Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот drvasko98 » 16 май 2019 06:53

Serafim написа:Проблема е, че Павел Колев казва едно, а прави друго. И то с ясно съзнание и съвсем умишлено. Нямаше да идва в Левски, но дойде. Добре, бил получил уверения от новия собственик. Във всяко едно интервю упорито казваше, че Дерменджиев не е временен вариант, а дългосрочен такъв, че ще си прави селекция и води подготовка. После каза, че назначението му било грешка и трябвало да я поправи. Каза, че с Хубчев не е разговаряно. И самия Хубчев го каза. После излезе друго...

А защо Павел Колев и който и да е друт са длъжни да обявяват кадровата политика на клуба предварително? Ако някой може да ми го обясни смислено. Освен, че фенове и журналисти сме велики, всезнаещ и тънко обидни.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 май 2019 09:19

drvasko98 написа:
Serafim написа:Проблема е, че Павел Колев казва едно, а прави друго. И то с ясно съзнание и съвсем умишлено. Нямаше да идва в Левски, но дойде. Добре, бил получил уверения от новия собственик. Във всяко едно интервю упорито казваше, че Дерменджиев не е временен вариант, а дългосрочен такъв, че ще си прави селекция и води подготовка. После каза, че назначението му било грешка и трябвало да я поправи. Каза, че с Хубчев не е разговаряно. И самия Хубчев го каза. После излезе друго...

А защо Павел Колев и който и да е друт са длъжни да обявяват кадровата политика на клуба предварително? Ако някой може да ми го обясни смислено. Освен, че фенове и журналисти сме велики, всезнаещ и тънко обидни.

Не е, ама като отговаря на журналистите става точно обратното на това, което е казал.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 май 2019 09:30

Serafim написа:
drvasko98 написа:

Не е, ама като отговаря на журналистите става точно обратното на това, което е казал.

Неприятен факт, но все си мисля, че вътрешноклубните дела и конфиденциалността са преди всичко. Да не говорим, че да се изпъчи преди важните уж мачове на националния и да каже "да, след мач-два Хубчев, вече няма да е треньор на отбора" щеше да е абсолютна дивотия спрямо Левски, Чичо Гошо,националния и Хубчев. А и никой не знае какви са били изискванията на Хубчев. Самият той може да е искал да не се разгласява публично. Според мен и съвсем не беше сигурно идването му предвид неустойки и т.н.
110 години любов!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 май 2019 11:08

Покрай коментарите за вчерашния финал, ще си позволя да върна лентата година назад. Да си спомним как повечето хора заклеймиха чужденците в синьо като зли кърлежи и възхвалиха до небесата българчетата в бели екипи. Нещо подобно се случи и когато българчетата в жълто думнаха негърчетата в чевенопреди няколко седмици. Лошо няма, всеки си има мнение и виждания.
Е да, ама вчерашните победители бяха с треньор чужденец, негър 2 метра и един вагон ИЧ-ове. Ха сега де! Има ли наистина правилна смес за успеха или всичко опира до индивидуалните качества на играчи и треньори. :idea:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 16 май 2019 11:37

sin4ec написа:
Sardukar написа:Аз съм доволен от назначението. Само се моля да не е поредния бушон :( Тайно почвам да се надявам, че ще спрем да живуркаме, защото е нетърпимо вече.
Вярвам!

ПП Локо Пловдив винаги са ми били по-симпатични от Тракия. Респект и за двете публики. Най-хубавото на футболът е, че той винаги продължава. Днес страдаш, но утре се радваш и така!

Ти си един от малкото хора тук, които разбират от футбол! Хубчев е просто едно шайзе шит и това трябва да ти е ясно. Не знам какво очакваш от него, но аз лично няма да му дам никакъв толеранс и ще се боря за това, щото максимално бързо да напусне Герена!
[offtopic]Каквото знам-знам го. Няма да го кажа тук. Но от този нищо не става.[/offtopic]

Айде сега ни обясни, как точно ти, ще се бориш срещу треньора на Левски, отбора който подкрепяш и обичаш?

Това ми е достатъчно да разбера що за фенче си...

Всеки трябва да подкрепи треньор, ръководство и футболисти, поне след някоко месеца...

Ако синът ти отиде в друга школа, но някой чул от някъде, че баща му е левскар, а там не искали такива - тогава как би реагирал?

Айде по-сериозно...

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 16 май 2019 12:47

Ха-ха, Достанич :?: Павелчо Колев явно е правил проучване за най-голямото менте, работело на Герена последните 10 години. Другият му вариант сигурно е Роси.

Ако мисли да маха Иванков и Телкийски, по-добре и той да се маха, Хубчев няма да е в Берое, че да определя всичко, винаги трябва да има доказани левскари в треньорския щаб.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 16 май 2019 13:02

TristaNNN написа:Покрай коментарите за вчерашния финал, ще си позволя да върна лентата година назад. Да си спомним как повечето хора заклеймиха чужденците в синьо като зли кърлежи и възхвалиха до небесата българчетата в бели екипи. Нещо подобно се случи и когато българчетата в жълто думнаха негърчетата в оранжево преди няколко седмици. Лошо няма, всеки си има мнение и виждания.
Е да, ама вчерашните победители бяха с треньор чужденец, негър 2 метра и един вагон ИЧ-ове. Ха сега де! Има ли наистина правилна смес за успеха или всичко опира до индивидуалните качества на играчи и треньори. :idea:

В турнира за купата, няма правилна смес... Достатъчно е да се погледнат имената на отборите стигнали финал и колко пъти фаворитите спечелиха финала... Предвид миналата година, когато от полуфиналите двойки най-неочакваният отбор взе купата, тази си помислих същото, но пък Септември с 5 фена роднини ли ще ни представляват в Европа... Та почти бях убеден за това което стана. В шампионата всеки си е на мястото, но не в за купата.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 16 май 2019 13:05

wilge написа:
Geonik написа:........................................................

И съм съгласен с теб, и не съм. Цитираните от теб си го заслужиха. Топчо и Илиян бяха повече от прилични футболисти, но като треньори бяха пълна скръб. Като останалите. С изключение на Кокала. Но той не е единствения треньор който е бил уволнен след спечелването на титла. Не одобрявам крайностите. Но кажи как да наричат човек направил следните публични изказвания:
“Павел Колев: С Дерменджиев правим планове за следващия сезон, той остава.“
“Павел Колев: Назначаването на Дерменджиев беше грешка.“
“Павел Колев: Шансът Петър Хубчев да бъде треньор на Левски е нулев.“
Вярваш ли на тези думи:
"Павел Колев: Нямаме планове за раздяла нито с Михайлов, нито с Божинов, нито с Костов."
Аз не. Имам предостатъчно опит при работата с хора и имам пълното основание да се съмнявам в думите му. Така говорят нестабилните управници, нагаждачите и тези от които нищо не зависи.
ПП. Относно плюенето. Смяташ ли, че "сръбското мекете и продажник" е нещо различно от плюене?

„Павел Колев: С Дерменджиев правим планове за следващия сезон, той остава.“
А какво да е изказването: Дерменджиев е треньор за няколко дни ли? Нали помнниш, че още в началото се обяви,
Договорът на Левски с Георги Дерменджиев е до края на сезона, с опция за още две години.

И го приехме това. Ако стане стане. Да. Явно са говорили за дългосрочен проект, но се е видяло, че това няма да се получи с него. Справка – двата мача с „луdите”, а да не говорим със „заралии”

“Павел Колев: Назначаването на Дерменджиев беше грешка.“
А какво е? База горното. Нали знеш: Признат грях, половин грях.

“Павел Колев: Шансът Петър Хубчев да бъде треньор на Левски е нулев.“
А смяташ ли, че към момента на изказването му, той не е бил такъв, а и да е бил 100%, при неразтрогнат договор на Хубчев, ще трябва да излезе и да се изпъчи, като въшка на чело и да потвърди нещо което все още не съвсем сигурно. А и едва ли разговорите са били само с него. Гошо не случайно каза, че няма мераклии за треньори на „Левски” и нищо чудно на него етап и Хубчев да се е дърпал.

"Павел Колев: Нямаме планове за раздяла нито с Михайлов, нито с Божинов, нито с Костов."
Да, той може да няма планове, но как ще се развият нещата и кой ще е в основата, е нещо съвсем друго. Все пак не е той, който плаща за музиката.
Не съм адвокат на ПК. Нямам никакви преки впечатления от него, но съм против отричането всичко по инерция без изобщо да се разсъждава и да се очерня работата на всеки, който не е наш любимец или човек.

[offtopic]Благодаря за ПП. В съвсем друг контекс го написах и съм забравил кавичките. Извинявам се, както на теб, така и на Петрович.[/offtopic]
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 16 май 2019 16:07

csimoen2 написа:
sin4ec написа:
Sardukar написа:Аз съм доволен от назначението. Само се моля да не е поредния бушон :( Тайно почвам да се надявам, че ще спрем да живуркаме, защото е нетърпимо вече.
Вярвам!

ПП Локо Пловдив винаги са ми били по-симпатични от Тракия. Респект и за двете публики. Най-хубавото на футболът е, че той винаги продължава. Днес страдаш, но утре се радваш и така!

Ти си един от малкото хора тук, които разбират от футбол! Хубчев е просто едно шайзе шит и това трябва да ти е ясно. Не знам какво очакваш от него, но аз лично няма да му дам никакъв толеранс и ще се боря за това, щото максимално бързо да напусне Герена!
[offtopic]Каквото знам-знам го. Няма да го кажа тук. Но от този нищо не става.[/offtopic]

Айде сега ни обясни, как точно ти, ще се бориш срещу треньора на Левски, отбора който подкрепяш и обичаш?

Това ми е достатъчно да разбера що за фенче си...

Всеки трябва да подкрепи треньор, ръководство и футболисти, поне след някоко месеца...

Ако синът ти отиде в друга школа, но някой чул от някъде, че баща му е левскар, а там не искали такива - тогава как би реагирал?

Айде по-сериозно...

За съжаление е пълно с такива пишман левскари като sin4ec ! Абсолютни интриганти !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 май 2019 16:14

Всеки има различно виждане на нещата. Не е нужно да се дават квалификации кой какъв е. Всички сме левскари. Всички желаем доброто на отбора. Да няма после сърдити, че съм сложил БАН на някой.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”