Е, удара на Руди си беше коварен, даже май имаше рикошет.kingofpop написа:Тоя Де Хеа вече и юрган не може да хване![]()

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Е, удара на Руди си беше коварен, даже май имаше рикошет.kingofpop написа:Тоя Де Хеа вече и юрган не може да хване![]()
KOPScousers написа:insaneboy1 написа:Ако не бяха толкова нагли феновете на Ливърпул щеше да ми стане тъпо за тях. Но като почнат да се дъхат как единия бил Чеп, Барселона не били нищо особено. Ами как на такива заблудени хора да им съчувстваш? Те са вечно най-добрите и вечно ощетените.
Тоя Пеп дори единствения фен на Сити във форума не го харесва и го плюе, където намери за добре. Само вие каталунците му се кланяте на тоя заради успeхите, които постигна с вас. Успехи, които със сигурност "НЕ" постигна, благодарение на Меси, Шави, Иниеста, Пуйол и т.н. - един уникален гръбнак за който и да е клуб. Кога съм казвал, че не сте нищо особено? За да сте такъв хегемон в Испания и да имате 3 ШЛ за последните 10 години, със сигурност сте нещо особено. Просто от гореспоменатите остана един Меси, а специално този сезон сте подчертано зависими от него и като го няма на терена, все едно играе друг отбор. Пресен пример - Меси ви спечели до една 9-те точки, с които станахте шампиони, ставайки от пейката! Собственоръчно. Това съм казвал, да, и пак ще го кажа. Никога не съм казвал, че не сте нещо особено, нито пък съм показвал неуважение към вас.
paceto написа:KOPScousers написа:insaneboy1 написа:Ако не бяха толкова нагли феновете на Ливърпул щеше да ми стане тъпо за тях. Но като почнат да се дъхат как единия бил Чеп, Барселона не били нищо особено. Ами как на такива заблудени хора да им съчувстваш? Те са вечно най-добрите и вечно ощетените.
Тоя Пеп дори единствения фен на Сити във форума не го харесва и го плюе, където намери за добре. Само вие каталунците му се кланяте на тоя заради успeхите, които постигна с вас. Успехи, които със сигурност "НЕ" постигна, благодарение на Меси, Шави, Иниеста, Пуйол и т.н. - един уникален гръбнак за който и да е клуб. Кога съм казвал, че не сте нищо особено? За да сте такъв хегемон в Испания и да имате 3 ШЛ за последните 10 години, със сигурност сте нещо особено. Просто от гореспоменатите остана един Меси, а специално този сезон сте подчертано зависими от него и като го няма на терена, все едно играе друг отбор. Пресен пример - Меси ви спечели до една 9-те точки, с които станахте шампиони, ставайки от пейката! Собственоръчно. Това съм казвал, да, и пак ще го кажа. Никога не съм казвал, че не сте нещо особено, нито пък съм показвал неуважение към вас.
Всъщност точките са повече донесени специално и само от него. Ето малко статистика за победите само чрез головете му, а ако го махнем като цяло от уравнението положението става доста интересно от към резултати.
Със своите попадения аржентинецът е спечелил най-много точки през този сезон от всички играчи в Ла Лига. 34-те му гола са осигурили на Барса 17 пункта от общо 83-те на отбора.
Ако се извадят тези точки в момента ще имат 66 точки, а Реал в момента са с 65 и мач по малко, а днес щяхме да даваме титлата на Атлетико.Казано простичко се вижда какво е положението като се махне един играч носил много голове и успехи на отбора си през годините - Реал без Роналдо с 65 точки, Барса без Меси с 66 точки.
insaneboy1 написа:paceto написа:KOPScousers написа:insaneboy1 написа:Ако не бяха толкова нагли феновете на Ливърпул щеше да ми стане тъпо за тях. Но като почнат да се дъхат как единия бил Чеп, Барселона не били нищо особено. Ами как на такива заблудени хора да им съчувстваш? Те са вечно най-добрите и вечно ощетените.
Всъщност точките са повече донесени специално и само от него. Ето малко статистика за победите само чрез головете му, а ако го махнем като цяло от уравнението положението става доста интересно от към резултати.
Със своите попадения аржентинецът е спечелил най-много точки през този сезон от всички играчи в Ла Лига. 34-те му гола са осигурили на Барса 17 пункта от общо 83-те на отбора.
Ако се извадят тези точки в момента ще имат 66 точки, а Реал в момента са с 65 и мач по малко, а днес щяхме да даваме титлата на Атлетико.Казано простичко се вижда какво е положението като се махне един играч носил много голове и успехи на отбора си през годините - Реал без Роналдо с 65 точки, Барса без Меси с 66 точки.
Сериозно ли се осланяш на такива симулации и калкулации? А ако го нямаше Меси нали там щеше да е друг човек, който да играе и да ги вкара (за справка седмиците в които Меси беше контузен и взехме всичките мачове + победа с 5-1 срещу Реал). А ако Атлетико беше без Облак? Колко точки щяха да имат? Това е толкова безсмислено, че дори не заслужава да се коментира.
KOPScousers написа:Кой казаааа? Чеп за Чеп! Дай Боже след 45 минути още един!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта