Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 15 юни 2019 20:36

Хахахаха, явно след като един куп фенове от Варна се изредиха да се изказват категорично в подкрепа на Жоро Илиев, от ТИМ и Разград са взели мерки.

И след малко съветване, че не е е хубаво така да се прави и да се говори срещу "ръководството" някакъв неграмотник без топки е пуснал тая тъпотия "Има доказателства, ама не можем да ги кажем" Изображение

Не мога да ги разбера, ние не ревем, че по много смешен начин легнаха на Домусчиев, оставили сме го зад себе си. Сами ровят в собствените си лайна и се омазват от горе до долу с надеждата, че ще оцапат и ЦСКА. А тая миризма се оказва, че привлича сините мухи и 3 страници пишат и те простотии - варненското лайно от днес било доказателство. За какво? Това доказва само, че са се окакали Изображение
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 16 юни 2019 01:45

Кратък отговор на поредната простотия, където смеха нараства с всеки ден.

Организирано е вътрешно разследване след появили се съмнения за симулативно поведение в един от мачовете на отбора. Същото е проведено на най-високо ниво, благодарение на което са извлечени редица неоспорими доказателства, уличаващи част от футболистите, сред които и легендата на клуба Георги Илиев. Доказателства, които всеки здравомислещ човек би разбрал, че предвид мащаба на скандала, ние няма как да бъдем оторизирани да разпространим....

Ето го и моя отговор.
Предвид обвиненията срещу ЦСКА проведох собствено разследване на най-високо ниво, благодарение на което са извлечени неоспорими доказателства оневиняващи ЦСКА и уличаващи мразещите го. Доказателства, които всеки здравомислещ човек би разбрал, че превид мащаба на скандала няма как да ги спомена.

Не, не е смешно. Знам, че подобрих настроението на мнозина, но моля ви приемете отговора ми като възможно най-сериозен. Щом може от другата страна да се пускат декларации с подобно съдържание отговора е не по-малко същия.

В тази връза разполагам с неоспорими доказателства за каквото ви скимне (примерно, че Делянски от форума не спазва санкциите на ООН срещу Иран), но предвид характера на скандала всеки здравомислещ човек може да ме разбере, че няма да да кажа нито едно (ама са истински :lol: ).
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юни 2019 02:31

Трябва да си пълен тъпак да вярваш на декларации на "официални фен клубове",пряко зависими от ръководителите на същите им "любими" отбори.Тва все едно да вярваш на Бонга или Спиртала :lol: Вивакомци и те така се облъчваха(и продължават да се облъчват стабилно.. :lol: ,което искрено ме забавлява) с декларациите на Универсиадата за лошото Тире,а сега го плюят,щот готините декларации свършиха,а отбора пак игра срамен бараж,не е отстранил един кирлив отбор от 2011 и е пълен ташак от 2009-та.Ама тва си е просто констатация,грам не ме вълнуват.Идеята е да коментирам тея декларации на уж "официални"(колко готино звучи само) фен клубове.
В крайна сметка аз не се съмнявам в уменията на дон Гришони :mrgreen: ,но ми звучи много тъпа идея да подкупваш мач,в който ... не решава нищо,щот има още пет мача след тва,ти си на 4 точки зад Лудогорец и същевременно знаеш,че само Вивакомци няма как да им лягат,защото и на тях не им се играе бараж и е малко тъпичко ей така да дават точки(да,играха за себе си,но ни проглушиха ушите разни Стефчостояновци как те били символ на нещо свято едва ли не).Та е малко тъпо да правиш циркове в някъв полубезмислен мач.А и турбосилно ме съмнява Гришони да се връща във филми,които е гледал.Някак си не мога да си преставя да легна с няква,дет съм **** преди...6-7 години,примерно.Толкоз.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юни 2019 02:36

Непринуден написа:Кратък отговор на поредната простотия, където смеха нараства с всеки ден.

Организирано е вътрешно разследване след появили се съмнения за симулативно поведение в един от мачовете на отбора. Същото е проведено на най-високо ниво, благодарение на което са извлечени редица неоспорими доказателства, уличаващи част от футболистите, сред които и легендата на клуба Георги Илиев. Доказателства, които всеки здравомислещ човек би разбрал, че предвид мащаба на скандала, ние няма как да бъдем оторизирани да разпространим....

Ето го и моя отговор.
Предвид обвиненията срещу ЦСКА проведох собствено разследване на най-високо ниво, благодарение на което са извлечени неоспорими доказателства оневиняващи ЦСКА и уличаващи мразещите го. Доказателства, които всеки здравомислещ човек би разбрал, че превид мащаба на скандала няма как да ги спомена.

Не, не е смешно. Знам, че подобрих настроението на мнозина, но моля ви приемете отговора ми като възможно най-сериозен. Щом може от другата страна да се пускат декларации с подобно съдържание отговора е не по-малко същия.

В тази връза разполагам с неоспорими доказателства за каквото ви скимне (примерно, че Делянски от форума не спазва санкциите на ООН срещу Иран), но предвид характера на скандала всеки здравомислещ човек може да ме разбере, че няма да да кажа нито едно (ама са истински :lol: ).

Край... :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юни 2019 02:40

W84me написа:
gihuelo написа:Ти и още 1-2 милиционера ако са всички съм съгласен :)
Ако имаше каквито и да е било доказателства досега да беше станало страшно.
Другия милиционер във вашия форум пише ,че имало телефонни разпечатки. Дано мозАка проумее че телефонната разпечатка ползва кой номер на кой се е обадил :) Дано проумее че Китанов има право да се обажда на съотборниците си.
Само ти не разбра какво стана и на кой е това мероприятие.
Има един Еминем във вашия форум ,той може да ти го обясни подробно като за теб .

Как ще стане страшно бе, как ? Както стана страшно, когато сменихте името на отбора? Преди това, когато пиха сиропи за кашлица, както тогава ли ще стане страшно? Целия ФК на ЧМ си заплю най-голямата легенда, но сме били само един-двама дето вярваме на това :mrgreen:

Ма Вие можете да си вярвате и в Дядо Коледа,ако искате.Така и така 10 години я карате само на "вяра" :lol:
Sofia.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 16 юни 2019 02:49

Фактически декларацията е отговора на ТИМ. Все повече се опитват всички участвали да замажат схемата и да оклепат ЦСКА и става все по-смешно и нелепо.

1.Лудогорец си гарантира в последния мач титлата. Да не стане някакъв сакатлък.
Докато в ЦСКА го приехме нормално като поредно нагласяне от тях на нещата и щеше да мине някак си като предишни, те решиха да си купят и честността. Само титлата не стига. Искаха да чуят и че е истинска. За по-интересно решиха да оклепат ощетения.
2. Толкова нелепо скроено, че предизвика смях и още повече унижения за тях, че освен схемаджии и какви некадърни нещастници са не можещи да измислт нещо по-оригинално.
Вместо да спрат дотук, достатъчно наакани, те решиха да продължат с простотиите акумулирайк все повече простотия в измислената случка.
Първият опит им показа, че докато лъготят наляво и надясно се получат разминавания. ЦСКА прави схеми от които Лудогорец получава съперник в резервен състав. После, уличените футболисти с полиграфа били след мача ЧМ-ЦСКА (един вид ни подсказват кой е виновния), то пък се оказа, че било след мача Левски-ЧМ. Въобще никакъв синхрон в действията. Затова при новия опит пълна тишина. Разполагаме с неоспорими доказателства ама няма да ги кажем. Чудесно! Направо ме съкрушиха. По-убедително от това здраве му кажи.
3. Понеже и това е смешно. "знам нещо със сигурност ама няма да ви кажа откъде", тоест след уговорката последва първо наакване, а сега второ, да се приготвим след няколко седмици за следващия трети опит. Този път няма да е с много разминаващи се обвинения, нито пък с никакви, щото така не стана, а по някакъв трети начин който ще се мисли в следващите дни. А дано този път да е по-оригинално, че на мен не ми е много интересно. Някак си няма интрига. Само най-елементарните от форума кълват. Скучно.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 16 юни 2019 03:09

За по-простичките. Обяснение от анализатор.

Преди обясних. Когато има изяден тайно шоколад гледайте на кой са изцапани устните. Той го е изял. Имало схема, имало уговорка, уж ЦСКА бил, ама Лудогорец беше изцапан с шоколад (играещ срещу резервен отбор решаващия си мач).

Да видим сега как става.

1. ЦСКА мълчи през цялото време. Преди, сега. И логично. Никой не се занимава с очевидни неща. Все едно мен да ме обвини Пешо от Сливен, от квартал Хаджи Димитър (ако примерно има такъв), че съм откраднал от блок 14, вход Г, на 5 етаж микровълнова печка.
Ми и аз няма да се занимавам с такива нелепи обвинения. Нямам нищо общо с града и последващите произволно избрани номера на квартали, улици, блокове и не виждам никакъв смисъл да излизам и да опровергавам такава щуротия. Пешо ако иска утре да ме обвини и за слънчево затъмнение. Ако иска и Тодор да го аправи. И Славчо от Чирпан и Гошо от Смолян. И Геша от Враца. Слабо ме вълнува и нямам намерение да излизам да ги опровергавам.

Извод. Никой не се занимава с несериозни неща.....ЦСКА не се занимава с отговори при сипещите се помии. Толкова са щури, че никой нормален няма да се занимава с тях.

2. Обратно. При очевидни неща всеки се занимава и веднага посочва несъответствието, което е видимо.
Обвинителите започнаха с полиграф след мача ЧМ-ЦСКА. И от там подеха измислици от всякакъв характер, но това беше първото. Ако те бяха "добрите" във филма, а ЦСКА беше лошия, те веднага щяха да реагират при думите на Жоро Илиев, че полиграфа бил след мача Левски-ЧМ. Та това не се връзва още със самото начало на романа. Нали ще обвиняваме ЦСКА и всичко започва от техен мач ("уреден").....и изведнъж Жоро Илиев пише друг роман. Те трябваше да скочат и да го коригират, а те мълчат. Извинявайте ама мен ако ме наричат прост левскар най-напред ще започна с очевидното, че е видно от писанията ми във форума, че не съм левскар. Естествено, че не мисля и че съм прост ама там ще трябва да посоча и някой аргумент ама да посочвам такъв, че не съм левскар при тези ми писания е бързо и очевидно.

Извод. "Сега сериозно, всичко започва от тук и т.н. и т-н. и т.н." и изведнъж някой не "започва" от същото място, а от друг мач. Та това нарушава цялага ми постройка. Веднага бих реагирал ако съм тръгнал да търся истината.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 16 юни 2019 06:16

Непринуден написа:За по-простичките. Обяснение от анализатор.

Преди обясних. Когато има изяден тайно шоколад гледайте на кой са изцапани устните. Той го е изял. Имало схема, имало уговорка, уж ЦСКА бил, ама Лудогорец беше изцапан с шоколад (играещ срещу резервен отбор решаващия си мач).

Да видим сега как става.

1. ЦСКА мълчи през цялото време. Преди, сега. И логично. Никой не се занимава с очевидни неща. Все едно мен да ме обвини Пешо от Сливен, от квартал Хаджи Димитър (ако примерно има такъв), че съм откраднал от блок 14, вход Г, на 5 етаж микровълнова печка.
Ми и аз няма да се занимавам с такива нелепи обвинения. Нямам нищо общо с града и последващите произволно избрани номера на квартали, улици, блокове и не виждам никакъв смисъл да излизам и да опровергавам такава щуротия. Пешо ако иска утре да ме обвини и за слънчево затъмнение. Ако иска и Тодор да го аправи. И Славчо от Чирпан и Гошо от Смолян. И Геша от Враца. Слабо ме вълнува и нямам намерение да излизам да ги опровергавам.

Извод. Никой не се занимава с несериозни неща.....ЦСКА не се занимава с отговори при сипещите се помии. Толкова са щури, че никой нормален няма да се занимава с тях.

2. Обратно. При очевидни неща всеки се занимава и веднага посочва несъответствието, което е видимо.
Обвинителите започнаха с полиграф след мача ЧМ-ЦСКА. И от там подеха измислици от всякакъв характер, но това беше първото. Ако те бяха "добрите" във филма, а ЦСКА беше лошия, те веднага щяха да реагират при думите на Жоро Илиев, че полиграфа бил след мача Левски-ЧМ. Та това не се връзва още със самото начало на романа. Нали ще обвиняваме ЦСКА и всичко започва от техен мач ("уреден").....и изведнъж Жоро Илиев пише друг роман. Те трябваше да скочат и да го коригират, а те мълчат. Извинявайте ама мен ако ме наричат прост левскар най-напред ще започна с очевидното, че е видно от писанията ми във форума, че не съм левскар. Естествено, че не мисля и че съм прост ама там ще трябва да посоча и някой аргумент ама да посочвам такъв, че не съм левскар при тези ми писания е бързо и очевидно.

Извод. "Сега сериозно, всичко започва от тук и т.н. и т-н. и т.н." и изведнъж някой не "започва" от същото място, а от друг мач. Та това нарушава цялага ми постройка. Веднага бих реагирал ако съм тръгнал да търся истината.

Не ровете много, пръста пада на гърба ви!
Само да не стигне до УЕФА, ФИФА! Имате едно на ум от преди!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 юни 2019 08:09

krumeto написа:

Да видим сега как става.

Ало честните защо ли Сватбата и Чинков ви свириха последните два мача,тях трябва да разследва УЕФА.какъв екшън,каква драма имаше на тях :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 16 юни 2019 10:49

peliforewer написа:
krumeto написа:

Да видим сега как става.

Ало честните защо ли Сватбата и Чинков ви свириха последните два мача,тях трябва да разследва УЕФА.какъв екшън,каква драма имаше на тях :) .

Ако ти виждаш нещо нередно в тези мачове, не означава че е така. И двамата са от най-добрите на България.
УЕФА рядко разследва съдии, но най-често корупция - подкупени играчи. Дори да няма доказателства.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “ЦСКА”