Thsmith написа:По грозен модел не намериха ли? Да бяха викнали Цецка до Пике
Тя тая не е модел, а част от женския им отбор.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:По грозен модел не намериха ли? Да бяха викнали Цецка до Пике
insaneboy1 написа:Ще кажеш, че Азар и Йович вече нижат хеттрици. Нека видим дали няма да са и по-големи провали от Коутиньо. А и цените не са верни, Азар с бонусите си е към 150.
rhaegar написа:Е сложи го 120, с лесно достижимите бонуси.
Pichichi написа:Цената на Коутиньо на снимката е доста невярна. Огромна част от тази сума мисля че Пуул са подписали да я получат след като Коутиньо изиграе 100 мача за Барса което няма да се случи. Не че съм навътре но познат фен на Пуул каза че крайната цена която са платили Барса до момента е под 100 млн. Е и тя няма да набъбне ако го продадат това лято.
Дали е вярно не съм сигурен но младежа си ги следи доста нещата около Пуул.
fkbl1 написа:Pichichi написа:Цената на Коутиньо на снимката е доста невярна. Огромна част от тази сума мисля че Пуул са подписали да я получат след като Коутиньо изиграе 100 мача за Барса което няма да се случи. Не че съм навътре но познат фен на Пуул каза че крайната цена която са платили Барса до момента е под 100 млн. Е и тя няма да набъбне ако го продадат това лято.
Общата цена на Кутиньо е 142 млн паунда. Дори и да бъде продаден това лято, Ливърпул вече прибраха голяма част от бонусите и ще получат поне 100 млн паунда. Барса имат да доизплащат вноски по сделката, което е напълно нормално при футболен трансфер. Никой клуб не плаща всичко на куп, с малки изключения като Неймар в ПСЖ.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:fkbl1 написа:Pichichi написа:Цената на Коутиньо на снимката е доста невярна. Огромна част от тази сума мисля че Пуул са подписали да я получат след като Коутиньо изиграе 100 мача за Барса което няма да се случи. Не че съм навътре но познат фен на Пуул каза че крайната цена която са платили Барса до момента е под 100 млн. Е и тя няма да набъбне ако го продадат това лято.
Общата цена на Кутиньо е 142 млн паунда. Дори и да бъде продаден това лято, Ливърпул вече прибраха голяма част от бонусите и ще получат поне 100 млн паунда. Барса имат да доизплащат вноски по сделката, което е напълно нормално при футболен трансфер. Никой клуб не плаща всичко на куп, с малки изключения като Неймар в ПСЖ.
+1 и аз така знам че е, не че има значение де![]()
според мен има още какво да даде на отбора, но не и с този треньор. При този прагматичен стил на Валверде по-добре да бъде продаден
fkbl1 написа:kingofpop написа:fkbl1 написа:Pichichi написа:Цената на Коутиньо на снимката е доста невярна. Огромна част от тази сума мисля че Пуул са подписали да я получат след като Коутиньо изиграе 100 мача за Барса което няма да се случи. Не че съм навътре но познат фен на Пуул каза че крайната цена която са платили Барса до момента е под 100 млн. Е и тя няма да набъбне ако го продадат това лято.
+1 и аз така знам че е, не че има значение де![]()
според мен има още какво да даде на отбора, но не и с този треньор. При този прагматичен стил на Валверде по-добре да бъде продаден
Кутиньо се махна по много курвенски начин. Отказа да играе и симулира контузия, за което ми падна в очите и го псувах яко, но и за секунда не ми е минало през акъла, че е свършил. Топ, топ футболист, който по-скоро се сдуха и видя разликата във феновете. Барса и Реал имат едни от най-неблагодарните и разглезени фенове. Ако Ноу Камп застане зад него, вместо да го освирква може и да се надъха.
insaneboy1 написа:Коутиньо беше аплодиран и посрещан топло при всяко едно негово нелепо отиграване. Освиркванията почнаха след като Камп Ноу го аплодира, а келешът отвърна със запушване на ушите след като вкара гол на гомнайтед при решен мач. След тоя гол дето му върза пак продължи да играе като уличен футболист, но да се сърди на феновете. Тогава почнаха освиркванията. А ония от мадрид си освиркват и легендите, така че въобще няма място за сравнение.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта