sin4ec написа:delqnski47 написа:Те,ако не бяха посредствени нямаше да са в България,приятелю.
Може и да ни биете,няма лошо,но на трибуните пак ще има един господар и това ще сме ние.![]()
Вие сте една абсолютна селска публика в момента,наркоманизирана.Не знам дали го осъзнаваш,но много твои го осъзнават.Както и ти.Иначе там Литекс,разделение нам си ко...тея ми напълнили два блока в Б,братко.И как да вземем насериозно всичко това?90 минути мълчание,онея във В по дефоут не се чуват от са 200 човека...иначе евала за ентусиазма,ма то кат Лудогорец Хулиганс,братче.![]()
Колкото до следващия мач с вас.Има време.Сега имаме мач за Купата,после други.Всичко по реда си.Ама е нелепо да ми говориш за грозен футбол(което може да си е така,факт).Да ми го каже фен на Лц,окей,ама...ддзн.Няма лошо,нали,сигурно си имаш високо мнение за собствения отбор.Аз не ви познавам играчите,а и не ме интересува особено,така че щи се доверя.
Нещо си се объркал. В момента Левски е тотален сбироток. И пак не можете да ни биете. Аз лично съжалявам за днес и ме е яд, щото очаквах победа. Както каза професионалистът до мен: тия могат да ни вкарат гол само ако ние се насерем!
Ми то реално вие в тея три мача гол не сте ни вкарвали,тъй че същото важи и за вас...