30 кръг/2019-04-20/ 17:15ч. ЦСКА-''Левски'' FT 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: 30 кръг/2019-04-20/ 17:15ч. ЦСКА-''Левски''

Мнениеот delqnski47 » 21 апр 2019 00:00

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Те,ако не бяха посредствени нямаше да са в България,приятелю.
Може и да ни биете,няма лошо,но на трибуните пак ще има един господар и това ще сме ние. ;)
Вие сте една абсолютна селска публика в момента,наркоманизирана.Не знам дали го осъзнаваш,но много твои го осъзнават.Както и ти.Иначе там Литекс,разделение нам си ко...тея ми напълнили два блока в Б,братко.И как да вземем насериозно всичко това?90 минути мълчание,онея във В по дефоут не се чуват от са 200 човека...иначе евала за ентусиазма,ма то кат Лудогорец Хулиганс,братче. :lol:
Колкото до следващия мач с вас.Има време.Сега имаме мач за Купата,после други.Всичко по реда си.Ама е нелепо да ми говориш за грозен футбол(което може да си е така,факт).Да ми го каже фен на Лц,окей,ама...ддзн.Няма лошо,нали,сигурно си имаш високо мнение за собствения отбор.Аз не ви познавам играчите,а и не ме интересува особено,така че щи се доверя.

Нещо си се объркал. В момента Левски е тотален сбироток. И пак не можете да ни биете. Аз лично съжалявам за днес и ме е яд, щото очаквах победа. Както каза професионалистът до мен: тия могат да ни вкарат гол само ако ние се насерем!

Ми то реално вие в тея три мача гол не сте ни вкарвали,тъй че същото важи и за вас... :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 21 апр 2019 00:01

sin4ec написа:
CaptainBertorelli написа:Направихме грешка със смяната на НЕМ! Хубав фойерверк за Купата в Разград, а сега? Сега изглежда, че ще ни трябват, поне 10 нови от лятото. Малко мисъл...

Грешката е заложена още в генезиса на проекта. И ПЕП да дойде, няма как да научи на А и Б ненаучени играчи. Днес ви гледам, бъркате пасове на 6 метра...разгадаеми сте в действията си!
Затворихме ви фланговете, а през центъра сте пълна скръб...
Ваш проблем!

А вие играхте....???? Какво играхте вие, освен, цитирам, че си го повторил няколко пъти - явно е важно, че ни затворихте фланговете! Гениално! И това ми го говориш наедно с някаква разработка на "проекта", та и за генезис пишеш..А пий още едно и си лягай, нямаш право да ми говориш за игра, след като твоя отбор е на 6 точки зад нас и .....прави тактически смени за бавене на времето при РАВЕН резултат, след като най-голямото достойнство на този отбор е, че е затворил фланговете, отбор, който си сменя ЦН в 80мин. с...полузащитник...Мерси! Предпочитам си пасовете на 5 метра, щото на 6 ги бъркаме~ :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 апр 2019 00:03

Тоя Колев е излъгал като дърт сиганин, че са поискали от ЦСКА минута мълчание. Да нямаш грях и да лъжеш, защото си некадърник и не ти е пукало. Да си го носят на гръб синичките!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 апр 2019 01:47

Сефте изгледах мача и нещото, което идва, като първи впечатления, че едва ли червените ще срещнат толкова слаб Левски скоро и да не може да им вкараш гол си сериозна некадърщина, грешките на съдията, които бяха и в двете посоки могат да служат единствено за оправдание на слабостта
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 21 апр 2019 05:48

Тоя циклопа Колев такава лъжлива циганка че чак се самозабрави и си мисли че още работи в ГФС толкова грозно излъга и то на гърба на една умряла синя легенда
Абе ЦИКЛОП къде бяха черните ленти на вашето отборче бе :roll:
Ааа забравих нямате време да се опипвате и глакате Горанов ще потвърди
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 апр 2019 07:30

Опитахме се да бием , но не се получи!
Сряда - събота не е нашия цикъл :)
Според мен играхме с едно наум за сряда.
Мача се решаваше с това кой ще вкара гол. Не е лесно да се бие такъв Левски!
От 3-4 кръга играят безумен футбол тип гостуванията на Берое и Черно Море със 7-8 човека отзад и напред каквото стане. Вкараха два гола за 4 мача ( единия от дузпа за игра с рамо а втория от подхлъзване) а тук някакъв ни убеждава че са Реал Мадрид :)
Продължаваме напред :)
В сряда с Бикел, Тиаго и Енрике според мен ще изглеждаме по - различно.
За мен учудващо малко публика на Левски ! Може би най много 500 човека нормални хора извън Сз и ЮД.
Хората не са прости , Левски никога не е играл със 7-8 защитника .

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 апр 2019 08:00

gihuelo написа:Опитахме се да бием , но не се получи!
От 3-4 кръга играят безумен футбол тип гостуванията на Берое и Черно Море със 7-8 човека отзад и напред каквото стане. Вкараха два гола за 4 мача ( единия от дузпа за игра с рамо а втория от подхлъзване) а тук някакъв ни убеждава че са Реал Мадрид :)
За мен учудващо малко публика на Левски ! Може би най много 500 човека нормални хора извън Сз и ЮД.

Ако сряда-събота не е нашият цикъл, накъде сме тръгнали? Да свиваме бйрака и да не излизаме от нашия гьол.
Поне да не се лъжем.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 21 апр 2019 08:09

Mitata написа:

Ако сряда-събота не е нашият цикъл, накъде сме тръгнали? Да свиваме бйрака и да не излизаме от нашия гьол.
Поне да не се лъжем.

В сряда ще биете и ще продължите напред, т.е. отивате на финал! Чисто практически, ще направите услуга и на нас! Но аз, продължавам да твърдя, че с тази игра, никой от отборите ни не е за за участие в евротурнирите.......

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 апр 2019 08:12

Mitata написа:

Поне да не се лъжем.

Само преди седмица надуваше някакви фанфари ,че ще вземем всичко и т.н.
Всички без изключение ти казаха да не летиш в небесата.
Сега след на земята и погледни реално на нещата.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 21 апр 2019 08:14

Еми сряда, събота не е вашия цикъл да не бяхте се напъвали в сряда, да си ви бием спокойно с 2 на 0 и сега двата отбора щяха да имат сили да бягат в събота :).

Колкото до мача ви и двата отбора играха слабо. Цска първото докато имаха сили да бягат играха по добре но нямаше кой да даде последния пас за гола, а в моментите в които веднага трябваше да се стреля никой не искаше да поеме отговорност. Общо взето и двата отбора в последните 5-6мача освен от дузпи и статични положения по друг начин не могат да вкарат. И лично за мен дузпа в този мач нямаше, имаше само няколко симулации и от двете страни за които трябваше съдията да им даде по някой жълт картон.

Върни се в “ЦСКА”