Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Какъв е този мач срещу тези Тюркгюджю-Атаспор (Мюнхен).Не намирам нищо за тях.....бежанци ли са какви... 
Вълчан написа:Какъв е този мач срещу тези Тюркгюджю-Атаспор (Мюнхен).Не намирам нищо за тях.....бежанци ли са какви...
А. К. А. "Юнайтед дюнер ъф Мюнхен"
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
TristaNNN написа:Geonik написа:TristaNNN написа:Боримиров добре, но историята с останалите, примерно Райко администратора, малко наподобява резилите с Джими Гуменката. От тези хора точно ли ще пестим бе, баси?!?
Не знам, но нищо чудно да се затварят кранчета за теч на инфо?
Не ми се вярва точно администратора и шофьора да знаят най-строгите тайни в отбора, че да да спомагат за изтичането им.
Повярвай,знаят много.
Павелчо Колев пак лъже на пресконфереция, подписа ми вече няма да стига.
Така е почнал и така ще завърши в Левски, дежа вю със спас, който не се интересуваше от отбора и не му пукаше.
Тук разликата е че уж сегашните са по запознати.
Въпроса е защо пак трябва да минат 3 месеца за да стане ясно нещо, което е сигурно от началото
Така е почнал и така ще завърши в Левски, дежа вю със спас, който не се интересуваше от отбора и не му пукаше.
Тук разликата е че уж сегашните са по запознати.
Въпроса е защо пак трябва да минат 3 месеца за да стане ясно нещо, което е сигурно от началото
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Лека полека започваме да се чистим. Човекът на таки, сега ако може и слугите му на трибуните ще съм много щастлив. Да не говорим, че школата ни е в покъртително лошо състояние. Борето беше голям като футболист, но честно казано няма да ми липсва
110 години любов!
Радостно е, че нещо се случва. Времето ще покаже резултата. Без действие, няма промяна. А има нужда от такава.
- сини шампиони
Дано ръководството най-накрая е проумяло, че ролята на ветераните е на трибуните след привържениците и да си подкрепят отбора, както и да раздават автографи на привържениците, а в управлението да бъдат хора, които си разбират работата!
И само Левски оле
groti написа:Лека полека започваме да се чистим. Човекът на таки, сега ако може и слугите му на трибуните ще съм много щастлив. Да не говорим, че школата ни е в покъртително лошо състояние. Борето беше голям като футболист, но честно казано няма да ми липсва
Школата наистина не е това, което трябва да бъде, но да кажеш, че е в " покъртително лошо състояние" е абсолютна клевета!
Боримиров не е за този пост, това е вярно. Но че правеше всичко по силите си за децата- и това е факт!
Грешката му бе, че се предовери на Нестор и на тренерите. И някои си почнаха постарому да си правят, каквото си искат.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]