Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот sin4ec » 31 май 2019 22:04

groti написа:Лека полека започваме да се чистим. Човекът на таки, сега ако може и слугите му на трибуните ще съм много щастлив. Да не говорим, че школата ни е в покъртително лошо състояние. Борето беше голям като футболист, но честно казано няма да ми липсва

Школата наистина не е това, което трябва да бъде, но да кажеш, че е в " покъртително лошо състояние" е абсолютна клевета!
Боримиров не е за този пост, това е вярно. Но че правеше всичко по силите си за децата- и това е факт!
Грешката му бе, че се предовери на Нестор и на тренерите. И някои си почнаха постарому да си правят, каквото си искат.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 юни 2019 00:45

sin4ec написа:
groti написа:Лека полека започваме да се чистим. Човекът на таки, сега ако може и слугите му на трибуните ще съм много щастлив. Да не говорим, че школата ни е в покъртително лошо състояние. Борето беше голям като футболист, но честно казано няма да ми липсва

Школата наистина не е това, което трябва да бъде, но да кажеш, че е в " покъртително лошо състояние" е абсолютна клевета!
Боримиров не е за този пост, това е вярно. Но че правеше всичко по силите си за децата- и това е факт!
Грешката му бе, че се предовери на Нестор и на тренерите. И някои си почнаха постарому да си правят, каквото си искат.

Чакай. Точно ти беше човекът, който казваше какви свинщини стават в школата. Ти беше човекът, който каза защо синчец 2 се е махнал от Левски (мисля че го каза, може паметта ми да изневерява). Ти беше човекът, говорил защо се махат децата. Как да не е покъртително нивото? ПК като обясняваше за терените и условията за тренировка и ми стана лошо. Това ниво не е лошо за средняшки клуб, за клуб второ качество дори може да мине за добро, но за уж водещ отбор е много много лошо. Това, което съм чувал и от други хора за корупция и т.н. е наистина покъртително.
110 години любов!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 01 юни 2019 01:53

Player написа:Радостно е, че нещо се случва. Времето ще покаже резултата. Без действие, няма промяна. А има нужда от такава.

До сега не виждам какво се случва та да ме радва.Всичко случващо се до момента го гледаме вече 10 години.Махаме единия връщаме стария и махаме едни некадърници взимаме други некадърници и това е радостно.Не мисля.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 01 юни 2019 01:55

От кога изчистването на задължения вече не е радващо?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 01 юни 2019 02:08

Dust написа:От кога изчистването на задължения вече не е радващо?

Нищо не е изчистено а само е платено забавените плащания за да спасят евро лиценза.Другото си стои по старо му или вкарваме на разсрочено по някой лев.черепа даром пари не дава.А и ПК каза че значителна част от задълженията са платени но не каза какво и колко.
Чу ли го на пресконференцията при въпроса за прехвърленият дълг на трибуната как взе да мрънка и се оплете като пате в калчища.Затова не им вярвам грам за изчистванията на задълженията.Ще ги чистят ако дойдат пари от някъде но преди това ще си върнем 2 мил. на черепа.просто има финансова дисциплина и парите остатък ги даваме за погасяване на крайно наложащи нужди.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2019 07:06

Махането на Борката и методиста е стъпка А в правилната посока. Да видим стъпка Б: назначаването на адекватно ръководство и тъ нъ. Щото да си го местим от единия крачол в другия и да сменим някой с нашия човек, нема сми.
Иначе Борката какво се прави? Ако един коректен човек го назначат на такава важна позиция, и особено че става дума за работа с деца, и се иска от теб резултати, а не ти дават ресурсите за това, не се назландисваш, ми си взимаш шапката. Най-малкото, щото ще дойде момент, в който ще ти кажат: Ми ти нищо не си свършил, брат. И вместо да се оправдаваш като ученичка, преварваш момента и бегом.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 01 юни 2019 13:01

Имаме музей вече!

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 юни 2019 13:04

Ходих да видя музея с децата,засега няма да работи отвориха го само заради празника!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_6Rh1sB8HLw[/youtube]
Последна промяна от mikata на 01 юни 2019 19:35, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 юни 2019 14:05

За първи път от над 10 години сякаш нещата се случват както ми се иска. Пу-пу, дано да продължават и никакви сантименти към фракции и публика. Ако има още 2-3 позитивни неща за първи път от 2010 год. ще отида на стадиона. И селекцията е най- последното нещо, което има значение.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 юни 2019 19:21

groti написа:Чакай. Точно ти беше човекът, който казваше какви свинщини стават в школата. Ти беше човекът, който каза защо синчец 2 се е махнал от Левски (мисля че го каза, може паметта ми да изневерява). Ти беше човекът, говорил защо се махат децата. Как да не е покъртително нивото? ПК като обясняваше за терените и условията за тренировка и ми стана лошо. Това ниво не е лошо за средняшки клуб, за клуб второ качество дори може да мине за добро, но за уж водещ отбор е много много лошо. Това, което съм чувал и от други хора за корупция и т.н. е наистина покъртително.

Тези неприятни неща са факт и са без коментар. Треньорите получиха много самостоятелност( тук е вината на Боримиров и Юруков) и някои от тях сътвориха подообни истории. Но има и треньори, които работят здраво и развиват децата си. Гошо Тодоров, Валтер, Захари... тези са на първо четене. Не е редно да се отрича всичко. Въпреки неприятните сценки и аз не мога да кажа, че С2 си е загубил времето на Герена-това ще бъде лъжа и клевета! Детето научи много, няма две мнения по въпроса.
Не защитавам Боримиров, но по въпроса с базата той нямаше какво да направи. Имаме един изкуствен терен и на него тренират всички деца-10 възрасти...не е сериозно, но такива са реалностите.
Чистката вече е факт, и за нея се знаеше от месеци, а какво ще последва-ще видим. Дано да е за добро.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”