SgtLiberty написа:Без коментар...... Ихеначо......
Е юноша им е все пак, няма как да вкара.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
SgtLiberty написа:Без коментар...... Ихеначо......
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Alonso_Massa написа:Момчета от тук нататък вече не вярвам да има изненади. В ШЛ сме без Салах и Фирмино втория мач, така че шансовете да направим чудо са вече близки до 0, а Сити просто трябва да бият Бърнли. Голям малшанс, но какво да се прави? Имаме 94 точки плюс още един кръг и шанса да не сме шампиони е близо до 100%. Лудост...
Thsmith написа:той и предишния път с Ютд ги направи шампиони. Вкара тогава след корнер 1-2 кръга преди края в директния им мач за 1:0
KOPScousers написа:SgtLiberty написа:Без коментар...... Ихеначо......
Е юноша им е все пак, няма как да вкара.Мен ме е яд за положението на Мадисън при 0-0, когато беше просто задължен да подаде на Олбрайтън, вместо да стреля. Там можеше да се получи нещо, но вместо това оня тиквеник вкара гола на живота си, който и той не разбра как го вкара. Потрес, но няма как, изпуснахме 7 точки, сами сме си виновни. В тоя уж добър сезон, пак обрахме де що има калъфки... нереално.
Red Mersey написа:За жалост с поредната липса на късмет сезона приключи за нас. Онези тъпи равенства през януари и февруари ни костваха титлата. Няма кой да виним, освен късмета, който отново не е на наша страна. И все пак, въпреки че оставаме без титла отново, съм горд и доволен от отбора ни, който вече може да се нарече европейски гранд. Тепърва предстоят величията за нас, тепърва предстоят титлите и успехите. Показахме огромно израстване през тези 4 години и трябва всички да сме смело зад Клоп и да вярваме в тоя човек. Няма място за отчаяния. Вярно, отново сме на косъм от величието, но цял сезон показваме огромна класа и стабилност във всеки един аспект от играта ни. Трябват ни само няколко леки промени и добавки. Разширяване на скамейката, един класен плеймейкър и нападател. Друго не ни трябва и съм на 10000% сигурен, че догодина ще сме напълно завършен отбор, който ще се бори не на един, не на два, а на три фронта. Титла ще има, търпение се изисква, рано или късно ще натрием носовете на всички неверници, които плюят по този велик отбор. Дори да звучи клиширано, следващата година е годината на Ливърпул! Ливърпул възкръсна и ще бъде на върха. Горд съм, че съм фен! YNWA
realist написа:Red Mersey написа:За жалост с поредната липса на късмет сезона приключи за нас. Онези тъпи равенства през януари и февруари ни костваха титлата. Няма кой да виним, освен късмета, който отново не е на наша страна. И все пак, въпреки че оставаме без титла отново, съм горд и доволен от отбора ни, който вече може да се нарече европейски гранд. Тепърва предстоят величията за нас, тепърва предстоят титлите и успехите. Показахме огромно израстване през тези 4 години и трябва всички да сме смело зад Клоп и да вярваме в тоя човек. Няма място за отчаяния. Вярно, отново сме на косъм от величието, но цял сезон показваме огромна класа и стабилност във всеки един аспект от играта ни. Трябват ни само няколко леки промени и добавки. Разширяване на скамейката, един класен плеймейкър и нападател. Друго не ни трябва и съм на 10000% сигурен, че догодина ще сме напълно завършен отбор, който ще се бори не на един, не на два, а на три фронта. Титла ще има, търпение се изисква, рано или късно ще натрием носовете на всички неверници, които плюят по този велик отбор. Дори да звучи клиширано, следващата година е годината на Ливърпул! Ливърпул възкръсна и ще бъде на върха. Горд съм, че съм фен! YNWA
Следващата година вече е нашата, викаш![]()
![]()
Не звучи клиширано, звучи като стар изтъкан виц.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта