Kiril2681 написа:trokadero_ написа:Подкрепям Любо , защото е много прав.
100 % е искал да си прави селекцията сам , да си изгради отбор , НО големите разбирачи като Стойчо , Милко са искали те да имат пръст в тази работа. Виждаме ги последните години какви играчи взимат .....
Любо не е човек , който ще бъде кукла на конци , а точно в БГ футбола това се прави...
Послушковците са много , но Любо не е такъв.
Приятелю, не съм съвсем съгласен. Първо : да си прави сам селекцията няма как! ОК, води там 10-13 играча, селектира ги, наблюдава ги, иска ги, ок, а после, примерно, отпада в Европа , прави 2 загуби и 3 равни от 5 кръга в Лигата...и...? Значи, давам ти аз едни пари на теб и ти казвам - действай, ти се проваляш, идва друг, а той ми казва - ама те тези играчи, не са моите, не стават, дай още пари, сега аз ще купувам. Ми не става! Освен в Англия. Навсякъде другаде има спортни директори, тренера казва - "искам ляв бек", СД заедно със скаутите му правят списък с възможни играчи и заедно избират 1-2. Второ : Стоилов е гаден селянин, но точно сега той подкрепяше Любо за съдиите, единствен той застана зад него, ако не се лъжа в Пловдив сам поиска да говори пред медиите, за да го подкрепи. Милко не е в ръководството на ЦСКА, от поне 3 месеца. Пл.Марков е просто лице. Дедо Люпко се покри през последните 2 месеца.Трето - Любо като не иска да е кукла на конци да става отново президент на ЦСКА и да управлява! Той се е цанил за работник - това е треньора, работник - ами вършиш си задълженията и получаваш заплата за това. То и аз искам да съм директор на водопад, ама...Та, не защитавам никой, защото ( по моя, вътрешна информация ) нещата опират до пари, а там не мога да взема страна. Любо беше голям футболист и е доказан цесекар, за треньорските му умения имам някои съмнения, но това си е мое мнение. От другата страна - ръководството управлява по селски маниер, те просто не знаят друг, лошото е , че не се учат от грешките си. Обобщено - можеха да си спестят декларациите, и двете страни, но не може да се каже този е лош, а другия добър! Успех на Любо, каквото и да прави, успех и на ЦСКА!
Съгласен съм с абсолютно всичко написано!