Ла Лига (сезон 2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

RMCF
Контакти:

Re: Ла Лига (сезон 2019-20)

Мнениеот RMCF » 09 юни 2019 14:23

Thsmith написа:По грозен модел не намериха ли? Да бяха викнали Цецка до Пике :lol:

Тя тая не е модел, а част от женския им отбор. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 юни 2019 18:12

insaneboy1 написа:Ще кажеш, че Азар и Йович вече нижат хеттрици. Нека видим дали няма да са и по-големи провали от Коутиньо. А и цените не са верни, Азар с бонусите си е към 150.

Нищо не казвам, а и това са груби сметки, така че каквото и да направят двамата пак ще е по добре от Коутиньо. Знам, че се надяваш да се провалят, ама ще е много трудно да го направят и двамата. :lol: И срещу Коутиньо да тичат няма как да го стигнат. :oops:

rhaegar написа:Е сложи го 120, с лесно достижимите бонуси.

Е да не изпадаме в подробности в цифрите сега и идеята, която са заложили е съвсем друга. А и това на Азар от 90 млн. е в паунда, което прави 100 млн. евро нали без бонусите в следващите години. Те не се броят в момента понеже не се знае точно какви са и дали ще се постигнат. Да, вероятно има такива при титла в Испания, голмайстор на Испания и т.н., но повечето може и да не се случат понеже не виждам как ще стане голмайстор на Испания, освен ако не го стори след като Меси се пенсионира. :mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 юни 2019 21:57

Цената на Коутиньо на снимката е доста невярна. Огромна част от тази сума мисля че Пуул са подписали да я получат след като Коутиньо изиграе 100 мача за Барса което няма да се случи. Не че съм навътре но познат фен на Пуул каза че крайната цена която са платили Барса до момента е под 100 млн. Е и тя няма да набъбне ако го продадат това лято.
Дали е вярно не съм сигурен но младежа си ги следи доста нещата около Пуул.

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 10 юни 2019 09:02

Pichichi написа:Цената на Коутиньо на снимката е доста невярна. Огромна част от тази сума мисля че Пуул са подписали да я получат след като Коутиньо изиграе 100 мача за Барса което няма да се случи. Не че съм навътре но познат фен на Пуул каза че крайната цена която са платили Барса до момента е под 100 млн. Е и тя няма да набъбне ако го продадат това лято.

Общата цена на Кутиньо е 142 млн паунда. Дори и да бъде продаден това лято, Ливърпул вече прибраха голяма част от бонусите и ще получат поне 100 млн паунда. Барса имат да доизплащат вноски по сделката, което е напълно нормално при футболен трансфер. Никой клуб не плаща всичко на куп, с малки изключения като Неймар в ПСЖ.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 юни 2019 15:00

fkbl1 написа:
Pichichi написа:Цената на Коутиньо на снимката е доста невярна. Огромна част от тази сума мисля че Пуул са подписали да я получат след като Коутиньо изиграе 100 мача за Барса което няма да се случи. Не че съм навътре но познат фен на Пуул каза че крайната цена която са платили Барса до момента е под 100 млн. Е и тя няма да набъбне ако го продадат това лято.

Общата цена на Кутиньо е 142 млн паунда. Дори и да бъде продаден това лято, Ливърпул вече прибраха голяма част от бонусите и ще получат поне 100 млн паунда. Барса имат да доизплащат вноски по сделката, което е напълно нормално при футболен трансфер. Никой клуб не плаща всичко на куп, с малки изключения като Неймар в ПСЖ.

+1 и аз така знам че е, не че има значение де :mrgreen:

според мен има още какво да даде на отбора, но не и с този треньор. При този прагматичен стил на Валверде по-добре да бъде продаден
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 10 юни 2019 15:38

kingofpop написа:
fkbl1 написа:

според мен има още какво да даде на отбора, но не и с този треньор. При този прагматичен стил на Валверде по-добре да бъде продаден

Кутиньо се махна по много курвенски начин. Отказа да играе и симулира контузия, за което ми падна в очите и го псувах яко, но и за секунда не ми е минало през акъла, че е свършил. Топ, топ футболист, който по-скоро се сдуха и видя разликата във феновете. Барса и Реал имат едни от най-неблагодарните и разглезени фенове. Ако Ноу Камп застане зад него, вместо да го освирква може и да се надъха.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 10 юни 2019 15:54

fkbl1 написа:
kingofpop написа:
fkbl1 написа:

Кутиньо се махна по много курвенски начин. Отказа да играе и симулира контузия, за което ми падна в очите и го псувах яко, но и за секунда не ми е минало през акъла, че е свършил. Топ, топ футболист, който по-скоро се сдуха и видя разликата във феновете. Барса и Реал имат едни от най-неблагодарните и разглезени фенове. Ако Ноу Камп застане зад него, вместо да го освирква може и да се надъха.

Коутиньо беше аплодиран и посрещан топло при всяко едно негово нелепо отиграване. Освиркванията почнаха след като Камп Ноу го аплодира, а келешът отвърна със запушване на ушите след като вкара гол на гомнайтед при решен мач. След тоя гол дето му върза пак продължи да играе като уличен футболист, но да се сърди на феновете. Тогава почнаха освиркванията. А ония от мадрид си освиркват и легендите, така че въобще няма място за сравнение.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 10 юни 2019 16:05

insaneboy1 написа:Коутиньо беше аплодиран и посрещан топло при всяко едно негово нелепо отиграване. Освиркванията почнаха след като Камп Ноу го аплодира, а келешът отвърна със запушване на ушите след като вкара гол на гомнайтед при решен мач. След тоя гол дето му върза пак продължи да играе като уличен футболист, но да се сърди на феновете. Тогава почнаха освиркванията. А ония от мадрид си освиркват и легендите, така че въобще няма място за сравнение.

Критиките и освиркванията бяха почнали преди това със запушването на ушите. Той и за това го направи.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 10 юни 2019 16:10

Абе общо взето - мангизите за Коутиньо ни донесоха Ван Дайк и Алисон, сега ако вземете да ни го върнете и на половин цена, грешка няма да имате. :mrgreen:

Сигурен съм, че ако се върне феновете ще му простят и ще мачка отново на Анфийлд. Не е истина как се прецака с тоя трансфер. Та вие дори не го пускате на правилната му позиция, тоя Валверде не знам кой го излъга, че Коутиньо е крило? :shock: Нито има скоростта за крило, нито физиката. Едно рамо от бека и е в публиката.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 10 юни 2019 16:32

Някой знае ли на коя дата ще обяват програмата за новия сезон на Ла Лига?

Върни се в “Архив”