SilentKiller написа:Ей менталния, много се радвам че ви изтеглихме, направо ни падате на гюме в най-подходящия момент !

Ще те гавря много, щото очаквам да ви разпорим задниците още на вашия бостан, който след мача ще го прекръстим на "Театъра на най-древната професия".
Няма да ви бавим много...така че отсега приготвяй смазочните материали за там дето не ви огрява слънцето.

Отдавна исках да се паднем срещу Барселона в елиминационна фаза, за да видим дали в два мача отново вие ще сте победителите.
Каквото и да се случи, да, аз винаги съм бил максималист, но така или иначе подвигът срещу ПСЖ завинаги ще остане в златните архиви на Шампионската лига. Сиреч, ако се класираме - ще е прекрасно, ако отпаднем - няма да е трагедия, а напротив - ще е едно своеобразно сверяване на часовника и урок за в бъдеще.
Не съм много в позицията точно срещу Барселона да "вдигам гири", само ще кажа, че
Този Манчестър Юнайтед съдържа в себе си много по-разчупени детайли, разнообразие, жажда за прогрес и пр., макар да е доста, доста далеч като класа, опит и т.н. от
Онзи Манчестър Юнайтед - на сър Алекс, Гигс, Скоулс, Рууни, Рио, Видич, Евра, Едвин и пр., и мен лично това ме радва, колкото и парадоксално да звучи! Отчасти това важи и за
Тази Барселона, която е запазила най-силното си и гениално оръжие от онези времена - Лео Меси, но за сметка на това пък липсват някои от фундаменталните стълбове и личности - Шави, Иниеста, Пуйол, Валдес и пр. + Пеп Гуардиола разбира се! Ла Масия на квадрат, а сега? И намаляха като бройка, но и като качество сякаш, влияние в първия отбор и т.н.
Коутиньо ли, Видал ли, Дембеле ли, Суарес ли, Ракитич ли - да, сериозни играчи, но имат още много докато достигнат нивото на гореизброените. Също така и Валверде, който никога няма да достигне нивото на Гуардиола.
Да не казвам голяма дума, но имам чувството, нищо че постига отлични резултати, че не е точният човек за Барселона, може би има немалко разминавания в първичната философия по оста мениджър-отбор, но това е друга тема.