинчето е добро попълнение. Според мен ще се впише бързо. На нас ни трябва плеймейкър, който да прави разликата. Мисля, че ще сформират добър тандем с Мариани и ще могат да играят заедно на терена.

Много ми се иска да ги видя заедно в атакуваща схема с един дефанзивен халф (Тиам, Райнов или Юруков). Ще бъдем много по-разнообразни напред. Имайки предвид тактиките на Хубчев силно се съмнявам че има такъв вариант, но ще се изненадам много приятно ако стане. Все пак той досега никога не бил треньор на отбор, който има качества да доминира над съперника си, така че може да попромени малко стила си с оглед изискванията на Левски :)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 юни 2019 12:50

Няма стигане на Лудогорец
- Мавис Чибота - 1.1 милиона евро

- Дан Битон - 1.250 милиона евро

- Джордан Икоко - 1 милион евро

- Жоржиньо - 700-800 хиляди евро
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 юни 2019 13:03

mikata написа:Няма стигане на Лудогорец
- Мавис Чибота - 1.1 милиона евро

- Дан Битон - 1.250 милиона евро

- Джордан Икоко - 1 милион евро

- Жоржиньо - 700-800 хиляди евро

Това принципно нищо не значи. Повече бих се притеснил, ако вземат един за 4 млн Евро. По-вероятно е татко Фради да си тежката дума.
Иначе ние трябва да си гледаме нашите възможности

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 21 юни 2019 13:05

Журналистите как обичат да размятат едни цифри.....Но аз ги разбирам де.След като има кой да се лови на въдичката... :roll:

fullmoon
Контакти:

Мнениеот fullmoon » 21 юни 2019 13:07

scevola7 написа:.... Все пак разкарахте казахстанския Меси и сега го замествате с аржентинския от гръцкото първенство.

За мен това беше огромна грешка, но и никой от нас не знае защо точно го освободиха. Лошо впечатление ми прави и обявеното от ПК привличане само на български играчи, а дотук дойдоха само чужденци.

TreiD написа: аз съм оптимист за сега, щом Хубчев лично е одобрил трансферите.

Много лесно на Хубчев му давате кредит на доверие, това е нещо, което трябва да си го заслужиш и на този етап щом той е одобрил нещо си това не означава автоматично, те то е добро (или лошо). Аз очаквам след Божинов и Сайдахмедов да изгони Костов,
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 21 юни 2019 13:10

Павел Колев абсолютно никога не е казвал,че ще привличаме само български играчи.Как живеете,бе,хора?Как се справяте в ежедневието с това непрестанно мрънкане.Аз разбирам,че грешки се правят.Както съм сигурен,че и вие правите такива в ежедневието си.Но ние наистина сме ужасни мрънкалници......Какви български играчи?Тия които падат от Косово ли да вземем...Аз ако бях на мястото на modor,не тема за мрънкане,а половината щях да съм ви баннал отдавна.По-добре 5 човека да пишат тук,но да може да се води някаква нормална дискусия....

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 юни 2019 13:15

Нека останат тук само хората със сини очила :lol:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 21 юни 2019 13:15

fullmoon написа:
scevola7 написа:.... Все пак разкарахте казахстанския Меси и сега го замествате с аржентинския от гръцкото първенство.

За мен това беше огромна грешка, но и никой от нас не знае защо точно го освободиха. Лошо впечатление ми прави и обявеното от ПК привличане само на български играчи, а дотук дойдоха само чужденци.

TreiD написа: аз съм оптимист за сега, щом Хубчев лично е одобрил трансферите.

Много лесно на Хубчев му давате кредит на доверие, това е нещо, което трябва да си го заслужиш и на този етап щом той е одобрил нещо си това не означава автоматично, те то е добро (или лошо). Аз очаквам след Божинов и Сайдахмедов да изгони Костов,
Сайдахмедов се оказа доста чуплив, не коментирам качествата му. Може да е добър, а може да не е нищо особено - нямаше как да разберем. Вижте му изиграните минути от 01.01.2018 г. Точно 540 минути. В руския отбор повечето време също е бил контузен. При нас бе под наем. Няма смисъл да го държим до края на годината само за да му плащаме заплатата. А междувременно нашите юноши да не играят.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 21 юни 2019 13:18

sinfen14 написа:Павел Колев абсолютно никога не е казвал,че ще привличаме само български играчи.Как живеете,бе,хора?Как се справяте в ежедневието с това непрестанно мрънкане.Аз разбирам,че грешки се правят.Както съм сигурен,че и вие правите такива в ежедневието си.Но ние наистина сме ужасни мрънкалници......Какви български играчи?Тия които падат от Косово ли да вземем...Аз ако бях на мястото на modor,не тема за мрънкане,а половината щях да съм ви баннал отдавна.По-добре 5 човека да пишат тук,но да може да се води някаква нормална дискусия....
Пробвахме да привлечем български играчи. Кр. Димитров се оказа непродаваем с тия 500 к евро. Здравко Димитров същата работа - неговата цена се оказа 400 к евро. Оказа се, че и българските играчи може да ги вземеш само със свободен трансфер. :)

Върни се в “Левски”