ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник

Мнениеот 1914.1902 » 22 май 2019 10:06

modor написа:
1914.1902 написа:''Страхотен мач'' са направили . :lol: :lol: :lol:

Направо останахме без дъх 8-) С години ще се говори за този невероятен спектакъл!

Във всички чужди сайтове се пише само за този мач !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 май 2019 10:26

Всички говорят за схеми. Сигурно защото са недоказуеми и темата е повече от обширна. Без конкретика, само догатки. на кой до къде му стига фантазията. Избягва се истината. Двата отбора са слаби. В сравнение с хегемона от гербаджийскити години. И още по- слаби в сравнение с минали години. Когато двата отбора имат гръбнак обигран от поне 3 годни, с превес от собствени юноши и 3-4 чужденци, които да са с класи над основния пакет играчи. Да впечатляват с визитки и най- вече с изяви. Има подобни примери в много средноевропейски отбори. Конкретно за вчера. Кой си мислеше, че специалист по детско- юношески футбол ще изненада тактически европейски шампион. Окапали били второто полувреме след тежък мач в делиорманско. Бе, аланкоолу, те не познаваш ли възможностите на играчите си? Освен тактически, ние нямахме и технически аргументи. В три мача нямаме вкаран гол в тяхната врата. Не може да разчиташ на половин Костов. Слави е с контузия и му личи. Другите нещо не вкарват.
Как ги видях аз по постове.
Ники Михайлов- малко летаргичен. Няма вина за головете.
Горанката- много сърдит, повече крещеше и ръкомаше.
Рейш- принципно спокоен играч. Слаб в този мач.
Унтонджи- Този Седрик може да се окаже от ранга на онзи Седрик.
Жиката- Нервен, вече бавен. Всеки опит да задържи топката му беше неуспешен тъй като няма необходимата физическа сила.
Тиам- ами, дърво си е. Надявах се да е поне на половината на Ричи.
Юруков- изглежда се взе на сериозно и се главозамая. Най- слабият му мач като титуляр.
Райнов- защо е в Левски?(Гледах репортажа от Коматево. Ако вземат и Кр. Димитров до година няма и бараж да играем.)
Мариани- много шум за нищо.
Паулиньо- колкото техничен, толкова неефективен. Но пък ангажира по двама защитници.
Стаси- този хлапак взе да ми изненадва. Липсва му физика и опит. И двете се трупат с игра и тренировки.
Слави- трудно е когато си контузен, когато всички чакат теб и когато всеки защитник е със задача да те опази на всяка цена.
Божи86- разправят, че имал голямо влияние и подържал атмосферата в съблекалнята. Гледам, че напътства по- младите от страни, което е голям плюс. Игровия му принос е кръгла нула, но споменатите подробности не са за подценяване.
Детелинов- не бива да го коментираме поради малкото игрово време. За 7 минути на терена не е и разбрал за какво иде реч.
Очаквах казахстанчето да замени неефективния Паулиньо. Надявах се на някакъв игрови експеримент тъй като мача бе без значение. Имаше аритметична възможност за отдавна изпуснатото второ място, но реалността не е математика. Дано в града на липите видим играчи с по- малко игрово време. Интересно ми е дали Хубси взема отношение по състава? В смисъл да се даде игрово време на тези на които ще разчита през новия сезон.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 май 2019 10:39

Каква беше целта срещу Лудогорец да пазим Тиам, Горанов и Костов и да направим равен, като следващият мач се оправдаваме с умората... :oops: Тия вЕрно мислят хората за глупаци! 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 май 2019 11:23

koisa написа:Каква беше целта срещу Лудогорец да пазим Тиам, Горанов и Костов и да направим равен, като следващият мач се оправдаваме с умората... :oops: Тия вЕрно мислят хората за глупаци! 8-)

И това е най-обидното, че ни мислят за тъпанари.. Окей, приемаме оправданието с умората. А не е ли Тодоров именно човекът, който трябва да разпредели силите? Честно казано се радвам, че ръководството не се е вслушало в мненията на феновете за това как трябвало да го накарат да поеме мъжкия отбор. Изключително неадекватни решения взе в рамките на два мача.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 май 2019 11:30

Ами, това е футболната игра - самтаймс уин, самтаймс люн. Вчера люн от съперник, който регистрира първата си победа срещу отбор от топ 3 срещу нас, смятайте за какво говорим ...
Единствените неща, които ми харесаха вчера са играта на Унтонджиев, поведението на сините привърженици след 2-0 за припознавачите и милостта на природата, че не забута големите буреносни облаци над стадиона да ни удави дъжда, а бурята ни заобиколи.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 22 май 2019 11:34

Полегнала е Тодора, си беше за мен мача. Защо, не се наемам да гадая.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 май 2019 11:42

ralka_levskarka написа:
koisa написа:Каква беше целта срещу Лудогорец да пазим Тиам, Горанов и Костов и да направим равен, като следващият мач се оправдаваме с умората... :oops: Тия вЕрно мислят хората за глупаци! 8-)

И това е най-обидното, че ни мислят за тъпанари.. Окей, приемаме оправданието с умората. А не е ли Тодоров именно човекът, който трябва да разпредели силите? Честно казано се радвам, че ръководството не се е вслушало в мненията на феновете за това как трябвало да го накарат да поеме мъжкия отбор. Изключително неадекватни решения взе в рамките на два мача.

Да видим сега дали няма да оплескаме и баража... Очаквам стадиона да се понапълни, а нашите пак ще се стресират... :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 май 2019 11:55

ivo55 написа:Според вас, след като Павел Колев е разказал на Божков за специфичните взаимоотношения между Домуса и БФС всичките тези години, дали случайно е взел решение, че приоритет му е да се прекъсне серията купени титли на Разград.
Вчера гледахте ли поне репортажа от мача в Пловдив? Супер позор за публиката на пловдивчани. Смешно направената дузпа, още по смешно изпусната за замазване на уговорката и два абсурдни гола, където по 5-6 играча на пловдивчани внимават някой да не попречи на подаването или да не попречи на удара. Кешерю се обръща между 3ма, минава покрай тях и стреля близо до вратаря, който сяда на земята, а от защитниците го играеха "ескорт" - никой не му застана на пътя, никой не протегна крак.

Ти го каза, това за мен е най-достоверният вариант. Мачът в Коматево беше посмешище, както обаче са посмешище и много други мачове в ППЛ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 май 2019 12:16

Има нещо, което прави много неприятно впечатление при играта на юношките ни, а именно - шпагатите за щяло и нещяло. Ей го вчера Петков, тъкмо влезе в игра - прас балтията и веднага картон. Предния мач с новософиянците направи същото, безумен шпагат и безумен картон. Диян Иванов и той, само дето има малшанса освен всичко друго и да се самоконтузва с тия шпагати. Преди време бях гледал няколко мача на една от юношеските гарнитури, не помня точно кой набор, по спомен беше от "батковците", където това ми направи силно и неприятно впечатление. Треньорите не ги ли виждат тия работи, не им ли набиват малко канчето, че така не бива? Шпагат се прави в много краен случай за предотвратяване на голова опасност пред собствената врата, в собствената половина, а не навред по терена, хеле пък в противниковата половина. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 май 2019 15:57

TristaNNN написа:Има нещо, което прави много неприятно впечатление при играта на юношките ни, а именно - шпагатите за щяло и нещяло. Ей го вчера Петков, тъкмо влезе в игра - прас балтията и веднага картон. Предния мач с новософиянците направи същото, безумен шпагат и безумен картон. Диян Иванов и той, само дето има малшанса освен всичко друго и да се самоконтузва с тия шпагати. Преди време бях гледал няколко мача на една от юношеските гарнитури, не помня точно кой набор, по спомен беше от "батковците", където това ми направи силно и неприятно впечатление. Треньорите не ги ли виждат тия работи, не им ли набиват малко канчето, че така не бива? Шпагат се прави в много краен случай за предотвратяване на голова опасност пред собствената врата, в собствената половина, а не навред по терена, хеле пък в противниковата половина. :roll:

Мисля, че Кройф беше казал, че щом футболист скочи на шпагат, значи вече е безкрайно закъснял.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”