Висша лига - сезон (2018-19)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Висша лига - сезон (2018-19)

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 апр 2019 19:27

kingofpop написа:Тоя Де Хеа вече и юрган не може да хване :mrgreen: :mrgreen:
Е, удара на Руди си беше коварен, даже май имаше рикошет. :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 28 апр 2019 19:41

Гуардиола изигра отлично ситуацията в която се намираше, специално в този мач. Първото полувреме гражданите просто търсеха търпеливо слабото място на противника, второто, след като усетиха че в центъра на защитата се отваря пролука, започнаха да натискат здраво там.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 апр 2019 19:42

KOPScousers написа:
insaneboy1 написа:Ако не бяха толкова нагли феновете на Ливърпул щеше да ми стане тъпо за тях. Но като почнат да се дъхат как единия бил Чеп, Барселона не били нищо особено. Ами как на такива заблудени хора да им съчувстваш? Те са вечно най-добрите и вечно ощетените.

Тоя Пеп дори единствения фен на Сити във форума не го харесва и го плюе, където намери за добре. Само вие каталунците му се кланяте на тоя заради успeхите, които постигна с вас. Успехи, които със сигурност "НЕ" постигна, благодарение на Меси, Шави, Иниеста, Пуйол и т.н. - един уникален гръбнак за който и да е клуб. Кога съм казвал, че не сте нищо особено? За да сте такъв хегемон в Испания и да имате 3 ШЛ за последните 10 години, със сигурност сте нещо особено. Просто от гореспоменатите остана един Меси, а специално този сезон сте подчертано зависими от него и като го няма на терена, все едно играе друг отбор. Пресен пример - Меси ви спечели до една 9-те точки, с които станахте шампиони, ставайки от пейката! Собственоръчно. Това съм казвал, да, и пак ще го кажа. Никога не съм казвал, че не сте нещо особено, нито пък съм показвал неуважение към вас.

Всъщност точките са повече донесени специално и само от него. Ето малко статистика за победите само чрез головете му, а ако го махнем като цяло от уравнението положението става доста интересно от към резултати.

Със своите попадения аржентинецът е спечелил най-много точки през този сезон от всички играчи в Ла Лига. 34-те му гола са осигурили на Барса 17 пункта от общо 83-те на отбора.

Ако се извадят тези точки в момента ще имат 66 точки, а Реал в момента са с 65 и мач по малко, а днес щяхме да даваме титлата на Атлетико. :mrgreen: Казано простичко се вижда какво е положението като се махне един играч носил много голове и успехи на отбора си през годините - Реал без Роналдо с 65 точки, Барса без Меси с 66 точки.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 28 апр 2019 19:59

paceto написа:
KOPScousers написа:
insaneboy1 написа:Ако не бяха толкова нагли феновете на Ливърпул щеше да ми стане тъпо за тях. Но като почнат да се дъхат как единия бил Чеп, Барселона не били нищо особено. Ами как на такива заблудени хора да им съчувстваш? Те са вечно най-добрите и вечно ощетените.

Тоя Пеп дори единствения фен на Сити във форума не го харесва и го плюе, където намери за добре. Само вие каталунците му се кланяте на тоя заради успeхите, които постигна с вас. Успехи, които със сигурност "НЕ" постигна, благодарение на Меси, Шави, Иниеста, Пуйол и т.н. - един уникален гръбнак за който и да е клуб. Кога съм казвал, че не сте нищо особено? За да сте такъв хегемон в Испания и да имате 3 ШЛ за последните 10 години, със сигурност сте нещо особено. Просто от гореспоменатите остана един Меси, а специално този сезон сте подчертано зависими от него и като го няма на терена, все едно играе друг отбор. Пресен пример - Меси ви спечели до една 9-те точки, с които станахте шампиони, ставайки от пейката! Собственоръчно. Това съм казвал, да, и пак ще го кажа. Никога не съм казвал, че не сте нещо особено, нито пък съм показвал неуважение към вас.

Всъщност точките са повече донесени специално и само от него. Ето малко статистика за победите само чрез головете му, а ако го махнем като цяло от уравнението положението става доста интересно от към резултати.

Със своите попадения аржентинецът е спечелил най-много точки през този сезон от всички играчи в Ла Лига. 34-те му гола са осигурили на Барса 17 пункта от общо 83-те на отбора.

Ако се извадят тези точки в момента ще имат 66 точки, а Реал в момента са с 65 и мач по малко, а днес щяхме да даваме титлата на Атлетико. :mrgreen: Казано простичко се вижда какво е положението като се махне един играч носил много голове и успехи на отбора си през годините - Реал без Роналдо с 65 точки, Барса без Меси с 66 точки.

Сериозно ли се осланяш на такива симулации и калкулации? А ако го нямаше Меси нали там щеше да е друг човек, който да играе и да ги вкара (за справка седмиците в които Меси беше контузен и взехме всичките мачове + победа с 5-1 срещу Реал). А ако Атлетико беше без Облак? Колко точки щяха да имат? Това е толкова безсмислено, че дори не заслужава да се коментира.

Anulo mufa

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 апр 2019 20:05

Честно казано не съм фен на младите играчи, но ми се струва, че и Ютд и Челси трябва да подменят 2/3 от отборите си и да забравят гоненето на каквото и да е за една-две години с идеята да изградят нов гръбнак с други играчи от по млада възраст. Челси поне имат разни наеми да връщат, а Ютд трябва бая да купуват.

Инвалиди бол, играчи кът.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 апр 2019 20:10

За първи път виждам авантаж при нарушение за Ч.К. :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 апр 2019 20:12

аре стига с тези червени картони, дузпи и тн. Това да не е балет! Нищо му няма, нека се играе!

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 апр 2019 20:27

insaneboy1 написа:
paceto написа:
KOPScousers написа:

Сериозно ли се осланяш на такива симулации и калкулации? А ако го нямаше Меси нали там щеше да е друг човек, който да играе и да ги вкара (за справка седмиците в които Меси беше контузен и взехме всичките мачове + победа с 5-1 срещу Реал). А ако Атлетико беше без Облак? Колко точки щяха да имат? Това е толкова безсмислено, че дори не заслужава да се коментира.

Тук става въпрос не за 1,2,3 мача, а за един дълъг маратон какъвто е първенството. Естествено, че като го няма него ще се намери друг да вкарва, но няма да е така постоянен и съответно резултатите ще паднат. То и Реал спечели например финала за Купата на Испания срещу вас без Роналдо, така че не бива да гледате само в 2-3 мача как се справя отбора ви без Меси. Нали виждаш и при нас как са нещата сега, че като Роналдо го няма се намира кой да вкарва в лицето на Бензема и в момента прави най силният си сезон от както е при нас, но ето че само той не стига и резултатите го показват.

Трябва да осъзнаете най накрая, че не бива да гледате на отбора си без Меси само в няколко мача, а да погледнете едно цяло представяне в един сезон във всички турнири. Тази статистика не съм я правил аз, но не може да избягаш от фактите и колкото и да отричате Меси този сезон ви спаси в много мачове и дори трябваше да влиза на пожар да спасява положението къде с голове, къде с играта си, за да вкарате гол понеже без него нещата не се получаваха. Това се опитваме да ви кажем всички ние с коментарите си, а не да гледаме само 2-3-4 мача от сезона. ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 апр 2019 20:28

Да се играе когато не е с бутоните в глезена.
Добри-лоши, има си правила.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 апр 2019 20:33

KOPScousers написа:Кой казаааа? Чеп за Чеп! Дай Боже след 45 минути още един! 8-)

Определено чепа е за докерите, които ОТНОВО, се надяват на друг отбор да им свърши работата. 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Архив”