metodito написа:[offtopic]terata написа:wilge написа:THE G.A.M.E написа:Всъщност като тех. директор вторият път се справи.csimoen2 написа:Пич, да искаш Гонзо да се връща... Моля те, даже не го споменавай...
Отборът, който жънеше победи при Люпко, на практика беше формиран и изграден от него и Стойчо.
След това така и не стана ясно к'во се случи.
Аз си мислих, че "Гонзо" е бил за махането на Стоев, но малко след това махнаха и него.
Да искаш да се върне онзи след чието "присъствие" Левски още не може да си стъпи на крака си е чиста проба мазохизъм. Набеденият инжинер успя да прогони Ясен Петров, Стойчо Стоев и Люпко Петрович. Да не забравяме, че осуети и идването на Херо на Герена. Дясната ръка на Димитров- Петър Колев даже започна работа в Левски. Неговият принос е единствено практиката целенасочено да се привличат некадърни играчи. Не са случайни слуховете, че прибирал комисионни при входящия трансфер и после при неустойката. Ако другите треньори бяха безполезни за Левски, този беше вреден.
Един Методито във форума е достатъчен. Айде не почвай и ти кат него със свободните съчинения. Гонзо стоеше зад Стоев и напусна малко след него. А пък как е прогонил сръбската оранжева подлога само вие с Методи ще да знаете.
Ей, тоз metodito, голяма лУбофф значи към него. Какви да са освен "свободни" съчиненията ми? Свободен човек, свободни съчинения.А пък как е прогонил сръбската оранжева подлога само вие с Методи ще да знаете.
Люпко беше избор на Гонзо. Поне той така каза в едно интервю.
Пак ме включваш в неква конспирация и ми слагаш думи в устата де не съм писал. Сладурче си ми ти. Кой прогони "сръбската подлога" знаеш много добре, но не ти позволяват свободните съчинения, защото... [виж по-горе].[/offtopic]
Забравих, че който не е твоето мнение е платен драскач.