Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
skabrin

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот skabrin » 04 май 2019 10:51

Kiril2681 написа:
trokadero_ написа:Подкрепям Любо , защото е много прав.
100 % е искал да си прави селекцията сам , да си изгради отбор , НО големите разбирачи като Стойчо , Милко са искали те да имат пръст в тази работа. Виждаме ги последните години какви играчи взимат .....
Любо не е човек , който ще бъде кукла на конци , а точно в БГ футбола това се прави...
Послушковците са много , но Любо не е такъв.

Приятелю, не съм съвсем съгласен. Първо : да си прави сам селекцията няма как! ОК, води там 10-13 играча, селектира ги, наблюдава ги, иска ги, ок, а после, примерно, отпада в Европа , прави 2 загуби и 3 равни от 5 кръга в Лигата...и...? Значи, давам ти аз едни пари на теб и ти казвам - действай, ти се проваляш, идва друг, а той ми казва - ама те тези играчи, не са моите, не стават, дай още пари, сега аз ще купувам. Ми не става! Освен в Англия. Навсякъде другаде има спортни директори, тренера казва - "искам ляв бек", СД заедно със скаутите му правят списък с възможни играчи и заедно избират 1-2. Второ : Стоилов е гаден селянин, но точно сега той подкрепяше Любо за съдиите, единствен той застана зад него, ако не се лъжа в Пловдив сам поиска да говори пред медиите, за да го подкрепи. Милко не е в ръководството на ЦСКА, от поне 3 месеца. Пл.Марков е просто лице. Дедо Люпко се покри през последните 2 месеца.Трето - Любо като не иска да е кукла на конци да става отново президент на ЦСКА и да управлява! Той се е цанил за работник - това е треньора, работник - ами вършиш си задълженията и получаваш заплата за това. То и аз искам да съм директор на водопад, ама... :) Та, не защитавам никой, защото ( по моя, вътрешна информация ) нещата опират до пари, а там не мога да взема страна. Любо беше голям футболист и е доказан цесекар, за треньорските му умения имам някои съмнения, но това си е мое мнение. От другата страна - ръководството управлява по селски маниер, те просто не знаят друг, лошото е , че не се учат от грешките си. Обобщено - можеха да си спестят декларациите, и двете страни, но не може да се каже този е лош, а другия добър! Успех на Любо, каквото и да прави, успех и на ЦСКА!

Съгласен съм с абсолютно всичко написано!
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 04 май 2019 10:56

damyanov1963 написа:Любо е взел пример от Бате си Люпко, който направи същото с Левски, а до сега му беше наставник при вас.
Дали пък стария пияч няма пръст в това откакто дойде на Армията двама треньори да си тръгнат?

Този път не е той причината. Дедо си намери дружка в лицето на Чичо, удрят си ичкиите ( дядо ми така казваше на алкохола), на раздумка са, спомнят си славните времена, а заплатките вървят...Пей сърце...само ти си ми приятел :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 04 май 2019 10:58

Kiril2681 написа:
Megatron_69 написа:
Martinez1948 написа:
kamilata3 написа:
Martinez1948 написа:

Срам ме е че съм бил на един стадион с вас, срам ме е че съм в една държава с вас .

Ама не те е срам да си в един форум с нас?! Що за извратеност :?

Първо нормално да съм тук все пак темата е кръстена ,,Магията ЦСКА", а не ,,магията Цска-София" има разлика....
А пък и винаги трябва да се казва истината за това съм тук !
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 04 май 2019 11:06

Отървахте се от един голям мрънкач и некадърник, лично мое мнение.
Иначе 100%става въпрос за пари и то много пари. Сигурно са му отказали на Любчо да изгонят лятото 10 играчи и да ги заменят с нови 10, човека е разбрал, че няма да прибере много пари от комисиони, скарал се е с шефовете си. След това е отишъл понапил се е изгубил е една камара пари на ротативки и още неизтрезнял рано сутринта им се е обадил и им е теглил две майни. После се е сетил, че много кофти зарязва отбора и набързо е написал едно писмо до медиите.
Последна промяна от samobotev на 04 май 2019 11:07, променено общо 1 път.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 04 май 2019 11:07

Martinez1948 написа:
Kiril2681 написа:
Megatron_69 написа:
Martinez1948 написа:
kamilata3 написа:
Martinez1948 написа:

Срам ме е че съм бил на един стадион с вас, срам ме е че съм в една държава с вас .

Ама не те е срам да си в един форум с нас?! Що за извратеност :?

Първо нормално да съм тук все пак темата е кръстена ,,Магията ЦСКА", а не ,,магията Цска-София" има разлика....
А пък и винаги трябва да се казва истината за това съм тук !

О, ти си Истината и Живота...прости ми Сине Божи! Излагаш се, но това си е твое право и избор! Повтарям се, но явно не четеш внимателно - събираш приятели, колкото повече - толкова повече :) , избираш си полянка и провъзгласяваш ФК "Чист и свят ЦСКА"! После си избирате окръжна група, кеф ти А, кеф ти Б, кеф ти Север, кеф ти Юг...и тръгваш! След няколко години всички ние, гаднярите, които те срамим, ще те боготворим и наричаме г-н Мартинес, а ти ще береш плодовете на успеха си! Дерзай!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 04 май 2019 11:38

И какъв е проблемът, че Любо се е махнал?Той като президент на ЦСКА си би камшика и ни хариза, на който дава най-много кинти, вие за един треньорски пост се къхърите.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 май 2019 11:41

skabrin написа:
Kiril2681 написа:
100 % е искал да си прави селекцията сам , да си изгради отбор , НО големите разбирачи като Стойчо , Милко са искали те да имат пръст в тази работа. Виждаме ги последните години какви играчи взимат .....
Любо не е човек , който ще бъде кукла на конци , а точно в БГ футбола това се прави...

Приятелю, не съм съвсем съгласен. Първо : да си прави сам селекцията няма как! ОК, води там 10-13 играча, селектира ги, наблюдава ги, иска ги, ок, а после, примерно, отпада в Европа , прави 2 загуби и 3 равни от 5 кръга в Лигата...и...? Значи, давам ти аз едни пари на теб и ти казвам - действай, ти се проваляш, идва друг, а той ми казва - ама те тези играчи, не са моите, не стават, дай още пари, сега аз ще купувам. Ми не става! Освен в Англия. Навсякъде другаде има спортни директори, тренера казва - "искам ляв бек", СД заедно със скаутите му правят списък с възможни играчи и заедно избират 1-2. Второ : Стоилов е гаден селянин, но точно сега той подкрепяше Любо за съдиите, единствен той застана зад него, ако не се лъжа в Пловдив сам поиска да говори пред медиите, за да го подкрепи. Милко не е в ръководството на ЦСКА, от поне 3 месеца. Пл.Марков е просто лице. Дедо Люпко се покри през последните 2 месеца.Трето - Любо като не иска да е кукла на конци да става отново президент на ЦСКА и да управлява! Той се е цанил за работник - това е треньора, работник - ами вършиш си задълженията и получаваш заплата за това. То и аз искам да съм директор на водопад, ама... :) Та, не защитавам никой, защото ( по моя, вътрешна информация ) нещата опират до пари, а там не мога да взема страна. Любо беше голям футболист и е доказан цесекар, за треньорските му умения имам някои съмнения, но това си е мое мнение. От другата страна - ръководството управлява по селски маниер, те просто не знаят друг, лошото е , че не се учат от грешките си. Обобщено - можеха да си спестят декларациите, и двете страни, но не може да се каже този е лош, а другия добър! Успех на Любо, каквото и да прави, успех и на ЦСКА!

+1
Само да добавя някои неща:
Май се оказва, че Любо си е тръгнал заради пари! Именно това е причината в селския отговор на ръководството да се акцентира заплатата му. Версиите са 2:
- от клуба са отказали да му платят последната глоба (това е и причината Любо да изтъква липса на подкрепа срещу съдийството, а това не е вярно)
- имало е солена глоба за трите мача с Ботев и този с Левски
По моя информация, скандалът е станал с Ганчев младши. Дали е вярно, скоро ще се разбере.

Второ, ако някой друг (например НЕМ) бе насрал по подобен начин въпросните мачове и си беше бил камшика ден преди срещата във Варна и с оставащи 4-5 мача до края на сезона, щеше да бъде разпънат на кръст!
Тук чета за някаква безрезервна и сляпа подкрепа!
Любо винаги е бил (и ще си остане) един от идолите на сектор Г, но това е втората му сериозна черна точка! Първата бе врътката с придобиването на дружеството от Черепа и уволнението на чичо Митко.

И последно, конфликтът е бил личен и поради това щабът на Любо остава.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 04 май 2019 11:55

Каквото и да е станало, това не може да се случва 5 мача преди края на първенството при положение, че все още има шанс за титла. Не сме детска градина. Като си се хванал на хорото, ще стиснеш зъби, ще си изкараш сезона, пък после се махай. Аз не оправдавам напускането на Любо в този момент. Не коментирам причините, защото не ги знам, но подаването на оставка сега не е постъпка на зрял и отговорен човек, който милее за този клуб и се радва на огромна фенска подкрепа.
С това не защитавам човека от ръководството, който е другата страна на скандала. Не го знам кой е, нито какво е направил. Така че по този въпрос само можем да гадаем.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 04 май 2019 12:04

Може и да е за добро напускането на Любо.Не ме интересува какви са му взаимоотношенията с шефовете, но се видя, че след първия мач с Лудогорец ни пусна по Шилигарника.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 04 май 2019 12:26

Red_Neck написа:
skabrin написа:
Kiril2681 написа:

+1
Само да добавя някои неща:
Май се оказва, че Любо си е тръгнал заради пари! Именно това е причината в селския отговор на ръководството да се акцентира заплатата му. Версиите са 2:
- от клуба са отказали да му платят последната глоба (това е и причината Любо да изтъква липса на подкрепа срещу съдийството, а това не е вярно)
- имало е солена глоба за трите мача с Ботев и този с Левски
По моя информация, скандалът е станал с Ганчев младши. Дали е вярно, скоро ще се разбере.

Второ, ако някой друг (например НЕМ) бе насрал по подобен начин въпросните мачове и си беше бил камшика ден преди срещата във Варна и с оставащи 4-5 мача до края на сезона, щеше да бъде разпънат на кръст!
Тук чета за някаква безрезервна и сляпа подкрепа!
Любо винаги е бил (и ще си остане) един от идолите на сектор Г, но това е втората му сериозна черна точка! Първата бе врътката с придобиването на дружеството от Черепа и уволнението на чичо Митко.

И последно, конфликтът е бил личен и поради това щабът на Любо остава.

Те това е !
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”