Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот terata » 08 май 2019 12:29

metodito написа:[offtopic]
terata написа:
wilge написа:
THE G.A.M.E написа:
csimoen2 написа:Пич, да искаш Гонзо да се връща... Моля те, даже не го споменавай...
Всъщност като тех. директор вторият път се справи.
Отборът, който жънеше победи при Люпко, на практика беше формиран и изграден от него и Стойчо.
След това така и не стана ясно к'во се случи.
Аз си мислих, че "Гонзо" е бил за махането на Стоев, но малко след това махнаха и него.

Да искаш да се върне онзи след чието "присъствие" Левски още не може да си стъпи на крака си е чиста проба мазохизъм. Набеденият инжинер успя да прогони Ясен Петров, Стойчо Стоев и Люпко Петрович. Да не забравяме, че осуети и идването на Херо на Герена. Дясната ръка на Димитров- Петър Колев даже започна работа в Левски. Неговият принос е единствено практиката целенасочено да се привличат некадърни играчи. Не са случайни слуховете, че прибирал комисионни при входящия трансфер и после при неустойката. Ако другите треньори бяха безполезни за Левски, този беше вреден.

Един Методито във форума е достатъчен. Айде не почвай и ти кат него със свободните съчинения. Гонзо стоеше зад Стоев и напусна малко след него. А пък как е прогонил сръбската оранжева подлога само вие с Методи ще да знаете.

Ей, тоз metodito, голяма лУбофф значи към него. Какви да са освен "свободни" съчиненията ми? Свободен човек, свободни съчинения.
А пък как е прогонил сръбската оранжева подлога само вие с Методи ще да знаете.

Люпко беше избор на Гонзо. Поне той така каза в едно интервю.
Пак ме включваш в неква конспирация и ми слагаш думи в устата де не съм писал. Сладурче си ми ти. Кой прогони "сръбската подлога" знаеш много добре, но не ти позволяват свободните съчинения, защото... [виж по-горе]. ;)[/offtopic]

Забравих, че който не е твоето мнение е платен драскач. :mrgreen: Незнам дали си забелязал, че влизам и драскам доста рядко, та незнам, явно трябва като теб да пиша по десетина безсмислици на ден, че да си заслужа "заплатата". А сръбския пияндурник е там, при този, под чието давление напусна. Или не, напусна щот пресата го сменява, или че ръководството не беше осигурило коли на Нар и Бабтунде. :mrgreen: Или не чакай, напусна щото напрежението му беше в повече и нямаше вече да се занимава с треньорство. :mrgreen: Още тогава ти казах и аз и Синчеца и други, че ще цъфне при оранжевите, ма ти си знаеш своето, а фактите обаче говорят друго. А лУбофф към тебе немам. Просто си ми еталон за тъпотия във форума и затова те ползвам за сравнение.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 май 2019 12:42

Не знам как намирате още сили да осъждате хипотетични схеми и стратегии за развитие на клуба, при условие, че нищо съществено не се е променило от времето на Тонев - работи се ден да мине, друг да дойде. Всички приказки за следване на някакъв път на развитие и градация отиват в коша в момента, в който решат да сменят треньора, защото не се получават нещата и всичко започва отначало, с нови обещания и стратегии.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 май 2019 12:55

Илия Груев също го спрягат :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 май 2019 13:24

vvessel написа:
metodito написа:Що го махнаха? Заради forum.gong.bg? Или заради едни дето се припознаха в думите му и са малцинство? Петрович мислиш, че публиката го смени ли?
P.S. А Стоев? Роси? Дерменджиев? Ясен? Мъри?

Стига с тоя Петрович,бе! Брат му го махна него. Не разбра ли.
А Кокала и Дерменджиев бяха махнати основно заради феновете.
И не мисли, че forum.gong.bg е единственото място за изказване на мнения.
И ти си един дървен философ, ама съм седнал да ти обяснявам...

Добре, "дървен философ" съм бил. Тогава ще ти го кажа без увъртания - говориш нелепици!
често пъти смяната на треньора е популистки ход

Това е нелепицата, ок.
Няма да философствам повече. Просто е нелепица.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 май 2019 13:33

[offtopic]
terata написа:
metodito написа:[offtopic]
terata написа:
wilge написа:
THE G.A.M.E написа:
csimoen2 написа:Пич, да искаш Гонзо да се връща... Моля те, даже не го споменавай...
Всъщност като тех. директор вторият път се справи.
Отборът, който жънеше победи при Люпко, на практика беше формиран и изграден от него и Стойчо.
След това така и не стана ясно к'во се случи.
Аз си мислих, че "Гонзо" е бил за махането на Стоев, но малко след това махнаха и него.

Да искаш да се върне онзи след чието "присъствие" Левски още не може да си стъпи на крака си е чиста проба мазохизъм. Набеденият инжинер успя да прогони Ясен Петров, Стойчо Стоев и Люпко Петрович. Да не забравяме, че осуети и идването на Херо на Герена. Дясната ръка на Димитров- Петър Колев даже започна работа в Левски. Неговият принос е единствено практиката целенасочено да се привличат некадърни играчи. Не са случайни слуховете, че прибирал комисионни при входящия трансфер и после при неустойката. Ако другите треньори бяха безполезни за Левски, този беше вреден.

Един Методито във форума е достатъчен. Айде не почвай и ти кат него със свободните съчинения. Гонзо стоеше зад Стоев и напусна малко след него. А пък как е прогонил сръбската оранжева подлога само вие с Методи ще да знаете.

Ей, тоз metodito, голяма лУбофф значи към него. Какви да са освен "свободни" съчиненията ми? Свободен човек, свободни съчинения.
А пък как е прогонил сръбската оранжева подлога само вие с Методи ще да знаете.

Люпко беше избор на Гонзо. Поне той така каза в едно интервю.
Пак ме включваш в неква конспирация и ми слагаш думи в устата де не съм писал. Сладурче си ми ти. Кой прогони "сръбската подлога" знаеш много добре, но не ти позволяват свободните съчинения, защото... [виж по-горе]. ;

Забравих, че който не е твоето мнение е платен драскач. :mrgreen: Незнам дали си забелязал, че влизам и драскам доста рядко, та незнам, явно трябва като теб да пиша по десетина безсмислици на ден, че да си заслужа "заплатата". А сръбския пияндурник е там, при този, под чието давление напусна. Или не, напусна щот пресата го сменява, или че ръководството не беше осигурило коли на Нар и Бабтунде. :mrgreen: Или не чакай, напусна щото напрежението му беше в повече и нямаше вече да се занимава с треньорство. :mrgreen: Още тогава ти казах и аз и Синчеца и други, че ще цъфне при оранжевите, ма ти си знаеш своето, а фактите обаче говорят друго. А лУбофф към тебе немам. Просто си ми еталон за тъпотия във форума и затова те ползвам за сравнение.

Да, влизаш и пишеш едно и също. Като бот. "Сръбската мастия", "брат му". Брат, направи си бройката. Драсни някой ред за "мъжката секретарка на Боби" и не разходвай енергия по мен, ок?[/offtopic]

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 08 май 2019 15:00

Serafim написа:Не знам как намирате още сили да осъждате хипотетични схеми и стратегии за развитие на клуба, при условие, че нищо съществено не се е променило от времето на Тонев - работи се ден да мине, друг да дойде. Всички приказки за следване на някакъв път на развитие и градация отиват в коша в момента, в който решат да сменят треньора, защото не се получават нещата и всичко започва отначало, с нови обещания и стратегии.

Непоправими оптимисти сме :)
Иначе, аз чакам от ръководството няколко промени в структурата на клуба, трансферната политика и детско-юношеската школа. Ясно ми е, че няма как да се променят нещата в момента. Този сезон съм го отписал : втори или трети, с бараж или без : все тая.
Не направят ли нужните промени от лятото, няма да има значение тренера и футбалерите, дето ще ги вземат.
Дотук всичко са само лакърдии и медиини драми, а аз тия съм ги гледал вече и не ми е интересно.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 май 2019 15:15

Гледам Цветкович отново тренира с другите. Божинов е възстановен и отново вдига настроението :lol: https://youtu.be/U2ARPpdOQ0E
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 май 2019 15:32

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=po-Jwb76hls[/youtube]
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 08 май 2019 16:12

Ама БГ медиите наистина са уникални. Губя си времето да прочета статия:
"Илия Груев има два варианта да продължи кариерата си - Левски и националния отбор. Това твърди „Майн Вердер", цитиран от "Меридиан мач". Медията се свърза с Груев, след като се появи информация, че той може да се събере със сина си в Бремен.

Груев щял да бъде помощник-треньор във Вердер. „Няма такова нещо. Не съм подписвал с никой", обяви Груев. През ноември той се появи в София и се заговори, че е спряган за спортен директор. Юношата на „сините" обаче сам отхвърли тази възможност. Вместо това той се завърна в Германия, където бе привлечен като анализатор в Шалке. Очакваше се дори да бъде назначен за постоянен помощник-треньор на Диего Тедеско.

Както е известно, фаворит за нов треньор на Левски е Петър Хубчев. Той също е немски възпитаник. Не е ясно обаче дали Хубчев е предлагал на Груев да стане част от екипа, който стяга за „Герена". Със сигурност в него е друг бивш „син" кадър - Георги Донков. Според запознати последният дори е отхвърлил примамливо предложение от Германия, за да бъде част от родния си тим. Донков вече веднъж се размина с Левски и този път не искал да изпусна тази възможност. Той бе канен от Илиан Илиев, но по същото време бе помощник на Марио Баслер във Вакер Бургхаузен."

Нещо ме усъмни и реших да потърся статията във вестника. Ето и линк, за да не спамя с още текст:
https://www.meinwerder.de/news_artikel, ... 27902.html

И като прочетох, там само цитират Труд за друга възможна позиция на Груев и накрая се споменава, че в България, името на Груев се спряга и за Левски и националния отбор на България.

Или БГ медиите цитират немските медии, които цитират българските. :)

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 08 май 2019 20:30

mikata написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=po-Jwb76hls[/youtube]

След такава контузия ще му трябват поне 6 месеца игра за да си върне формата. Очаквам Холмар да заприлича на себе си някъде към Нова Година. Ще допуска доста грешки и ще влиза трудно в единоборства.
Дано не го емнем още първите мачове от новия сезон.

Върни се в “Левски”