modor написа:1914.1902 написа:''Страхотен мач'' са направили .![]()
![]()
Направо останахме без дъхС години ще се говори за този невероятен спектакъл!
Във всички чужди сайтове се пише само за този мач !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:1914.1902 написа:''Страхотен мач'' са направили .![]()
![]()
Направо останахме без дъхС години ще се говори за този невероятен спектакъл!
koisa написа:Каква беше целта срещу Лудогорец да пазим Тиам, Горанов и Костов и да направим равен, като следващият мач се оправдаваме с умората...Тия вЕрно мислят хората за глупаци!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ralka_levskarka написа:koisa написа:Каква беше целта срещу Лудогорец да пазим Тиам, Горанов и Костов и да направим равен, като следващият мач се оправдаваме с умората...Тия вЕрно мислят хората за глупаци!
И това е най-обидното, че ни мислят за тъпанари.. Окей, приемаме оправданието с умората. А не е ли Тодоров именно човекът, който трябва да разпредели силите? Честно казано се радвам, че ръководството не се е вслушало в мненията на феновете за това как трябвало да го накарат да поеме мъжкия отбор. Изключително неадекватни решения взе в рамките на два мача.
ivo55 написа:Според вас, след като Павел Колев е разказал на Божков за специфичните взаимоотношения между Домуса и БФС всичките тези години, дали случайно е взел решение, че приоритет му е да се прекъсне серията купени титли на Разград.
Вчера гледахте ли поне репортажа от мача в Пловдив? Супер позор за публиката на пловдивчани. Смешно направената дузпа, още по смешно изпусната за замазване на уговорката и два абсурдни гола, където по 5-6 играча на пловдивчани внимават някой да не попречи на подаването или да не попречи на удара. Кешерю се обръща между 3ма, минава покрай тях и стреля близо до вратаря, който сяда на земята, а от защитниците го играеха "ескорт" - никой не му застана на пътя, никой не протегна крак.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Има нещо, което прави много неприятно впечатление при играта на юношките ни, а именно - шпагатите за щяло и нещяло. Ей го вчера Петков, тъкмо влезе в игра - прас балтията и веднага картон. Предния мач с новософиянците направи същото, безумен шпагат и безумен картон. Диян Иванов и той, само дето има малшанса освен всичко друго и да се самоконтузва с тия шпагати. Преди време бях гледал няколко мача на една от юношеските гарнитури, не помня точно кой набор, по спомен беше от "батковците", където това ми направи силно и неприятно впечатление. Треньорите не ги ли виждат тия работи, не им ли набиват малко канчето, че така не бива? Шпагат се прави в много краен случай за предотвратяване на голова опасност пред собствената врата, в собствената половина, а не навред по терена, хеле пък в противниковата половина.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, PorcoRosso и 14 госта