Трябва да си пълен тъпак да вярваш на декларации на "официални фен клубове",пряко зависими от ръководителите на същите им "любими" отбори.Тва все едно да вярваш на Бонга или Спиртала

Вивакомци и те така се облъчваха(и продължават да се облъчват стабилно..

,което искрено ме забавлява) с декларациите на Универсиадата за лошото Тире,а сега го плюят,щот готините декларации свършиха,а отбора пак игра срамен бараж,не е отстранил един кирлив отбор от 2011 и е пълен ташак от 2009-та.Ама тва си е просто констатация,грам не ме вълнуват.Идеята е да коментирам тея декларации на уж "официални"(колко готино звучи само) фен клубове.
В крайна сметка аз не се съмнявам в уменията на дон Гришони

,но ми звучи много тъпа идея да подкупваш мач,в който ... не решава нищо,щот има още пет мача след тва,ти си на 4 точки зад Лудогорец и същевременно знаеш,че само Вивакомци няма как да им лягат,защото и на тях не им се играе бараж и е малко тъпичко ей така да дават точки(да,играха за себе си,но ни проглушиха ушите разни Стефчостояновци как те били символ на нещо свято едва ли не).Та е малко тъпо да правиш циркове в някъв полубезмислен мач.А и турбосилно ме съмнява Гришони да се връща във филми,които е гледал.Някак си не мога да си преставя да легна с няква,дет съм **** преди...6-7 години,примерно.Толкоз.