Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- SgtLiberty
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Все повече се пише за Пепе и 5 годишен договор. Дано е вярно.
а Депай ще го взимате ли

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:а Депай ще го взимате ли![]()
![]()
Едва ли. Впрочем, вие как смятате да излезете от кризата? Нищо не се е чуло за вас... пък той момчето си търси отбор
- SgtLiberty
- Контакти:
an4o_321 написа:kingofpop написа:а Депай ще го взимате ли![]()
![]()
Едва ли. Впрочем, вие как смятате да излезете от кризата? Нищо не се е чуло за вас... пък той момчето си търси отбор
Божинката вече е свободен агент
an4o_321 написа:kingofpop написа:а Депай ще го взимате ли![]()
![]()
че откога 2 поредни титли, спечелени януари месец, са криза
иначе докато малоумния ни треньор остане трудно ще надградим над това ниво
П.П. онзи ден сънувах, че взимаме Мбапе в последния ден от джама.......
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:an4o_321 написа:kingofpop написа:а Депай ще го взимате ли![]()
![]()
че откога 2 поредни титли, спечелени януари месец, са криза![]()
+ полуфинал в ШЛ, ами мога да пожелая на всеки отбор да е така, като е в криза
![]()
П.П. онзи ден сънувах, че взимаме Мбапе в последния ден от джама.......![]()
Ама споко, те кризите не винаги идват ударно. Понякога започват с леки симптоми, като два евроидиотски загубени полуфинала (в тоя ред на мисли носител на титлата "Евроидиоти" не е трябва вече да е Левски). Тепърва ще се задълбочава. Аз мисля, че тогава ще се самоубиеш вече. Тука една загуба вече няколко седмици не си достатъчно мъж, за да я приемеш достойно, ами само тролиш, пък ако изпаднете още по-дълбоко не ми се мисли
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:kingofpop написа:an4o_321 написа:kingofpop написа:а Депай ще го взимате ли
че откога 2 поредни титли, спечелени януари месец, са криза![]()
+ полуфинал в ШЛ, ами мога да пожелая на всеки отбор да е така, като е в криза
![]()
П.П. онзи ден сънувах, че взимаме Мбапе в последния ден от джама.......
Ама споко, те кризите не винаги идват ударно. Понякога започват с леки симптоми, като два евроидиотски загубени полуфинала (в тоя ред на мисли носител на титлата "Евроидиоти" не е трябва вече да е Левски). Тепърва ще се задълбочава. Аз мисля, че тогава ще се самоубиеш вече. Тука една загуба вече няколко седмици не си достатъчно мъж, за да я приемеш достойно, ами само тролиш, пък ако изпаднете още по-дълбоко не ми се мисли.
за твое нещастие олигофрена, който ни се нарича треньор, няма да е там вечно и няма вечно да пропилява 3 гола аванс
иначе за целия сезон имаме 2 загуби - една в Примера + тази от Ливърпул. После паднахме още 2 пъти с децата в Ла Лига след като станахме шампиони. В Европа ням отбор с по-малко загуби, не знам как не те е срам да говориш такива тъпотии
kingofpop написа:а Депай ще го взимате ли![]()
![]()
Ей, много си любопитен за кого ще броите 150 млн. по-следващия януари...
Само защото си наше момче - ш'ти кажа. Да, взимаме го!
kingofpop написа:
иначе за целия сезон имаме 2 загуби - една в Примера + тази от Ливърпул. После паднахме още 2 пъти с децата в Ла Лига след като станахме шампиони. В Европа ням отбор с по-малко загуби, не знам как не те е срам да говориш такива тъпотиичестно
Догодина може и една загуба да имате, ама пак да е навреме. И паметна.
... и ако някой трябва да го е срам от това, което е говорил (писал) - не е колегата изобщо.
Последна промяна от Real на 10 юни 2019 02:54, променено общо 1 път.
SgtLiberty написа:Все повече се пише за Пепе и 5 годишен договор. Дано е вярно.
Щом се пише - няма да е той. Впрочем... някой чувал ли е да ни свързват с Мбапе?
Real написа:kingofpop написа:а Депай ще го взимате ли![]()
![]()
Ей, много си любопитен за кого ще броите 150 млн. по-следващия януари...
Само защото си наше момче - ш'ти кажа. Да, взимаме го!kingofpop написа:
иначе за целия сезон имаме 2 загуби - една в Примера + тази от Ливърпул. После паднахме още 2 пъти с децата в Ла Лига след като станахме шампиони. В Европа ням отбор с по-малко загуби, не знам как не те е срам да говориш такива тъпотиичестно
Догодина може и една загуба да имате, ама пак да е навреме. И паметна.
... и ако някой трябва да го е срам от това, което е говорил (писал) - не е колегата изобщо.
мисля да слагам 3-4 хиляди да взимате ВЛ догодина на 3.75 коеф