Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот SgtLiberty » 09 юни 2019 17:26

Все повече се пише за Пепе и 5 годишен договор. Дано е вярно.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 юни 2019 23:37

а Депай ще го взимате ли :mrgreen: :? :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 10 юни 2019 00:12

kingofpop написа:а Депай ще го взимате ли :mrgreen: :? :?

Едва ли. Впрочем, вие как смятате да излезете от кризата? Нищо не се е чуло за вас... пък той момчето си търси отбор :?

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 10 юни 2019 00:38

an4o_321 написа:

Едва ли. Впрочем, вие как смятате да излезете от кризата? Нищо не се е чуло за вас... пък той момчето си търси отбор :?

Божинката вече е свободен агент :mrgreen:
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 юни 2019 00:46

an4o_321 написа:

че откога 2 поредни титли, спечелени януари месец, са криза :? :mrgreen: + полуфинал в ШЛ, ами мога да пожелая на всеки отбор да е така, като е в криза :mrgreen:

иначе докато малоумния ни треньор остане трудно ще надградим над това ниво

П.П. онзи ден сънувах, че взимаме Мбапе в последния ден от джама....... :lol: :lol:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 10 юни 2019 00:56

kingofpop написа:
an4o_321 написа:

че откога 2 поредни титли, спечелени януари месец, са криза :? :mrgreen: + полуфинал в ШЛ, ами мога да пожелая на всеки отбор да е така, като е в криза :mrgreen:

П.П. онзи ден сънувах, че взимаме Мбапе в последния ден от джама....... :lol: :lol:

Ама споко, те кризите не винаги идват ударно. Понякога започват с леки симптоми, като два евроидиотски загубени полуфинала (в тоя ред на мисли носител на титлата "Евроидиоти" не е трябва вече да е Левски). Тепърва ще се задълбочава. Аз мисля, че тогава ще се самоубиеш вече. Тука една загуба вече няколко седмици не си достатъчно мъж, за да я приемеш достойно, ами само тролиш, пък ако изпаднете още по-дълбоко не ми се мисли :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 юни 2019 01:08

bubka написа:
kingofpop написа:
an4o_321 написа:
kingofpop написа:а Депай ще го взимате ли :?

П.П. онзи ден сънувах, че взимаме Мбапе в последния ден от джама....... :lol:

Ама споко, те кризите не винаги идват ударно. Понякога започват с леки симптоми, като два евроидиотски загубени полуфинала (в тоя ред на мисли носител на титлата "Евроидиоти" не е трябва вече да е Левски). Тепърва ще се задълбочава. Аз мисля, че тогава ще се самоубиеш вече. Тука една загуба вече няколко седмици не си достатъчно мъж, за да я приемеш достойно, ами само тролиш, пък ако изпаднете още по-дълбоко не ми се мисли :lol: .

за твое нещастие олигофрена, който ни се нарича треньор, няма да е там вечно и няма вечно да пропилява 3 гола аванс :mrgreen: :mrgreen:

иначе за целия сезон имаме 2 загуби - една в Примера + тази от Ливърпул. После паднахме още 2 пъти с децата в Ла Лига след като станахме шампиони. В Европа ням отбор с по-малко загуби, не знам как не те е срам да говориш такива тъпотии :mrgreen: честно

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 10 юни 2019 02:45

Ей, много си любопитен за кого ще броите 150 млн. по-следващия януари...
Само защото си наше момче - ш'ти кажа. Да, взимаме го! :mrgreen:

kingofpop написа:
иначе за целия сезон имаме 2 загуби - една в Примера + тази от Ливърпул. После паднахме още 2 пъти с децата в Ла Лига след като станахме шампиони. В Европа ням отбор с по-малко загуби, не знам как не те е срам да говориш такива тъпотии :mrgreen: честно

Догодина може и една загуба да имате, ама пак да е навреме. И паметна. :mrgreen:
... и ако някой трябва да го е срам от това, което е говорил (писал) - не е колегата изобщо. :mrgreen:
Последна промяна от Real на 10 юни 2019 02:54, променено общо 1 път.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 10 юни 2019 02:50

SgtLiberty написа:Все повече се пише за Пепе и 5 годишен договор. Дано е вярно.

Щом се пише - няма да е той. Впрочем... някой чувал ли е да ни свързват с Мбапе? :lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 юни 2019 05:00

Real написа:

Ей, много си любопитен за кого ще броите 150 млн. по-следващия януари...
Само защото си наше момче - ш'ти кажа. Да, взимаме го!

kingofpop написа:

Догодина може и една загуба да имате, ама пак да е навреме. И паметна.
... и ако някой трябва да го е срам от това, което е говорил (писал) - не е колегата изобщо. :mrgreen:

мисля да слагам 3-4 хиляди да взимате ВЛ догодина на 3.75 коеф :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ако се случи немислимото и Господ реши да зарадва най-накрая клетите ви фенове поне да имам утеха :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”