Red Warrior написа:gihuelo написа:Светльо Табаков е във БНР.
Не знаех. Той беше най-умерен. Интересно защо са се разделили.
и аз не знаех..
https://gong.bg/oshte-sport/drugi-sport ... iia-431454
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Warrior написа:gihuelo написа:Светльо Табаков е във БНР.
Не знаех. Той беше най-умерен. Интересно защо са се разделили.
goshev написа:[offtopic]Чета във форума ня София-Окръг, че новия им спортен директор е човек на ГГ(там по милиционерски всичко е кодирано)
и как още не може да им стигне до мозАците, че и ВБ е назначен на този пост също от ГГ
krumeto написа:goshev написа:[offtopic]Чета във форума ня София-Окръг, че новия им спортен директор е човек на ГГ(там по милиционерски всичко е кодирано)
и как още не може да им стигне до мозАците, че и ВБ е назначен на този пост също от ГГ
Разбира се! Даже и КД е назначен от него!
Red Warrior написа:peliforewer написа:Red Warrior написа:peliforewer написа:k_oleto написа:peliforewer написа:Не ти ли е ясно че няма вече Гонг,а Спортал 2 ,единият Тошев е на Спортал ,другият на Спортал2,чакаме продължението на екипа на Томислав като спортен сайт и форум в Дарик.
Ясно ми е и ако Томето извади читав подукт - тия заминават.
Аз влизам само във форума - в сайта по-рядко вече
Днес Томислав каза че до края на месеца ще покажат нов продукт за по-добра комуникация със слушателите,мисля си че Ники Александров пак ще е главен редактор.
На мен ми се стори, че каза до средата на другия месец, но както и да е. Явно се готви нов сайт. Те и те са едни синички, знаем си ги, но поне показаха достойнство като ритнаха Домуса в г.за. Стефан Стоянов с годините по-злобарче става, не знам защо. Уж човек улегва с годините. Иво Йовчев ми харесваше напоследък - не беше краен, но отиде в Подуяне. Най-ставаше за журналист, онзи дето покриваше Локо София навремето, как беше...Светльо Табаков. Къде изчезна не знам.
Винаги съм имал едно наум за екипа на Томислав заради откровено левскарското присъствие там но след подкрепата която показаха на Ники заслужиха моето уважение,не помня такава колегиалност в българска медия.В момента в новозакупените медии на Домусчиеви се извършват масови уволнения на неудобните,но колегите им си траят,СЕМ и други организации също пасуват,синдикатите въобще не ги коментирам.
На това се казва "завладяна държава". Че мафията си има държава не е виц, а реалност. Съдебната система, държавните институции, националните медии. Но честно не мислех, че ще стигнат чак до спортните сайтове. Смятай накъде ни тласкат тия.
peliforewer написа:Медиите на Пеевски и Домусчиеви са удобни за правителството защото обгрижват властта, лошите са медиите на Прокопиев,Сашо Дончев, ,Бивол,Евроком,Медиапул и още няколко, срещу тях са Прокуратура, Съд,"добрите" медии мощно подкрепяни от Държавата.
peliforewer написа:Медиите на Пеевски и Домусчиеви са удобни за правителството защото обгрижват властта, лошите са медиите на Прокопиев,Сашо Дончев, ,Бивол,Евроком,Медиапул и още няколко, срещу тях са Прокуратура, Съд,"добрите" медии мощно подкрепяни от Държавата.
Потребители, разглеждащи този форум: kolokolo и 6 госта