groti написа:Чакай. Точно ти беше човекът, който казваше какви свинщини стават в школата. Ти беше човекът, който каза защо синчец 2 се е махнал от Левски (мисля че го каза, може паметта ми да изневерява). Ти беше човекът, говорил защо се махат децата. Как да не е покъртително нивото? ПК като обясняваше за терените и условията за тренировка и ми стана лошо. Това ниво не е лошо за средняшки клуб, за клуб второ качество дори може да мине за добро, но за уж водещ отбор е много много лошо. Това, което съм чувал и от други хора за корупция и т.н. е наистина покъртително.
Тези неприятни неща са факт и са без коментар. Треньорите получиха много самостоятелност( тук е вината на Боримиров и Юруков) и някои от тях сътвориха подообни истории. Но има и треньори, които работят здраво и развиват децата си. Гошо Тодоров, Валтер, Захари... тези са на първо четене. Не е редно да се отрича всичко. Въпреки неприятните сценки и аз не мога да кажа, че С2 си е загубил времето на Герена-това ще бъде лъжа и клевета! Детето научи много, няма две мнения по въпроса.
Не защитавам Боримиров, но по въпроса с базата той нямаше какво да направи. Имаме един изкуствен терен и на него тренират всички деца-10 възрасти...не е сериозно, но такива са реалностите.
Чистката вече е факт, и за нея се знаеше от месеци, а какво ще последва-ще видим. Дано да е за добро.