Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот KOPScousers » 06 май 2019 23:59

SgtLiberty написа:Без коментар...... Ихеначо......

Е юноша им е все пак, няма как да вкара. :mrgreen: Мен ме е яд за положението на Мадисън при 0-0, когато беше просто задължен да подаде на Олбрайтън, вместо да стреля. Там можеше да се получи нещо, но вместо това оня тиквеник вкара гола на живота си, който и той не разбра как го вкара. Потрес, но няма как, изпуснахме 7 точки, сами сме си виновни. В тоя уж добър сезон, пак обрахме де що има калъфки... нереално.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 07 май 2019 00:23

Момчета от тук нататък вече не вярвам да има изненади. В ШЛ сме без Салах и Фирмино втория мач, така че шансовете да направим чудо са вече близки до 0, а Сити просто трябва да бият Бърнли. Голям малшанс, но какво да се прави? Имаме 94 точки плюс още един кръг и шанса да не сме шампиони е близо до 100%. Лудост...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 07 май 2019 00:30

Alonso_Massa написа:Момчета от тук нататък вече не вярвам да има изненади. В ШЛ сме без Салах и Фирмино втория мач, така че шансовете да направим чудо са вече близки до 0, а Сити просто трябва да бият Бърнли. Голям малшанс, но какво да се прави? Имаме 94 точки плюс още един кръг и шанса да не сме шампиони е близо до 100%. Лудост...

Същност Сити вече биха Бърнли. Остава им едно гостуване на Брайтън. Същия Брайтън, който вчера изхвърли Арсенал от ШЛ.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 май 2019 00:41

Чак не ми се вярва че остана да чакаме на Глен Мъри и компания....а Компани никога и преди и никога след това няма да вкара такъв гол....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 май 2019 01:01

той и предишния път с Ютд ги направи шампиони. Вкара тогава след корнер 1-2 кръга преди края в директния им мач за 1:0
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 май 2019 01:29

Thsmith написа:той и предишния път с Ютд ги направи шампиони. Вкара тогава след корнер 1-2 кръга преди края в директния им мач за 1:0

Да беше вкарал след корнер, нямаше да ме е толкова яд....ама такава тупалка е веднъж в живота...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 07 май 2019 01:41

KOPScousers написа:
SgtLiberty написа:Без коментар...... Ихеначо......

Е юноша им е все пак, няма как да вкара. :mrgreen: Мен ме е яд за положението на Мадисън при 0-0, когато беше просто задължен да подаде на Олбрайтън, вместо да стреля. Там можеше да се получи нещо, но вместо това оня тиквеник вкара гола на живота си, който и той не разбра как го вкара. Потрес, но няма как, изпуснахме 7 точки, сами сме си виновни. В тоя уж добър сезон, пак обрахме де що има калъфки... нереално.

Като не подаде направо онемях...
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
Red Mersey
Контакти:

Мнениеот Red Mersey » 07 май 2019 02:31

За жалост с поредната липса на късмет сезона приключи за нас. Онези тъпи равенства през януари и февруари ни костваха титлата. Няма кой да виним, освен късмета, който отново не е на наша страна. И все пак, въпреки че оставаме без титла отново, съм горд и доволен от отбора ни, който вече може да се нарече европейски гранд. Тепърва предстоят величията за нас, тепърва предстоят титлите и успехите. Показахме огромно израстване през тези 4 години и трябва всички да сме смело зад Клоп и да вярваме в тоя човек. Няма място за отчаяния. Вярно, отново сме на косъм от величието, но цял сезон показваме огромна класа и стабилност във всеки един аспект от играта ни. Трябват ни само няколко леки промени и добавки. Разширяване на скамейката, един класен плеймейкър и нападател. Друго не ни трябва и съм на 10000% сигурен, че догодина ще сме напълно завършен отбор, който ще се бори не на един, не на два, а на три фронта. Титла ще има, търпение се изисква, рано или късно ще натрием носовете на всички неверници, които плюят по този велик отбор. Дори да звучи клиширано, следващата година е годината на Ливърпул! Ливърпул възкръсна и ще бъде на върха. Горд съм, че съм фен! YNWA

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 07 май 2019 07:43

Red Mersey написа:За жалост с поредната липса на късмет сезона приключи за нас. Онези тъпи равенства през януари и февруари ни костваха титлата. Няма кой да виним, освен късмета, който отново не е на наша страна. И все пак, въпреки че оставаме без титла отново, съм горд и доволен от отбора ни, който вече може да се нарече европейски гранд. Тепърва предстоят величията за нас, тепърва предстоят титлите и успехите. Показахме огромно израстване през тези 4 години и трябва всички да сме смело зад Клоп и да вярваме в тоя човек. Няма място за отчаяния. Вярно, отново сме на косъм от величието, но цял сезон показваме огромна класа и стабилност във всеки един аспект от играта ни. Трябват ни само няколко леки промени и добавки. Разширяване на скамейката, един класен плеймейкър и нападател. Друго не ни трябва и съм на 10000% сигурен, че догодина ще сме напълно завършен отбор, който ще се бори не на един, не на два, а на три фронта. Титла ще има, търпение се изисква, рано или късно ще натрием носовете на всички неверници, които плюят по този велик отбор. Дори да звучи клиширано, следващата година е годината на Ливърпул! Ливърпул възкръсна и ще бъде на върха. Горд съм, че съм фен! YNWA

Следващата година вече е нашата, викаш :lol: :lol: :lol: Не звучи клиширано, звучи като стар изтъкан виц.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 07 май 2019 08:05

realist написа:
Red Mersey написа:За жалост с поредната липса на късмет сезона приключи за нас. Онези тъпи равенства през януари и февруари ни костваха титлата. Няма кой да виним, освен късмета, който отново не е на наша страна. И все пак, въпреки че оставаме без титла отново, съм горд и доволен от отбора ни, който вече може да се нарече европейски гранд. Тепърва предстоят величията за нас, тепърва предстоят титлите и успехите. Показахме огромно израстване през тези 4 години и трябва всички да сме смело зад Клоп и да вярваме в тоя човек. Няма място за отчаяния. Вярно, отново сме на косъм от величието, но цял сезон показваме огромна класа и стабилност във всеки един аспект от играта ни. Трябват ни само няколко леки промени и добавки. Разширяване на скамейката, един класен плеймейкър и нападател. Друго не ни трябва и съм на 10000% сигурен, че догодина ще сме напълно завършен отбор, който ще се бори не на един, не на два, а на три фронта. Титла ще има, търпение се изисква, рано или късно ще натрием носовете на всички неверници, които плюят по този велик отбор. Дори да звучи клиширано, следващата година е годината на Ливърпул! Ливърпул възкръсна и ще бъде на върха. Горд съм, че съм фен! YNWA

Следващата година вече е нашата, викаш :lol: :lol: :lol: Не звучи клиширано, звучи като стар изтъкан виц.

Чакай бе, човек, нека да видим лятото какво ще вземем или няма да вземем и тогава да говорим. Недей веднага с лошо...

Върни се в “Ливърпул”