Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 31 май 2019 17:15

Най-вероятно през следващата седмица ще направим една пресконференция с Нестор Юруков и ще запознаем всички. Това, което съм представил като план за развитие, какво сме постигнали.

Нека облозите започнат сега :!:
Аз залагам на дежа вю с бомбата на Наско Сираков, която така и не излезе от силоза.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 31 май 2019 17:22

Какъв е този мач срещу тези Тюркгюджю-Атаспор (Мюнхен).Не намирам нищо за тях.....бежанци ли са какви... :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 май 2019 17:43

Вълчан написа:Какъв е този мач срещу тези Тюркгюджю-Атаспор (Мюнхен).Не намирам нищо за тях.....бежанци ли са какви... :mrgreen:

А. К. А. "Юнайтед дюнер ъф Мюнхен" ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 31 май 2019 17:44

TristaNNN написа:
Geonik написа:
TristaNNN написа:Боримиров добре, но историята с останалите, примерно Райко администратора, малко наподобява резилите с Джими Гуменката. От тези хора точно ли ще пестим бе, баси?!? :|

Не знам, но нищо чудно да се затварят кранчета за теч на инфо?

Не ми се вярва точно администратора и шофьора да знаят най-строгите тайни в отбора, че да да спомагат за изтичането им.

Повярвай,знаят много. ;)

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 31 май 2019 18:18

Павелчо Колев пак лъже на пресконфереция, подписа ми вече няма да стига.
Така е почнал и така ще завърши в Левски, дежа вю със спас, който не се интересуваше от отбора и не му пукаше.
Тук разликата е че уж сегашните са по запознати.
Въпроса е защо пак трябва да минат 3 месеца за да стане ясно нещо, което е сигурно от началото
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 май 2019 18:46

Лека полека започваме да се чистим. Човекът на таки, сега ако може и слугите му на трибуните ще съм много щастлив. Да не говорим, че школата ни е в покъртително лошо състояние. Борето беше голям като футболист, но честно казано няма да ми липсва
110 години любов!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 31 май 2019 19:08

Радостно е, че нещо се случва. Времето ще покаже резултата. Без действие, няма промяна. А има нужда от такава.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 31 май 2019 20:28

Дано ръководството най-накрая е проумяло, че ролята на ветераните е на трибуните след привържениците и да си подкрепят отбора, както и да раздават автографи на привържениците, а в управлението да бъдат хора, които си разбират работата!
И само Левски оле

Върни се в “Левски”