wilge написа:Geonik написа:........................................................
И съм съгласен с теб, и не съм. Цитираните от теб си го заслужиха. Топчо и Илиян бяха повече от прилични футболисти, но като треньори бяха пълна скръб. Като останалите. С изключение на Кокала. Но той не е единствения треньор който е бил уволнен след спечелването на титла. Не одобрявам крайностите. Но кажи как да наричат човек направил следните публични изказвания:
“Павел Колев: С Дерменджиев правим планове за следващия сезон, той остава.“
“Павел Колев: Назначаването на Дерменджиев беше грешка.“
“Павел Колев: Шансът Петър Хубчев да бъде треньор на Левски е нулев.“
Вярваш ли на тези думи:
"Павел Колев: Нямаме планове за раздяла нито с Михайлов, нито с Божинов, нито с Костов."
Аз не. Имам предостатъчно опит при работата с хора и имам пълното основание да се съмнявам в думите му. Така говорят нестабилните управници, нагаждачите и тези от които нищо не зависи.
ПП. Относно плюенето. Смяташ ли, че "сръбското мекете и продажник" е нещо различно от плюене?
„Павел Колев: С Дерменджиев правим планове за следващия сезон, той остава.“А какво да е изказването: Дерменджиев е треньор за няколко дни ли? Нали помнниш, че още в началото се обяви,
Договорът на Левски с Георги Дерменджиев е до края на сезона, с опция за още две години.
И го приехме това. Ако стане стане. Да. Явно са говорили за дългосрочен проект, но се е видяло, че това няма да се получи с него. Справка – двата мача с „луdите”, а да не говорим със „заралии”
“Павел Колев: Назначаването на Дерменджиев беше грешка.“А какво е? База горното. Нали знеш: Признат грях, половин грях.
“Павел Колев: Шансът Петър Хубчев да бъде треньор на Левски е нулев.“
А смяташ ли, че към момента на изказването му, той не е бил такъв, а и да е бил 100%, при неразтрогнат договор на Хубчев, ще трябва да излезе и да се изпъчи, като въшка на чело и да потвърди нещо което все още не съвсем сигурно. А и едва ли разговорите са били само с него. Гошо не случайно каза, че няма мераклии за треньори на „Левски” и нищо чудно на него етап и Хубчев да се е дърпал.
"Павел Колев: Нямаме планове за раздяла нито с Михайлов, нито с Божинов, нито с Костов."Да, той може да няма планове, но как ще се развият нещата и кой ще е в основата, е нещо съвсем друго. Все пак не е той, който плаща за музиката.
Не съм адвокат на ПК. Нямам никакви преки впечатления от него, но съм против отричането всичко по инерция без изобщо да се разсъждава и да се очерня работата на всеки, който не е наш любимец или човек.
[offtopic]Благодаря за ПП. В съвсем друг контекс го написах и съм забравил кавичките. Извинявам се, както на теб, така и на Петрович.[/offtopic]