Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот k_oleto » 13 юни 2019 23:50

Red Warrior написа:
gihuelo написа:Светльо Табаков е във БНР.

Не знаех. Той беше най-умерен. Интересно защо са се разделили.

и аз не знаех..

https://gong.bg/oshte-sport/drugi-sport ... iia-431454

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 14 юни 2019 00:24

[offtopic]Чета във форума ня София-Окръг, че новия им спортен директор е човек на ГГ(там по милиционерски всичко е кодирано ;) )
и как още не може да им стигне до мозАците, че и ВБ е назначен на този пост също от ГГ. :lol:[/offtopic]

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 14 юни 2019 11:10

goshev написа:[offtopic]Чета във форума ня София-Окръг, че новия им спортен директор е човек на ГГ(там по милиционерски всичко е кодирано ;) )
и как още не може да им стигне до мозАците, че и ВБ е назначен на този пост също от ГГ

Разбира се! Даже и КД е назначен от него! :lol:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 юни 2019 12:25

krumeto написа:
goshev написа:[offtopic]Чета във форума ня София-Окръг, че новия им спортен директор е човек на ГГ(там по милиционерски всичко е кодирано ;) )
и как още не може да им стигне до мозАците, че и ВБ е назначен на този пост също от ГГ

Разбира се! Даже и КД е назначен от него! :lol:

Знаеш ли че този път си прав, Домусчиев като член на УС на ЦСКА при Титан искал да вземе контролния пакет от титаните но те му поискали 3млн. лв. които се видели много на Киро и той напуснал УС на ЦСКА и решил да инвестира в Лудогорец след консултации с Гриша Ганчев.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 14 юни 2019 13:13

Red Warrior написа:
peliforewer написа:
Red Warrior написа:
peliforewer написа:
k_oleto написа:
peliforewer написа:Не ти ли е ясно че няма вече Гонг,а Спортал 2 ,единият Тошев е на Спортал ,другият на Спортал2,чакаме продължението на екипа на Томислав като спортен сайт и форум в Дарик.

Ясно ми е и ако Томето извади читав подукт - тия заминават.

Аз влизам само във форума - в сайта по-рядко вече

Днес Томислав каза че до края на месеца ще покажат нов продукт за по-добра комуникация със слушателите,мисля си че Ники Александров пак ще е главен редактор.

На мен ми се стори, че каза до средата на другия месец, но както и да е. Явно се готви нов сайт. Те и те са едни синички, знаем си ги, но поне показаха достойнство като ритнаха Домуса в г.за. Стефан Стоянов с годините по-злобарче става, не знам защо. Уж човек улегва с годините. Иво Йовчев ми харесваше напоследък - не беше краен, но отиде в Подуяне. Най-ставаше за журналист, онзи дето покриваше Локо София навремето, как беше...Светльо Табаков. Къде изчезна не знам.

Винаги съм имал едно наум за екипа на Томислав заради откровено левскарското присъствие там но след подкрепата която показаха на Ники заслужиха моето уважение,не помня такава колегиалност в българска медия.В момента в новозакупените медии на Домусчиеви се извършват масови уволнения на неудобните,но колегите им си траят,СЕМ и други организации също пасуват,синдикатите въобще не ги коментирам.

На това се казва "завладяна държава". Че мафията си има държава не е виц, а реалност. Съдебната система, държавните институции, националните медии. Но честно не мислех, че ще стигнат чак до спортните сайтове. Смятай накъде ни тласкат тия. :evil:

Ако приемем, че БФС за футбола е това,което е държавата за всичко ,което се случва в нея,то подобно на Боби и Лечков, може да излезе Бойко Борисов и да каже,че държавата не е виновна за батака в който се намираме,че медиите са си частни и Домусчиев може да прави каквото си иска,понеже той е собственик. И то действително точно така става.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 юни 2019 15:12

Медиите на Пеевски и Домусчиеви са удобни за правителството защото обгрижват властта, лошите са медиите на Прокопиев,Сашо Дончев, ,Бивол,Евроком,Медиапул и още няколко, срещу тях са Прокуратура, Съд,"добрите" медии мощно подкрепяни от Държавата.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 14 юни 2019 15:26

peliforewer написа:Медиите на Пеевски и Домусчиеви са удобни за правителството защото обгрижват властта, лошите са медиите на Прокопиев,Сашо Дончев, ,Бивол,Евроком,Медиапул и още няколко, срещу тях са Прокуратура, Съд,"добрите" медии мощно подкрепяни от Държавата.

Медиите на свинята отдавна вече не обгрижват БУЦАН, много скъпо вземат, просто спазват неутралитет, имат общ враг, стрелят по него, Буцан не го закачат.
Ама на Буцан му трябваше медия, която да го обгрижва, затова Буцан си купи мобилен телефон, джипче, и телевизия.
Сега скитосва като к..ка за ..р из страната и се прави на Супермен, а на единствените хора в страната, които могат да изкарат помията зад тия PR акции им беше отнета възможността да изкарат всичко това наяве.
Домуса си е в правото да маха който си иска, ама проблемът остава за нас, щото хората, които могат да изкарат бъркоча на повърхността останаха без защита и без поле поле на което да изкарат тия неща...

Хубаво е да препрочетете(за да си опресните) на Джордж Оруел — 1984, че да ви се проясни какво ще стане тук след десетина, двадесет години.
Една от най-подтискащите и реалистични книги, които съм чел..

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 14 юни 2019 15:47

Този ви беше най-обичания, ама не се изказва много ласкаво за вас!

Ел Маестро за ЦСКА: Гигантска машина, моделирана от комунизма!

Novsport

"Бившият треньор на ЦСКА Нестор ел Маестро направи любопитно изказване за клуба.

Вчера той подписа договор с австрийския Щурм (Грац).Ето какво каза за "армейците" сърбинът с британско гражданство пред медиите в Австрия:

"ЦСКА. Това е гигантска машина, моделирана от комунизма. Аз извлякох много неща от работата си там, но София вече е история за мен. Сега съм насочен към ново предизвикателство".
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 юни 2019 15:58

peliforewer написа:Медиите на Пеевски и Домусчиеви са удобни за правителството защото обгрижват властта, лошите са медиите на Прокопиев,Сашо Дончев, ,Бивол,Евроком,Медиапул и още няколко, срещу тях са Прокуратура, Съд,"добрите" медии мощно подкрепяни от Държавата.

+1! Не е въпроса дали в България можеш да кажеш всичко, а КЪДЕ можеш да го кажеш.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 14 юни 2019 16:17

Дано скоро Ники и другите си направят сайт и форум. Предполагам бързо ще си намерят рекламодатели и ще завъртят колелото.

Върни се в “ЦСКА”